Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 63

Θέμα: Ντροπή μας..

Κανένας σωστός;;

Ντροπή μας..

Αν είμαι εκτός κλίματος,αν παραβαίνω κανόνες του χώρου ή ότι άλλο συγχωρέστε με.

Δεν ξέρω τι λένε τα σχόλια κάτω από το βίντεο και δεν με απασχολούν.
    Αυτό που ήξερα και ίσως άφηνα πίσω στο μυαλό μου,είναι πρόβλημα υπαρκτό.Τα παιδιά όλου του κόσμου,είναι και δικά μας παιδιά.Όταν πεινάνε,όταν πονάνε,όταν τα κακομεταχειρίζονται,όταν πεθαίνουν για τα βίτσια/συμφέροντα κάποιων.

Συγνώμη και πάλι.Αν κρίνεται ότι πρέπει να αφαιρεθεί μην διστάσετε.
    Έτσι κι αλλιώς η κτηνωδία του ανθρώπινου γένους συνεχίζεται..
    Εμείς τι κάνουμε;

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές.

https://www.facebook.com/Syrian.Revo...6427504600727/

Nτροπή σε όλους αυτούς που θέλουν να λέγονται άνθρωποι όταν είναι κάτι άλλο..

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Συγνώμη αν φανώ κυνικός αλλά τώρα ανακάλυψες τον τροχό εσύ;

Αυτό ίσχυε εξ΄ανέκαθεν από την αυγή, ακόμη, της "ανθρωπότητας"......

Και δεν βλέπω να αλλάζει....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ναι, αλλά τώρα κυκλοφορούν σε βίντεο στο φέισμπουκ.
    Life begins at 45°.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Όντως ντροπή.Ετσι είναι ο πόλεμος όμως. Πάντα λάθος.

Απάθεια όταν ήταν κάτι το μακρινό, απάθεια και όταν είναι δίπλα στην πόρτα μας. Με μόνιμη δικαιολογία του "ετσι είναι τα πράγματα, τι να κάνουμε".
    Χωρίς αλληλεγγύη στις ίδιες διαπιστώσεις περί "ανθρωπότητας" θα προβαίνουν και οι επόμενες γενιές και θα μαλώνουν αυτούς που και καλά "ανακαλύπτουν τον τροχό" ενώ απλά παρακινούν για λίγη ανθρωπιά.
    Το τραγικότερο είναι πως οι "Αυλάν" έγιναν άλλη μια εικόνα στις ειδήσεις, άλλη μια στατιστική που τους θυμούνται όποτε βολεύει να γίνουν μόδα.
    Θέλει προσπάθεια να μην συνηθίσεις την ασχήμια, δεν είναι εύκολο. Ειδικά όταν δεν αφορά τον κώλο σου.

Έμπρακτη αλληλεγγύη λοιπόν, δίπλα μας είναι πια.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    το βιντεο ειναι οντως πολυ σκληρο......δεν καταφερα να το δω.......................δεν αντεξα......

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    .....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Υπέροχα.

Δεν θέλω να ξέρω. Δεν θέλω να βλέπω.

Πραγματικά. Ελπίζω να γίνω σχιζοφρενής και να ζήσω στη κοσμάρα μου.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannis24 Προβολή μηνύματος
    το βιντεο ειναι οντως πολυ σκληρο......δεν καταφερα να το δω.......................δεν αντεξα......
    Φίλε το ίδιο ακριβώς. Πιεσα τον εαυτό μου να το δει όλο. Έκλαψα. Εμπρακτη αλληλεγγυη πως δείχνεις στα νεκρα παιδια...?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    τι περιμενεις απο ενα ειδος που χρησιμοποιει την νοημοσυνη του για να φτιαχνει οπλα

Banned
    Ντροπη σου φιλε σωστα, να αφησεις το πληκτρολογιο και τον καναπε και να πας για εθελοντης; Δυσκολο ε; Το ξερω συνεχισε απο τον καναπε να γραφεις ασυναρτησιες λοιπον.

Κανένας σωστός;;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BoSS_Man* Προβολή μηνύματος
    Ντροπη σου φιλε σωστα, να αφησ
    εις το πληκτρολογιο και τον καναπε και να πας για εθελοντης; Δυσκολο ε; Το ξερω συνεχισε απο τον καναπε να γραφεις ασυναρτησιες λοιπον.
    Boss ντροπη μου και σε ευχαριστω που το υπερτονιζεις.
    Πρεπει να κανω κι εγω κατι γι'αυτο,με τις δυναμεις και τα μεσα που εχω.
    Σκεφτηκα μηπως μαζι με εμενα τον βολεμενο κανει κατι κι αλλος..

ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ επρεπε να γραψω.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από typhoon Προβολή μηνύματος
    Φίλε το ίδιο ακριβώς. Πιεσα τον εαυτό μου να το δει όλο. Έκλαψα. Εμπρακτη αλληλεγγυη πως δείχνεις στα νεκρα παιδια...?
    Πολλοί έχουμε αναρωτηθεί το ίδιο που αναρωτιέσαι... Για τα νεκρά παιδιά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, μπορείς να κάνεις όμως για τα ζωντανά παιδιά αυτού του γαμημένου πολέμου και του κάθε γαμημένου πολέμου. Υπάρχουν οργανώσεις όπως η ΜΕΤΑδραση που κάνει εξαιρετική δουλειά, υπάρχει η οργάνωση του παπά από τη Μυτιλήνη που καρκινοπαθής έτρεχε με τα σωληνάκια στη μύτη να βοηθήσει κόσμο, υπάρχουν οι οργανώσεις που προσφέρουν ιατρική βοήθεια, υπάρχει η Unicef, μπορείς λοιπόν να βοηθήσεις χρηματικά. Θες πιο άμεσα; Δεν ξέρω αν μένεις Αθήνα, λένε ότι οι πρόσφυγες μαζεύονται όλοι στην πλατεία Βικτωρίας, σωστά; Μπορείς να πας φαγητό, παιχνίδια, ρούχα σε αυτά τα παιδιά που κουβαλάνε μέσα στην αθωότητά τους μια πληγή που θα τα συνοδεύει για πάντα. Ένα κουτί μαρκαδόροι, ένα αυτοκινητάκι, μια κουκλίτσα, ένα κουτί μπισκότα, κρουασάν, θα είναι ένα στιγμιαίο βάλσαμο για αυτά τα αγγελούδια. Δε νομίζω να υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι μπορείς να αφανίσεις την απανθρωπιά και τη φρίκη που μαστίζει την ανθρωπότητα από καταβολής της. Δε νομίζω όμως να υπάρχει και κανείς ο οποίος να αμφιβάλλει ότι το γέλιο ενός παιδιού έστω και για μερικά λεπτά είναι ανεκτίμητο.

Θες να το κάνουμε ακόμα πιο συγκεκριμένο; Ακόμα πιο άμεσο; Βόλτες εδώ κανονίζονται, καφέδες κανονίζονται, μπαζάρ κανονίζονται, είναι άραγε δύσκολο να κανονιστεί και τέτοια πράξη από όσους ενδιαφέρονται; Η συγκεκριμένη πρόταση εδώ και καιρό με τριβελίζει και είναι μια καλή αφορμή να εξωτερικευτεί. Όπως και οποιαδήποτε άλλη πρόταση. Είναι δύσκολο να κανονιστεί μια μάζωξη και ο καθένας να κουβαλήσει ό,τι μπορεί και θέλει; Σε συνεργασία με μια οργάνωση ή ακόμα και επί τόπου στα μέρη που μαζεύονται αυτοί οι άνθρωποι, γεμίζουμε tank bag, σακίδια, τσάντες, πορτ μπαγκάζ με τρόφιμα και παιχνίδια και τα μοιράζουμε... Τι λες ρε φίλε;

Παλαιό μέλος
    Συγνώμη, αλλά θα σας χαλάσω την σούπα... ο όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος δυστυχώς μας τελείωσε.....δεν μπορώ να αναφερθώ στον πόλεμο της Συρίας βλέπουμε την δυστυχία και την αδικία, τον πόνο, και κανείς δεν ασχολείται ,
    Θα πω για τα δικά μας, μένω Μυτιλήνη τα τελευταία χρόνια, με τον Παπά που βοηθούσε πρόσφυγες στην Μυτιλήνη, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται,
    Στην Μυτιλήνη δρουν πενήντα ΜΚΟ, και όχι με εθελοντές, όπως λένε τα ΜΜΕ, πληρώνονται και μάλιστα αδρά,η δουλειά τους? η μεταφορά (υποδοχή-και διευκόλυνση χιλιάδων μεταναστών απο Ασία-Αφρική) που βρίσκουν τα λεφτά? Η Μυτιλήνη έχει γεμίσει Γάλλου Ισπανους και ...Τούρκους (!!!) γιατί δεν πάνε οι ξένες ΜΚΟ στα κράτη που υποφέρουν και έρχονται εδώ? ειναι πολλά δυστυχώς,, όποιος θέλει λεπτομέρειες, ας στείλη πμ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Εργάζεσαι ?

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καλημέρα μας με λίγο γέλιο!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2003, 13:06
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:55
  3. Από ότι όλοι μας είδαμε.......
    από bikersonly στο forum Off topic