Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Kle250,krl650 H Xt500???

takis13
    φιλε NLS

μαλλον δεν καταλαβες καλα λογω της συνταξης μου.
    Δεν εννουσα προκαταληψη σχετικα με αρχαριους και αγορα μηχανης, αλλα την αγορα καινουριας μηχανης απο αρχαριους...

Αν τωρα αναφερεσαι στο υψος της μηχανης και στο αν μπορω να την κουμανταρω λογω ογκου τοτε μαλλον δεν θα εχω προβλημα (αν και δεν την εχω καβαλησει) αφου ειμαι γυρω στο 1,85 με τα αναλογα κιλα (και ξανθος με γαλαζια ματια ) .

Βεβαια σημερα που το εψαξα λιγο το θεμα διαπιστωσα οτι μαλλον εχεις δικιο αφου βρισκει κανεις σε πολυ συμφερουσα τιμη μεταχειρισμενα μοντελα και εχει σαφως περισσοτερες επιλογες ....
    Ασε που εχεις και δικιο για τις γρατζουνιες (και οχι μονο ) αφου ακομα φυμαμαι την πρωτη ζημια που εκανα στο αυτοκινητο μου σαν νεος οδηγος....
    Τελος οπως επεσημανε και καποιος φιλος το ΧΤ 600 μονο σε στοκ βρισκεται και μαλλον χαζομαρα το κοβω να παρω καινουριο μηχανακι απο μοντελο που δεν παραγεται πλεον (και δυστυχως δεν τα εχω τα λεφτα για το 660) οποτε αρχιζω να σκεφτομαι ή το KLR650 ή οτι αλλο βρω σε μεταχειρισμενο....

cheers......

takis13
    α!!!! και κατι αλλο (τωρα που ειδα ενα παλιο μηνυμα)
    το ΑΧ-1 ειναι αξιοπιστο σαν μηχανη;;
    Απο τραβηγμα εντος-εκτος πολης πως παει;;;;

και παλι ευχαριστω για τις συμβουλες......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Γνώμη μου
    Σφίξου λίγο παραπάνω για το ΧΤ660.
    Καινούργιο 6100 ευρώ-μετρητά ίσως το πάρεις 200-300 πιο κάτω-δεν είσαι μακριά.
    Σύγχρονο μηχανάκι, με εξασφαλισμένη λόγω ιστορίας και ονόματος αξιοπιστία και μεταπώληση.
    Όλα τα άλλα που αναφέρθηκαν συγκριτικά είναι 1-2 γενιές πίσω.
    Δεν το έχω καβαλήσει, αλλά ήμουν κάτοχος του 600 με το οποίο τα χωρίζουν 3 δεκαετίες, οπότε θα είναι κλάσεις καλύτερο.
    Και τις ανάγκες σου θα καλύψεις, και το κέφι σου θα κάνεις(τρώγοντας έρχεται η όρεξη), και μοδάτος θα είσαι...

δεν επέστρεψα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takis13
    α!!!! και κατι αλλο (τωρα που ειδα ενα παλιο μηνυμα)
    το ΑΧ-1 ειναι αξιοπιστο σαν μηχανη;;
    Απο τραβηγμα εντος-εκτος πολης πως παει;;;;

και παλι ευχαριστω για τις συμβουλες......
    είχα ΑΧ-1 και μπορώ να σου πω για αυτό

είναι χόντα και είναι πολύ αξιόπιστο ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ αν πάρεις θα το πας σε μάστορα άσχετο με αυτό που το πουλάει πριν το πάρεις

τα μείων του (πρώτα) είναι ότι τα αμορτισέρ είναι συνήθως σούπα (αξίζει μια μικροεπένδυση αν δεν την έχει κάνει ο προηγούμενος) και η ηλεκτρονική του (καλά μιλάμε δουλειά 30 ευρώ) σαραβαλέξ - τέλος σχεδόν ποτέ δεν θα βρεις 3ο χέρι (δεν μιλάμε για 2ο γιατί ΗΔΗ έρχεται μεταχειρισμένο απ'έξω)

τα καλά

-είναι πανάλαφρο, 113 κιλά
    -είναι παντοδύναμο για την ηλικία του και τα κυβικά του (29 άλογα από 250 κυβικά)
    -βρίσκεις ανταλλακτικά
    -τελική 130+ είτε είσαι μόνος είτε με τη γυναίκα και τα (λίγα) πράγματα... εμένα έτσι έκανε... για 250 υπερκαλά νομίζω
    -πας ΠΑΝΤΟΥ (ΜΑ ΠΑΝΤΟΥ) με αυτό... εγώ πχ. το ανεβοκατέβαζα σκάλες
    -δεν χρειάζεται να το λυπάσαι σε τίποτα... δεν καταλαβαίνει τίποτα
    -έχει καταπληκτικό στήσιμο για την πόλη (είσαι απείρως πιο ευέλικτος όταν πάρεις το κολάι, σχεδόν από οτιδήποτε κυκλοφορεί) μια και "μοταρντίζει"
    -έχει ζάντες κανονικές για tubeless (trust me σημαντικό)

