Προσφορά και ζήτηση. Δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο substandard, overpriced προϊόν.
Προσφορά και ζήτηση. Δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο substandard, overpriced προϊόν.
Life begins at 45°.
@Panos: Είσαι θεούλης χαχαχαχ
Γενικά με τη hipster culture δεν έχω πρόβλημα.
Και τα χιπστερόμπαρα μ'αρέσουν
και τα χιπστερόσπιτα
και τα χιπστερομηχανάκια
αλλά όταν βλέπω χιπστερά, με σουέντ άρβυλο, σκίνι τζιν αναδιπλωμένο, τιράντα,
καρώ πουκάμισο, μούσι με τσιγκελωτό μουστάκι, κοτσίδα και μανίκια τατού κάτι με πιάνει.
έχουν βγει κάτι αξεσουάρ για μηχανόβιο χιπστερά (θυμήθηκαν όλοι και πήραν μηχανές τρομάρα τους)
με ΜΗΔΕΝ ίχνος προστασίας απλά με πρίμιουμ υλικά και τιμές στο Θεό που λες:
ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;;;
στην τελική αφού ρε μαλάκες μαζεύεστε και πάτε σαν κότες τσουκου τσουκου τι τα θέλετε και τα παίρνετε;
να πέσετε με 40χλμ σε άδειο δρόμο (γτ μόνο Κυριακές κυκλοφορούν με τις μηχανές, κάθε μέρα έχουν Fiat500)
Το μόνο που τους παραδέχομαι είναι ότι κάνουν ένα καλό: Αναπαλαιώνουν και συντηρούν παλιά μηχανάκια.
Αυτοί και οι τσατσάδες που συντηρούν τα νεοκλασικά του κέντρου.
Έλα αφιερωμένο: https://www.youtube.com/watch?v=_xX8FAzMSUM
και το site του δημιουργού: http://www.itsbetterinthewind.com/book
μπες εδώ για ούμπερ χιπστερολιώσιμο
To παράδοξο είναι ότι τώρα που έγινε της μόδας το hipster, δεν είναι πια hipster, καθότι hipster είναι η επιφανειακή και φαίνεσθαι υιοθέτηση ξεχασμένων -εκτός του mainstream- life style προτύπων, με μόνο σκοπό την διαφοροποίηση. Ως εκ τούτου, mainstream είναι πλέον το hipster και hipster είναι όλοι οι υπόλοιποι. Μπέρδεμα...
Εμένα μ ενοχλεί αφάνταστα που κακοποιούν τα παλιά μηχανάκια.
Κυρίως όταν βουτάνε το τροχό και κόβουν τα πλαίσια.
Τα έχω ξαναπεί με τα παλιά μηχανάκια και δεν θέλω να επαναλάβω.
Λίγος σεβασμός όμως δεν βλάπτει.
Το 99% από δαύτους είναι φυσικά κλασικοί παρκαδόροι και ζήτημα αν κάνουν 5000χλμ το χρόνο.
υγ αν δεν υπήρχαν μαλάκες πως θα ζούσαν οι ξύπνιοι
(όπου μαλάκες βάλε και δήθεν)
ανανήψαντας
Τώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο και ο κάγκουράς που έχει πάρει XT550, το έχει ψηλώσει, με νίκελα στα ψαλίδια και στα πιρούνια και ετς, δεν το σέβεται ακριβώς το μηχανάκι... το ίδιο και ο καφετεριακός supersportας που έχει όλη την Puig και την Rizoma πάνω στο έρμο το ss το οποίο κάνει 5 χλμ. την εβδομάδα. Να μη μιλήσουμε για τον μεγάλο ευεργέτη της Wunderlich και της Τouratech o οποίος πάει στο γραφείο με το αλουμινένιο τριβάλιτσο και τον φουλ αντβέντσουρ εξοπλισμό.
Βγάζετε οφφ ένα ολόκληρο και τεράστιο τομέα των οχημάτων: αυτόν των μετατροπών κ βελτιώσεων.