Σελίδα 37 από 141 ΠρώτοΠρώτο ... 2732333435363738394041424787137 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 2101

Θέμα: Εργαλεία χειρός (For Tool Addicts')

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Fooooooooooo....

Μην ακουμπήσεις τις μύτες της hazet σε σκότωσα. Στις βρίσκω απ' τον κατασκευαστή τους ακριβώς στην ίδια κασετίνα, ακριβώς τις ίδιες μύτες, ακριβώς την μισή τιμή. (Μόνο σε άλλο χρώμα, δε σε πειράζει ε? )

Και αν δεν τις βρω θα βρουμε άλλες πιο φθηνές. Ή σε κάποια συλλογή με λιγότερες και με νούμερα που θα χρησιμοποιείς περισσότερο.

Αν είσαι ευχαριστημένος απ' τα πρόχον κράτα τα.
    Η κασετινούλα της φακόμ είναι σε σούπερ τιμή αλλά αν κάνεις τη δουλειά σου με αυτά που έχεις δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς αυτό είναι το θέμα. Ότι αξίζει πάντως αξίζει γιατί είναι τα δυο πιο κοινά μεγέθη σε μια κασετίνα σε τιμή που παίρνεις μόνο το 1/2 και μάλιστα σε προσφορά.
    Πιστεύω πως αν την βάλεις αγγελία θα φύγει αλλά εσύ ξέρεις τα οικονομικά σου και τι άλλες αγορές επείγουν. Και πάλι όμως τα προχον που έχει για ερασιτεχνική χρήση είναι μια χαρά και αν σου χαλάσει κάτι το αντικαθιστάς με λίγο καλύτερο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Θα παραγγείλω (αν δε φάω πόρτα) τα κατσαβίδια της Wera από το tbs που έβαλε ο Daz.
    Φίλε..

Ο μίσκιν είναι υπεύθυνος για τα κατσαβίδια. Αυτός είναι που βάζει φωτιές όχι εγώ. Εγώ μόνο στο μάτι του βάσκα θέλω να μπαίνω.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Alexandross Προβολή μηνύματος
    Μικρόμετρo..Μεχρι το καλοκαίρι Που θα ασχολειθώ με τα shims των βαλβίδων θελω να έχω πάρει ένα εξωτερικό μικρόμετρο 0-25mm με διακριτική ικανότητα 0.01mm.

Στην δουλειά έχουμε κατά κύριο λόγο Starrett ( τα οποία είναι Αμερικάνικα,πολύ ποιοτικά,δουλεύουν με ακρίβεια μετά απο αρκετά χρόνια) και Mitutoyo (Ιαπωνέζικα εξίσου καλά).

Aυτά ξέρω καλά ότι τα δουλεύουμε με απολυτη σιγουριά. Τελευταία φέρανε κάτι ωρολογιακά παχύμετρα της Insize για τα οποία δεν έχω γνώμη και είναι σαφώς πολύ φτηνά σε σχέση με τις αλλες δύο εταιρίες που ανέφερα.

Που προτείνεται να στραφώ ; Εχετε δοκιμάσει τα insize ;
    Αλέξανδρε αν θες μπορώ να σου δανείσω τα δικά μου για να κάνεις τη δουλειά σου
    Mitutoyo 0-25, 25-50 και 50-75. Αν χρειάζεσαι μεγαλύτερο παίζουν δημοπρασίες με τα ίδια λεφτά που θα έπαιρνες ένα Insize. Τα οποία είναι καλά για τα λεφτά τους και ερασιτεχνική χρήση. Εγώ ένα φίλερ έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά στη δουλειά μου που όλη μέρα κρατώ ένα μικρόμετρο (όχι τόσο στη νέα δουλειά) ακούω καλά λόγια.
    Από τον Τριανταφύλλου θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα. Τώρα αν επιμένεις να πάρεις καινούργια Mitutoyo από Ελλάδα (έχεις τόσα λεφτά ρε; ) πας στο Γκουζούλη που έχει τα πάντα. Δε ξέρω αν πουλάει λιανική.

Τώρα που σας βρήκα.

Θα παραγγείλω (αν δε φάω πόρτα) τα κατσαβίδια της Wera από το tbs που έβαλε ο Daz.
    Θέλω επίσης έναν bit holder που να μπαίνει στην 1/4 καστάνια και να του βάζω τις διάφορες μύτες να δουλεύω (αν δεν κάνω λάθος είναι αυτό).
    Μετά μου λείπουν μύτες Torx TX 45 και 55.
    Ακόμα θέλω καρυδάκια Torx Ε10 και Ε12. Νομίζω είναι καλύτερα να μπαίνουν στην καστάνια 1/2. Ποια διαλέγω;

Τέλος, δεδομένου ότι κρατάω την κασετίνα της proxxon λέω να πάρω και μια σοβαρή συλλογή από μύτες. Π.χ. αυτή λέει; Κι εδώ μια πιο οικονομική με λιγότερα κομμάτια.

