Αγόρασα το σετ για το modenas αλλα έχω θέμα με τις αντηρίδες, δεν κουμπώνουν στη σχάρα, λογικά θα θέλουν σε κάποια σημεία κόψιμο-διαμόρφωση για να κουμπώσουν αλλά δεν έχω τα κατάλληλα εργαλεία.καμία ιδέα τι να κάνω ή που να απευθυνθώ ;
Αγόρασα το σετ για το modenas αλλα έχω θέμα με τις αντηρίδες, δεν κουμπώνουν στη σχάρα, λογικά θα θέλουν σε κάποια σημεία κόψιμο-διαμόρφωση για να κουμπώσουν αλλά δεν έχω τα κατάλληλα εργαλεία.καμία ιδέα τι να κάνω ή που να απευθυνθώ ;
καλημέρα . Οι αντιρίδες πρέπει να στηρίζουν την σχάρα προς τα άκρα για να μην σου κοπεί μπροστά .Οπότε πρόσεξε μην τις ζορίσεις για να κουμπώσουνε και μείνει η σχάρα σε μόνιμή πίεση . Αν τις πήρες μέσω ιντερνετ ψάξτο λίγο μήπως έγινε λάθος . Αλλά αν μπήκε η σχάρα αποκλείω να σου στείλουνε εντελώς λάθος βάση ,οπότε κάπου οι αντηρίδες δεν βγήκαν σωστά . Προσωπικά , ότι σχάρες έχω βάλει σε παπιά κλπ , πάω στην Καλλιρόης εκει στον Τζωρτζόπουλο έχει κάτι μαγαζιά που στην βάζουν επι τόπου και είσαι σίγουρος . Καλά ξεμπερδέματα
Modenas Kriss 125
Ευχαριστώ πολύ αυτο θα κάνω αρχικά θ' απευθυνθώ εκεί από όπου της πήρα και αν δεν δω φως θα προχωρήσω στη δεύτερη λύση..Ευχαριστώ πολύ παιδιά Καλημέρα !!