Σελίδα 76 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2666717273747576777879808186126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.126 έως 1.140 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Banned
    Σε είδα πιτσιρίκο να μου κλέβεις το καπάκι της βαλβίδας-τυπου πιστονιου -για να την βάλεις στο ποδήλατο σού.
    Σε παρατηρούσα κάνοντας τον ανήξερο να με βρίζεις κιόλας γιατί την έσφιξα πολύ.
    Μάλλον εσύ είχες πάρει πριν λίγες ημέρες και την άλλη.
    Στο τέλος την ξεβιδωσα και στην έδωσα.
    Η στις πολύ καλές μού με βρήκες ή στις πολύ μαύρες μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    σε ειδα στο φαναρι να μου λες πως εχω καρφι στο πισω λαστιχο!κατεβηκα και ειδα μια καρφαρα 6-7 ποντων που ως διαμαγειας ειχε καρφωθει στην περιμετρο του ελαστικου.σαν να λεμε στο τακουνι.ευτυχως την γλυτωσαμε...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Σε ειδα ιαγουαρε μαυρε τετραπορτε με πινακιδες δοκ .... παρκαρισμενη κατω απο τα πευκα στην κηφισια.

Banned
    Σε είδα
    α) τριμαλακα με το χρεποσκουτερ σου, να παραβιάζεις κόκκινο σε στροφή και να με ακουμπάς όπως πέρναγα την διάβαση.
    Την φάπα την έφαγες ξυστά, την κλωτσιά καθόλου, είσαι τυχερός πού δεν έπεσες ακόμα ξύλο θα έτρωγες.
    Να ξέρεις σε βρήκα,το μπινελίκι πού μού έριξες θα σου βγει ξινό.
    β) ντελιβερα με το arai ,αλλά το ιχ μότο σού ήταν μπούσα
    γ) θείτσα να κοκκαλωνεις το μπροστινό, και να τρως τούμπα, αλλού, γυαλιά, αλλού τσάντες κλπ, τυχερή, παρόλο πού ήσουν ακρανοβιτς
    δ) σε είδα s2000 πριν λίγο να σού φεύγει στο ψιλόβροχο, και να καβαλάς κρασπεδο και κάδο.
    Τα άλογα θέλουν βαριά χέρια, ελαφριά πόδια, και μεγάλα @ρχιδι@
    ε) σας βλέπω 2 μέρες τώρα με κάτι φάτσες μέσα στην οργή η μισοί και μέσα στην Αποχαύνωση οι άλλοι.
    Η δεν γ@μ@τε η δεν έχετε μία, η και τα δύο μαζί.
    Σε βλέπω Σαλονίκη δύο μέρες τώρα να σε γυρνάω με τα πόδια.
    Πόσο μα πόσο έχεις αλλάξει,οχι δεν μουχλιασα εγώ εσύ άλλαξες, και επειδή είναι ίσως η μοναδική φορά που σε περπάτησα τόσο με τα πόδια, ομολογώ πώς δεν μου λείπεις καθόλου πχοια...

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Μήτσε προκαταβολικά συμπάθα με.....Δε χαρακτηρίζω τον κλάδο χαρακτηρίζω τους συγκεκριμένους:

Σας είδα βλακόμπατσους στη Θησέως το μεσημέρι 4 διαφορετικά περιπολικά και στα 3 ο οδηγός αρχίμπατσος να μιλάει στο προσωπικό του κινητό τηλέφωνο! Να ήταν ο ασύρματος δε θα είχα θέμα ρε φούστη μου.
    Σε είδα και σένα μπινέ με το ασημί octavia station να παραβιάζεις το φανάρι της Θησέως που περίμενα στο ύψος του βενζινάδικου που κόβει αριστερά κάθετα στα στενά και επειδή κοιτούσες τη Θησέως παραλίγο να πάρεις σβάρνα τον παππού στη διάβαση που πέρναγε με ΠΡΑΣΙΝΟ στην είσοδο του κάθετου δρόμου. Όχι μόνο αυτό αλλά μόλις σου ζήτησε τα ρέστα ο παππούλης με τις τσάντες φορτωμένος τσαμπουκαλεύτηκες κιόλας να κάνει στην άκρη μην τον πατήσεις.
    Δε σε χάλασε που έσκασα μαρσάροντας δίπλα σου και σου πα αν θες τσαμπουκά βάλτα με μένα που είσαι της ηλικίας μου. Μόκο και κοκομπλόκο μπινέ παλιοαδέρφω!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mpineskokkino.jpg 
Προβολές:	379 
Μέγεθος:	97,2 KB 
ID:	346350

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Μήτσε προκαταβολικά συμπάθα με.....Δε χαρακτηρίζω τον κλάδο χαρακτηρίζω τους συγκεκριμένους:

Σας είδα βλακόμπατσους στη Θησέως το μεσημέρι 4 διαφορετικά περιπολικά και στα 3 ο οδηγός αρχίμπατσος να μιλάει στο προσωπικό του κινητό τηλέφωνο! Να ήταν ο ασύρματος δε θα είχα θέμα ρε φούστη μου.
    Σε είδα και σένα μπινέ με το ασημί octavia station να παραβιάζεις το φανάρι της Θησέως που περίμενα στο ύψος του βενζινάδικου που κόβει αριστερά κάθετα στα στενά και επειδή κοιτούσες τη Θησέως παραλίγο να πάρεις σβάρνα τον παππού στη διάβαση που πέρναγε με ΠΡΑΣΙΝΟ στην είσοδο του κάθετου δρόμου. Όχι μόνο αυτό αλλά μόλις σου ζήτησε τα ρέστα ο παππούλης με τις τσάντες φορτωμένος τσαμπουκαλεύτηκες κιόλας να κάνει στην άκρη μην τον πατήσεις.
    Δε σε χάλασε που έσκασα μαρσάροντας δίπλα σου και σου πα αν θες τσαμπουκά βάλτα με μένα που είσαι της ηλικίας μου. Μόκο και κοκομπλόκο μπινέ παλιοαδέρφω!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mpineskokkino.jpg 
Προβολές:	379 
Μέγεθος:	97,2 KB 
ID:	346350
    Καθόλου δεν με πειράζει ρε Γιώργο.
    Καμία ανοχή σε κανέναν.
    Μαλαξ γεννιέσαι η γίνεσαι με αγώνα

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα με το σκουτερ ''mp3'' και η ζελατινα που του ειχες βαλει ηταν σαν ολοκληρο παμπριζ αυτ/του!!
    Μαλλον θα ειναι για να κοβει αερα, αφου κρανος δεν...