Αν τώρα πάω για την κασετίνα της facom (και πουλάω ή δίνω την proxxon) αφήνω τον bit holder και τη συλλογή από bits, αφού έχει για αρχή και από το ένα και από το άλλο.

Ποια είναι η γνώμη σας για τα παραπάνω και για το αν αξίζει η facom με τέτοια τιμή ή κρατάω αυτή που έχω -μιας και την έχω και τη χρησιμοποιώ μέχρι στιγμής με επιτυχία- μέχρι να τα παίξει και αλλάζω μετά. Υπόψιν ότι θέλω και ένα καλό δραπανοκατσάβιδο από το νέο έτος και μετά.

Ευχαριστώ.
    Μη πάρεις μύτες απ' έξω και σε σετ. Βρίσκεις Ελλάδα εξαιρετικές μύτες. Όπως σου είπαν τα σετ έχουν και μύτες που δε θα τις δουλέψεις ποτέ. Με τα 50€ παίρνεις άλλεν και κατσαβίδια.
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Η καλή περιοχή των δυναμόκλειδων είναι στα μεσαία 2/3 του εύρους ρύθμισης που παίρνουν.

Το ξέρω και συμφωνώ, αλλά ο toyar θέλει ένα για όλες (σχεδόν) τις δουλειές του και γι' αυτό η συμβουλή μου. Αλλιώς θα έλεγα να πάρει τρία.

Ευχαριστώ για την μπυρίτσα. Είπα μήπως μετά από τόσες σελίδες αρχίσουμε να μιλάμε την ίδια γλώσσα γιατί στην πρώτη επαφή με υποδιαιρέσεις της ίντσας χάνει η μάνα το παιδί.
    Παρακάλω !

Τους μπέρδεψες με το 3/8 καρέ. Πετάς και την μία ίντσα καρέ μετά και να το βραχυκύκλωμα !!!
    Άπας αήρ αετώ περάσιμος

Moderator
    Σελίδα 14..

Τιμή όσο και τα καρόλους που έβαλες αλλά πολύ καλύτερες και με αντάπτορα ασφαλείας. Ίδια τιμή και από Ελλάδα. Νούμερα έχει τα πιο κοινά αλλά αυτά που χρησιμοποιείς πάρα πολύ συχνά τα έχει διπλά και τριπλά (ph2 px ή pz2). την έχω χρόνια αλλά εγώ την πήρα 12 ευρώ μαζί με το φπα. (άσε μη ρωτάς).

http://www.gedore.net/module/objprod...Magic_2015.pdf

Και φθηνότερα μπορούμε να βρούμε.
    Ποιοτικά είναι πάρα πολύ καλές αλλά μη βιαστείς, όλο και κάτι καλύτερο σε τιμή θα παίξει.

Και μη πάρεις όπως είπε ο μίσκιν συλλογή υπερπλήρης που να έχει όλες τις μύτες πολύ καλή ποιότητα.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Grafton 505 Προβολή μηνύματος
    Παρακάλω !

Τους μπέρδεψες με το 3/8 καρέ. Πετάς και την μία ίντσα καρέ μετά και να το βραχυκύκλωμα !!!
    Ρε πιο αναλυτικά δε γίνεται! Γι' αυτό έκατσα και έβγαλα φωτό ώστε όποιος μπερδεύετε με αυτά που γράφω να βλέπει τις φωτό να τα καταλαβαίνει.

Αλλιώς από δω και πέρα θα λέμε τα μικρά, τα μεσαία, τα μεγάλα, τα πολύ μεγάλα και τα πάρα πολύ μεγάλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Προδιαγραφής
    Αντι να στείλω προσωπικα μηνυματα η vroom και ενοχλησω,να θυμισω οτι για την καστανια την περιστρεφομενη Facom καποιοι ηδη απο εδω μεσα την αγορασαν απο τον Βραττη αρα ας γραψουν εντυπωσεις αν διαβαζουν το ποστ για να ξερουν κι οι υποψηφιοι τι λεει η εν λογω καστανια και για δυναμοκλειδο επισης οσοι ενδιαφερεστε ρωτηστε τον τιμη και δεν χανετε τιποτε...να κερδισετε ειναι πιθανοτερο.
    Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Χμμμ....

Άρα:
    πάω για κατσαβίδια wera και για facom σετάκι, όπου την 1/4 θα την βάλω σε ένα toolroll να την έχω μαζί μου στη μηχανή. Τα Ε10 και Ε12 να τα παραγγείλω πακέτο; τα βρίσκουμε για την 1/4 και αν ναι θα κάνουν δουλειά ή χρειάζονται την 1/2; Πρόκειται για τις βίδες που σφίγγουν το τιμόνι και τις μπροστινές δαγκάνες. Τα αλενάκια με τα χρωματάκια λένε και είναι και σε σούπερ τιμή. Κάτι αντίστοιχο σε Torx; Πάντως για μύτες είμαι όλος αφτιά () ΤΧ 45 50 και 55 είναι απαραίτητα και δεν τα έχει η κασετίνα μέσα. Αποστόλη, σε καθιστώ υπεύθυνο να μου βρεις. Θα έχεις και την απαραίτητη commision

(Θέλω δε θέλω τελικά θα την πάρω την κασετίνα στο τέλος :a29

Ευχαριστώ και πάλι όλους σας
    Φύγαμε...

Moderator
    Χμμμ....

Άρα:
    πάω για κατσαβίδια wera και για facom σετάκι, όπου την 1/4 θα την βάλω σε ένα toolroll να την έχω μαζί μου στη μηχανή. Τα Ε10 και Ε12 να τα παραγγείλω πακέτο; τα βρίσκουμε για την 1/4 και αν ναι θα κάνουν δουλειά ή χρειάζονται την 1/2; Πρόκειται για τις βίδες που σφίγγουν το τιμόνι και τις μπροστινές δαγκάνες. Τα αλενάκια με τα χρωματάκια λένε και είναι και σε σούπερ τιμή. Κάτι αντίστοιχο σε Torx; Πάντως για μύτες είμαι όλος αφτιά () ΤΧ 45 50 και 55 είναι απαραίτητα και δεν τα έχει η κασετίνα μέσα. Αποστόλη, σε καθιστώ υπεύθυνο να μου βρεις. Θα έχεις και την απαραίτητη commision

(Θέλω δε θέλω τελικά θα την πάρω την κασετίνα στο τέλος :a29

Ευχαριστώ και πάλι όλους σας
    Το μέγεθος 1/4 δεν είναι για μεγάλες ροπές. Δλδ αντέχει αλλά δεν το βάζουμε για να ξεσφίξουμε μπουλόνια απ' τα 40nm. H σπαστή μανένα 1/4 που έχω μπορεί να χαλαρώσει τις βίδες της δαγκάνας των φρένων αλλά πόσες φορές θα το κάνει και πότε θα κάνει κρακ?

Άλλεν 10μμ μπορείς να βρεις και σε καρυδάκι 1/4 αλλά που θα το χρησιμοποιήσεις?

10μμ άλλεν έχει το πλαινό πλαστικό καπάκι του κινητήρα (που το βγάζουμε για να γυρίσουμε τον κινητήρα οταν ρυθμίζουμε βαλβίδες) το οποίο ξεβιδώνει και με το χέρι.
    10μμ άλλεν έχει και ο ρυθμιστής προφόρτησης των ελατηρίων στης εμπρός μπουκάλες.

10μμ άλλεν μπορεί να έχει και στον άξονα του εμπρός τροχού.

Τα εξάγωνα καρυδάκια στο 1/4 φτάνουν μέχρι το 14 αλλά οι ιάπωνες χρησιμοποιούν 14αρη εξάγωνο σε βίδες Μ10 (σαν αυτές που έχουν 17αρι κεφάλι στις ευρωπαικές). Τέτοιες βίδες δεν μπορούμε να τις λύσουμε με 14αρι καρυδάκι σε διάσταση 1/4. Δλδ είτε το έχουμε είτε όχι είναι δώρον άδωρον. Χρειάζεται αυτό το νούμερο σε διάσταση 1/4? Ναι χρειάζεται όπως χρειάζεται και το άλλεν 10μμ.

Τα τορχ καρυδάκια σε 1/4 φτάνουν μέχρι Ε10. Τα Ε10 έχουν μπουλόνι Μ6 ή Μ8 (δλδ αντίστοιχα αυτό που έχουν οι 10αρίτσες και οι 13αρες βίδες για να καταλάβεις)

Το Ε12 θέλει 3/8 ή 1/2. γιατί είναι Μ8 ή Μ10.

