με είδα να γυρνάω σπίτι μετά από 5 μέρες, να παρκάρω το αμάξι, να βγάζω βαλίτσα. περνώντας δίπλα από την μοτό, την ξεσκεπάζω και την κάνω βόλτα στο Parkade για κανα μισάωρο.
Βρουμ βρουμ
με είδα να γυρνάω σπίτι μετά από 5 μέρες, να παρκάρω το αμάξι, να βγάζω βαλίτσα. περνώντας δίπλα από την μοτό, την ξεσκεπάζω και την κάνω βόλτα στο Parkade για κανα μισάωρο.
Βρουμ βρουμ
Με ειδα σημερα να περναω κτεο decat και να φευγω με γελια......
Με είδα να κρυφογελώ όταν κατά την αριστερή προσπέραση μου σε auto
Να μην συμφωνεί ο οδηγός του & να «ανοίγει» προσπερνώντας με από δεξιά…..
Μην μετράς τις μέρες κάνε τις μέρες να μετράνε!
Mε είδα στη tv στο mega.
Φίου φίου φι φι φίου
βράχηκα μέχρι τα σώβρακα!!! Τι να σου κάνει και το goretex an σου ρίχνουν κουβάδες κάθε 10". Βέβαια με ένα αδιάβροχο παντελονάκι σωζότανε η κατάσταση.
Με είδα σημερα να κάνω 100+ χλμ με ψιλόβροχο-βροχή!! Ωραία ήτανε!!
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high
Με είδα να οδηγώ το αμάξι μετά από αρκετούς μήνες και πως έτυχε να περναω για πρώτη φορά από κάτι ερημικούς υποφωτισμενους καροδρομους και στο ράδιο να παίζει αυτό https://youtu.be/0wTxqHbJOzg
Κάτι να γινόταν, οι λύκοι θα με τρωγανε εκεί περα...
Με είδα να κάνω ψώνια για το κρύο.
Μπαλακλαβα και μπλούζα.
Η δοκιμή θα δείξει αφού οι πληροφορίες από τα πάτρια εδάφη λένε ότι πάνω έχει αρκουδοκρυο και στις κορυφές έριξε πολύ χιόνι
Με ειδα χτες να γραφω 200χλμ+ και απο κωλοφαρδια δε με επιασε καμια καταιγιδα!
Mε είδα να οδηγώ cbf500. τι ωραίο μοτεράκι είναι αυτό; ζημιά...
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 30/11/2015 στις 15:25. Αιτία: ένα f κάνει διαfορά...
Με είδα να την κάνω κοπάνα και να συμμετέχω σε απόδραση σε γνωστή στριφτερή διαδρομή. Και να φχαριστιέμαι τον κυρ Πήγασο επιτέλους. Και πόσο έχει ακόμα να δώσει... Καλή αρχή!
Με είδα να σκέφτομαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έφυγα από μπαρ και άφησα το κινητό μου πίσω...Ευτυχώς οι καλοί φίλοι νοιάζονται ακόμα και όταν τα μυαλά είναι αλλού γι αλλού.![]()
Με είδα να παθαίνω λάστιχο. Ευτυχώς με έφτασε μέχρι τον προορισμό μου. Αύριο οδική![]()