κολομεκανακι
![]()
Ο Βύρωνας έχει χορηγό το σταρ τσανελ και γράφει star Xmas για να διαφημίζει το πρόγραμμα της εορταστικής σεζόν.
Σωστος κτινε συμφωνω.Το ειχα το χαρηκα στα ταξιδια και βολτες χειμωνα καλοκαιρι πολλα με την λεσχη.Τιμονι 756 renthal διπλο σταντ για τις ευκολιες του αναρτηση και υπολοιπα λεφτα μου βενζινες για ταξιδακια-βολτες ουτε εξατμισεις ουτε μαλακιες που το εχουν φορτωσει οι απανταχου καγκουρες.
Το ίδιο πρόβλημα (και χειρότερο) είχα κι εγώ με ένα saxo vts (που έχω ακόμα). Το πείρα τέλος του 99. Τότε που σε όλη την περιοχή μου, υπήρχαν 5 - 10 saxo όλα κι όλα. Σε 4 - 5 χρόνια γέμισε ο τόπος από δαύτα. Και όλα χαμηλωμένα, με εξατμίσεις, μαύρα φώτα και να πηγαίνουν μόνο με πρώτη στον κόφτη. Δεύτερη έβαζαν μόνο αν το επόμενο φανάρι ήταν μακριά, για άνετο ταξίδι. Το δικό μου το μόνο άφτερ μαρκετ που είχε πάνω του ήταν τα πατάκια. Σαν τζιπάκι έμοιαζε. Μια μέρα βρίσκομαι σε συνοικιακό δρόμο της πόλης (10 η ώρα το πρωί) και χτυπάει το τηλέφωνο. Ξέροντας ότι η συνομιλία θα είναι μεγάλη, παρκάρω δεξιά και μιλάω. Στο δεκάλεπτο παρκάρουν δίπλα μου δυο μεγάλα τζιποειδή, κατεβαίνουν 6 - 7 μαντραχαλέοι με πολιτικά και με περικυκλώνουν. Ένας αστυνομικός έρχεται στο παράθυρο και μου λέει. "Άδεια, δίπλωμα και το τσιγάρο" Με μπέρδεψε."Τι το τσιγάρο?" του λέω. "δώσε μου το τσιγάρο απ το τασάκι." Να μην τα πολυλογώ, (το τσιγάρο ήταν άσσος κασετίνα) ανοίξανε καπό, ψάξαν και στο τέλος με έναν απ αυτούς βγήκαμε και γνωστοί. Τον ρώτησα γιατί αυτή η επίθεση, έγινε κάτι? όχι μου λέει. Αλλά έξω απ το σχολείο μ αυτό το αυτοκίνητο, είπαμε πιάσαμε λαβράκι. Όντως ήμουν έξω από σχολείο και καλά κάναν οι άνθρωποι, αλλά ήταν οι πρώτη φορά (και η τελευταία όμως) που προβληματίστηκα για το τι αυτοκίνητο οδηγώ. Τώρα τα καγκούρικα saxo έχουν σχεδόν εξαφανιστεί όπως εμφανίστηκαν. Το έχω 15+ χρόνια με πάνω απο 350.000 χιλ και το κατά χάρηκα. Τώρα γέρασε μεν, αλλά ακόμα πάει καλά. Και δεν απολογούμαι για την... αυτοκινητάρα μου. Απλά να πω ότι υπάρχουν και χειρότερα.![]()
Μαμά vts και κυρίως.... ΑΣΣΟ ΚΑΣΕΤΙΝΑ!!!!!
Είναι δυνατόν να περάσεις απαρατήρητος; :rotflmao:
Όταν ζήσεις ένα μηχανάκι και κάνεις πολλά πολλά χλμ τότε λίγα χρόνια μετά βλέπεις αυτό το "βιντεάκι"
και λες....
-Τι λε ρε παιδί μου.... Εγώ είμαι αυτός???
Όμορφα χρόνια λοιπόν τότε που οι άνθρωποι ήταν ευτυχείς και ξέγνιαστοι.
https://youtu.be/sS6e9kY8U0I
![]()
ανανήψαντας
Ένα δίκιο το χεις.... ZXR 750 ήθελα να πάρω αλλά έκανα ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ και διάβασα το τεστ του μοτό...
(τώρα μπορείς να βρίσεις άνετα...)
Στα 160 κάπνιζα κανονικά...![]()
Ναι ρε τρελάρα γιατί ΤΟΤΕ που βγήκε στους κινηματογ΄ραφους του βίντιου ήταν va πάει φούντο το μοντέλο κι έλαγαν για 1000 κλπ
Πράγμα φυσικά που δεν έγινε ποτέ.
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 26/11/2015 στις 21:22.
ανανήψαντας