Πες μου ότι κατάλαβες!!!

Μύτες Τ45-50-55 μπορώ να σου βρω αλλά σε 5/16 όχι σε 1/4. (Η μύτη να έχει πάτο εξάγωνο 5/16, σαν αυτές που έβαλα και είπα ότι χρησιμοποιούνται συνήθως σε σφυροκατσάβιδα). Σε 1/4 δεν έχουν και πολύ νόημα γιατί θα χαλάσουν τον αντάπτορα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Προδιαγραφής
    Daz,εχεις μεγαλο δικιο για τις μυτες ,αξιζει το βημα απο το 1/4 στα 5/16 μιας και η αντοχη ειναι πραγματικα επαγγελματικη...
    Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Για τον Μητρο και τα βεσελ θα σας πω κάτι που ούτε ο Σουπιας ξέρει. Ήθελε λέει ο βεσελ να μπει στην ευρωπαϊκή αγορά και σχεδόν τους χάρισε 8000 κατσαβιδια τα οποία και πούλησαν σε πολύ χαμηλή τιμή. Τώρα που αυτά τελείωσαν δεν μπορούν λέει να τα πουλήσουν στην κανονική τους τιμή είναι απλησιαστα οπότε και δεν προτίθενται να ξαναφερουν, έχουν καλό ντηλ με την βιχα που είναι εξαιρετικά.
    Πστ σουπια σ έφαγα
    Αυτό το ξέχασα να το σχολιάσω ρε μπαγάσα!

Για μηχανάκιας παλιάς κοπής καλά πας.. Θεός, τέλος!

(Με τέτοια τιμή το ήξερα ότι είναι από κάποια αποθήκη αλλά δεν ήξερα τι έκαναν και γιατί βρέθηκαν εκεί).

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Προδιαγραφής Προβολή μηνύματος
    Αντι να στείλω προσωπικα μηνυματα η vroom και ενοχλησω,να θυμισω οτι για την καστανια την περιστρεφομενη Facom καποιοι ηδη απο εδω μεσα την αγορασαν απο τον Βραττη αρα ας γραψουν εντυπωσεις αν διαβαζουν το ποστ για να ξερουν κι οι υποψηφιοι τι λεει η εν λογω καστανια και για δυναμοκλειδο επισης οσοι ενδιαφερεστε ρωτηστε τον τιμη και δεν χανετε τιποτε...να κερδισετε ειναι πιθανοτερο.

Εγώ είμαι ένας από αυτούς που πήραν τις καστάνιες 360. Για την μικρή που δοκίμασα μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετική. Και στο πιάσιμό της και στον τρόπο που λειτουργεί. Λόγω της ιδιαιτερότητας που έχει (που περιστρέφοντας τον λεβιέ γυρίζει η κεφαλή προς την κατεύθυνση που έχεις επιλέξει) κάνει λίγο δύσκολη την εναλλαγή φοράς. Είναι το μόνο μειονέκτημα που της βρήκα. Οι δε τιμές του Βράττη είναι πραγματικά αλλού (το έχουμε πει πολλάκις αυτό βέβαια).
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    ...

Πες μου ότι κατάλαβες!!!

...

Το διάβασα στα γρήγορα. Θα το διεξοδικά και θα επανέλθω...
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Η μανούλα μου σημερα το μεσημέρι μετα απο θερμή μου παράκληση... 12 θέσεις για πολυγωνα , ύφασμα ανθεκτικό, 2πλοραφα παντου
    Το περιεχόμενο θα ειναι η συλλογή της beta που πήρα πριν λιγο καιρό...
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων image.jpg‎  

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Champion 1ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από camen Προβολή μηνύματος
    Η μανούλα μου σημερα το μεσημέρι μετα απο θερμή μου παράκληση... 12 θέσεις για πολυγωνα , ύφασμα ανθεκτικό, 2πλοραφα παντου
    Το περιεχόμενο θα ειναι η συλλογή της beta που πήρα πριν λιγο καιρό...
    +1000 στην μανούλα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Ζωγράφισε η μάνα λέμε

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2017, 14:36
  2. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Alpinestars Tech Tool Pack - Τσαντάκι μέσης με θέση για εργαλεία
    από 675 στο forum Αγγελίες εξοπλισμού αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2016, 16:46
  3. Tool box (εργαλειοθήκη) for Tenere '08
    από xtkoulas στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 19:45
  4. ONE for the money,TWO for the show,THREE for the girl
    από ntamigio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 08:48
  5. Pink Panther (for TManiac)