αυτά

σε 1-2 χρόνια θα ζητάς κάτι άλλο πράγματι (βέβαια και με ΧΤ το ίδιο θα συμβεί) αλλά με το ΑΧ-1 ΝΑΙ (όχι σαν το άφρικα) δεν θα χάσεις λεφτά... χαμηλά θα το έχεις αγοράσει, χαμηλά θα το ξαναδώσεις (αν το ξαναδώσεις - εγώ έχει τύχει φορές να έχω μετανιώσει)

μιλάμε για αγορά μισή τιμή από ένα ΧΤ660... και του χρόνου αποφασίζεις πιο κατασταλαγμένος στο τι θες

σίγουρα δεν πρέπει να πάρεις για πρώτο (ούτε για 10ο αλλά άλλο θέμα αυτό) άφρικα μια και θα έχεις μια παναδύναμη, ασήκωτη μηχανή, γεμάτη πλαστικά για τα οποία θα σε περιμένει με ανοιχτές αγκάλες ο φτηνόοοος κος. Σαρακάκης, στην παραμικρή μαλακία σου (που θα κάνεις... ειδικά όταν έχεις να χειριστείς τέτοιο ζώον σαν το αφρικα)

ΧΤ500 με τίποτα ξαναλέω εφόσον υπάρχει το 600, αλλά και το 600 πια (εγώ το είπα) όχι βέβαια μια και θα πάρεις ένα μοντέλο που μόλις καταργήθηκε...

θα έλεγα σφύξου για το 660 όπως ειπώθηκε από άλλον, αλλά για μένα κάνα έτος ΠΡΕΠΕΙ να περάσεις (για καλό σου, καλό της τσέπης σου κλπ.) από κάτι πιο "απλό"

πίστεψε με ΠΟΛΥ πιο εύκολα (ψυχολογικά) θα πεις "πάμε να δούμε σε τι παραλία βγάζει αυτό το δρομάκι" με ένα ΑΧ πχ. παρά με ένα γιαλιστερό καινούριο (α υπόψη δεν ξέρουμε τι προβλήματα θα βγάλει όντας 95% νέο μοντέλο) ΧΤ660...

takis13
    Φιλε NLS μαλλον μου αλλαξες τα μυαλα και με εβαλες σε σκεψη...

Αρχισα να το σκεφτομαι για μεταχειρισμενο (κυριως για αυτο που ειπες οτι σε καποιο καιρο δε θα με καλυπτει) οποτε να μαθω πανω σε αυτο.
    Να σου κανω καποιες τελευταιες ερωτησεις για να μη σε κουραζω κι ολας.
    Ποσο παλιο μοντελο ειναι το ΑΧ-1;
    Ανταλλακτικα θα βρισκω ευκολα σε κανα χρονο απο σημερα;;
    Και τελος αν και μου το ψιλο απαντησες, απο τραβηγματα (με δυο ατομα) ειναι ΟΚ η σερνεται;Δεν μιλαω βεβαια να πας με 120 αλλα με 90....

και παλι υποχρεος.....

δεν επέστρεψα
    ανταλλακτικά πάντα βρίσκεις και θα βρίσκεις για ΑΧ - ο λόγος; παλιά διαλυμένα ΑΧ

είναι μοντέλο που ΝΟΜΙΖΩ ότι έχει σταματήσει καμιά 5ετία...

90; όχι βρε πλάκα κάνεις; εννοείται, αυτά είναι για πλάκα

είναι καλή μηχανή και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ καθηγήτρια για τον νέο οδηγό

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. xt500 καλο ή μαπα;;;;
    από mc03108 στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2006, 21:22
  2. xt500 καλο ή μαπα;;;;βοηθεια!!!!!
    από mc03108 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2006, 20:44
  3. To phra to e3atmisoni...to lene termignoni kai einai kanoni...(gia XT500/600E))
    από Pardalotzatziki στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2006, 23:05
  4. KLE250 Anhelo
    από gzoug στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2006, 21:23
  5. Erotisi Gia Laspoprofilaktira Gia Xt500
    από BILLMPAPPAS στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2006, 19:51

Κανόνες δημοσιεύσεων