αδερφε....ειναι το fz6 και 2 gs. ενα gs 2001 κι ενα gs 2007...ολα πανω κατω στα 2000. πηγα σμρ ειδα το fz6 κι ηταν αριστο...λαστιχα αρκετα καλα, αλυσιδογραναζα κομπλε αλλα καποια στιγμη στο μελλον πρεπει να αλλαχτουν το μονο που θελει αμεσα ειναι ρουλεμαν λαιμου( ενα 80αρι) το πηγα και στο μαστορα μου που εδωσε το οκ.
το gs του 2007 οπως μου τα ειπε ο τυπος στο τηλ.θελει αλλαγη των 2 δεξιων φλας, εχει γδαρσυματα στα πλαστικα απο πτωση ελαφρια,εχει μερικες μικρες σκουριες στα δισκοφρενα, ηταν σε νησι για χρονια κι ακομα δεν το πηγα ουτε καν σε μαστορα να το δει...οποτε κερδιζει επαξια ενα μεγαλο Χ.
το gs 2001 ειναι 3 χρονια παλαιοτερο του fz6 και στα υπερ του ειναι το abs, αλλα κι αυτο θα θελει αμεσα σερβις και οπως το βλεπω λαστιχα γραναζια κλπ κατευθειαν αλλαγη. ε...μου τα μασουσε και λιγο ο τυπος στο τηλεφωνο... ενω ο fz6 ηταν κομπλε...ευθυς τυπος που χωρις πολλα πολλα μου λεει παρτο και παντο οπου θες για ελεγχο.
οποτε κλινω στο fz6, αν και ακομα με προβληματιζει η καταναλωση του εντος πολεως...
πειτε γνωμες ολοι παιδακια μου καλα...
σκεφτομαι ορθα?