Σε ειδα και εσενα με το παπακι να μας πηγαινεις ολους καροτσακι... εφαγες την προσπεραση πιο κατω, γιατι δεν την παλευα αλλο μαζι σου...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Μέλος Το avatar του/της afortistos
    Σε είδα χοντακι μου να μένεις από μπαταρία ενώ καιγόταν το σύμπαν λόγω δουλειάς και μόλις ήρθε η οδική να σε φορτώσουμε για το σπίτι σαν από πείσμα να πέρνεις μπροστά.Νάζια μάλλον γιατι την καινούρια μπαταρία την έχω σπίτι και κάθεται, και δε ξέρω γιατί δε την έχω βάλει πάνω.
    ..But it's not the fall that hurts
    It's when you hit the ground...

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Δυστυχως ειδα τροχαιο με πεζο σημερα στη Συγγρου λιγο πιο ψηλα απο το FIX στο ρευμα για Πειραια. Ελπιζω να ειναι καλα ο ανθρωπος. Προσεχετε λιγο τις διαβασεις.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Σε είδα πετραδάκι να έρχεσαι με φόρα καταπάνω μου...

Ίσα που πρόλαβα να σκεφτώ "σκατ" και άκουσα το ΤΑΚ dolby surround κι έτσ'.

Ευτυχώς είχα κατεβασμένη τη ζελατίνα

Τρύπα θα μου είχες ανοίξει.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Σε ειδα θειουλα στον ηλεκτρικο να με ρωτας τι σημαινει τσιλικο...... γηρασκω αει διδασκομενος......

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Σε είδα να μου κάνεις νόημα για να ανοίξω το παράθυρο καθώς πάρκαρα το αυτοκίνητο. Μου είπες πολύ ευγενικά ότι το αριστερό πίσω λαμπάκι είναι καμένο και νόμιζες πως είχα βγάλει φλας.

Σε ευχαρίστησα για το ενδιαφέρον σου αλλά βαριόμουν να σου εξηγήσω ότι σύμφωνα με τον ΚΟΚ όταν παρκάρουμε χρησιμοποιούμε φλας και όχι αλάρμ.
    by the book είσαι πολύ σωστός. μου έχει τυχεί 3-4 φορές να ανάψουν φλάς αντί αλαρμ.

πρακτικά τι γίνεται όμως;
    πχ ξαφνικα σε στενό βλεπεις καποιο οχημα να αναβει φλας (δεξί ή αριστερο) ακαριαία σταματαέι και θέλει να κανει όπισθεν για να παρκάρει....
    κανε την εικόνα οδηγώντας παπακι μέσα στην Αθήνα...

αν έβλεπα αλάρμ θα ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Σε είδα κοπελίτσα με το Crypton του αδερφού, στην Υμηττού, να ανταλλάσσουμε 2 κουβέντες περί διήθησης. Να βγάλεις τις πράσινες ταινίες!
    Life begins at 45°.

Σε είδα αντράκι το πρωί στην πειραιώς να στρίβεις (με κόκκινο) για Λαμπράκη.
    Μούρη κόκκινη και ελαφρώς παγωμένη από την πρωινή δροσιά, το γλυμμένο μαλλί το είχε χτενίσει και ο αέρας πίσω, τσιχλίτσα με το στόμα στραβό σαν του σταλόνε και ΠΟΛΥ ανοιχτό στο μάσημα γιατί η μαγκιά της φυλής να ουμ έτση φένετε φήλως στην τσίχλα και το πρωινό μυγάκι, δερμάτινο αγωνιάρικο "ντενίζ", δυό δαχτυλάκια παγωμένα (κρίνοντας εκ του χρώματος) στον συμπλέκτη και άντε γεια ρε γατιά που θα περιμένει το τζίξερ στα φανάρια να ουμ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CustomBoy
    Σε είδα πρίν απο ώρα στην πηγμένη αλεξάνδρας,μάστορα,με τη γυναικα σου απο πίσω,καβάλα σε ενα πολυ ομορφο και διατηρημένο HONDA XL 185(αυτο με την ''αναποδη'' μασκα ντε) με βαμμένο ντεποζιτακι μπλε μαυρο (λευκο?) ,και οπως ησουν σταματημενος διπλα μου,ανοιξα το τζαμακι και σου ειπα '' Ωραίο εργαλείο !!" ξαφνιαστηκες αλλα το χαμογελο μεσα απο το κράνος φάνηκε...μου απαντησες : '' τα εχει τα χρονακια του ,αλλα ειναι ωραίο!,προσφατα το εβαψα...εχω ακομα ενα ΧLR...και το δικο σου ,πολυ ωραιο !'' κ επειτα ξαφανιστηκαμε με γοργους ρυθμους στη βροχή...

Ευγε μαστορα (Y)

Σας βλέπω ολους εσας που περνάτε με κοκκινα καθημερινα και ψάχνεστε κιολας......κ αηδιαζω

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε