Σελίδα 117 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 1767107112113114115116117118119120121122127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.741 έως 1.755 από 1941

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 4

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Όποιον πάρει η Χάρου που λέει και μια παροιμία...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δε γαμιούνται, που έχουν τιμές για μοτοσυκλέτες στο 60% αυτών των αυτοκινήτων.
    Life begins at 45°.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δε γαμιούνται, που έχουν τιμές για μοτοσυκλέτες στο 60% αυτών των αυτοκινήτων.
    σκεψου όμως οτι στο italy έχουν κοινη τιμη διελευσης αυτοκινητα και μηχανες αλλα δεν εχουν τους δρομους μας
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος
    Υπάρχουν κάποιοι γελοίοι , στο facebook και αλλού (εδώ έχουν ψηφιστεί και για βουλευτές από το facebook θα έλειπαν?).

Υπάρχουν και κάποιοι «σοβαροί» που κοροιδεύουν τους γελοίους αναπαράγοντας την γελοιότητα..

Υπάρχουν και κάποιοι που (χωρίς να το ανακοινώνουν) προσφέρουν μια ολιγοήμερη φιλοξενία σε οικογένειες προσφύγων προκειμένου οι άνθρωποι να κάνουν ένα μπάνιο και να κοιμηθούν ζεστά πριν ξεκινήσουν το ταξίδι για τις χώρες προορισμού τους.

Υπάρχει και ένα «επίσημο κράτος» που δεν κάνει το παραμικρό να ξεχωρίσει αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη από αυτούς που εκμεταλλεύονται μια κατάσταση για πολλούς και ποικίλους λόγους (μέχρι επικίνδυνους)... Ξέφραγο το αμπέλι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Μαζεύονται σιγά - σιγά όλοι εκεί κάτω...

Πάντως με αυτά και με αυτά, δεν έχει μείνει κράτος στην Ανατολική Μεσόγειο που να μην έχει σοβαρό πρόβλημα... η Τουρκία έμενε στην απ' έξω μέχρι τώρα και να που την έκατσε big time τη βάρκα.

υ.γ. Μην πεταχτεί κανείς για το Ισραήλ...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Μαζεύονται σιγά - σιγά όλοι εκεί κάτω...
    Σαν πολλοι δεν μαζευτηκαν για 30 χιλιαδες στρατιωτες που εχουνε τα καλοπαιδα,συμφωνα με τον Ολαντ?

Στρατόκαυλος δεν είμαι, με την γεωπολιτική και την γεωστρατηγική δεν έχω σχέση αλλά αυτό το πράγμα που γίνεται εκεί κάτω με φοβίζει, τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και το παρακολουθώ.

Βρήκα έναν Live χάρτη με τις εξελίξεις σε real time χρόνο, για όποιον επίσης ενδιαφέρεται:

http://syria.liveuamap.com/en

Παλαιό μέλος
    Στρατόκαυλος δεν είμαι, με την γεωπολιτική και την γεωστρατηγική δεν έχω σχέση αλλά αυτό το πράγμα που γίνεται εκεί κάτω με φοβίζει, τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και το παρακολουθώ.

Βρήκα έναν Live χάρτη με τις εξελίξεις σε real time χρόνο, για όποιον επίσης ενδιαφέρεται:

Για λίγο...ψυχοπλάκωμα
    δες και την ομιλια του Δημήτρη Κιτσικη ενός από μεγαλύτερους Γεωστρατηγικούς αναλυτές ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ

https://www.youtube.com/watch?v=qxVK-ngWZJ0
    Τελευταία τροποποίηση από Μανολης67; 29/11/2015 στις 14:34.

Banned

Αμα είναι έτσι να ετοιμάσω το μπερκιν

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Για λίγο...ψυχοπλάκωμα
    δες και την ομιλια του Δημήτρη Κιτσικη ενός από μεγαλύτερους Γεωστρατηγικούς αναλυτές ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ

https://www.youtube.com/watch?v=qxVK-ngWZJ0

Είναι ο ίδιος Κιτσίκης οποίος πριν 2 χρόνια έγραφε επί λέξει στην ιστοσελίδα του "Στὶς ἑπόμενες τριαδικὲς ἐκλογὲς μᾶς δίδεται ἡ μοναδικὴ ἐυκαιρία νὰ κατεδαφίσουμε ὁλοκληρωτικὰ τὸ κτίριο ψηφίζοντας Χρυσῆ Αὐγή καὶ ἄς μή μᾶς ἀρέσῃ ἡ μουτσούνα τους. Ἡ ἐποχὴ τῶν καλλωπισμῶν ἔχει παρέλθη. Ἐὰν ἀφήσουμε νὰ περάσῃ αὐτὴ ἡ εὐκαιρία θὰ εἴμαστε ἄξιοι τῆς μοίρας μας."; Είναι ο ίδιος που τον επαινεί η νεοναζιστική εφημερίδα της Χ.Α. Στόχος; Είναι ο ίδιος που στην ιστοσελίδα του πάλι πριν 5 ημέρες γράφει πως περιμένει την επιστροφή του βασιλέως Κωνσταντίνου (sic) στα πολιτικά πράγματα;

Υ.Γ. Το παγκοσμίως γράφεται με ωμέγα κι όχι με όμικρον, αλλά η ανορθογραφία τα εξηγεί όλα...
    Y.Γ.2 Είναι ένας από τους μεγαλύτερους γεωστρατηγικούς αναλυτές ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ που μόλις πατάς στο google το όνομά του στα αγγλικά δεν εμφανίζει ΚΑΜΙΑ ξένη ιστοσελίδα με το όνομά του, αλλά κάτι stoxos.gr , elora.gr, seisaxthia.gr . Τόσο παγκοσμίου φήμης...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Είναι ο ίδιος Κιτσίκης οποίος πριν 2 χρόνια έγραφε επί λέξει στην ιστοσελίδα του "Στὶς ἑπόμενες τριαδικὲς ἐκλογὲς μᾶς δίδεται ἡ μοναδικὴ ἐυκαιρία νὰ κατεδαφίσουμε ὁλοκληρωτικὰ τὸ κτίριο ψηφίζοντας Χρυσῆ Αὐγή καὶ ἄς μή μᾶς ἀρέσῃ ἡ μουτσούνα τους. Ἡ ἐποχὴ τῶν καλλωπισμῶν ἔχει παρέλθη. Ἐὰν ἀφήσουμε νὰ περάσῃ αὐτὴ ἡ εὐκαιρία θὰ εἴμαστε ἄξιοι τῆς μοίρας μας."; Είναι ο ίδιος που τον επαινεί η νεοναζιστική εφημερίδα της Χ.Α. Στόχος; Είναι ο ίδιος που στην ιστοσελίδα του πάλι πριν 5 ημέρες γράφει πως περιμένει την επιστροφή του βασιλέως Κωνσταντίνου (sic) στα πολιτικά πράγματα;

Υ.Γ. Το παγκοσμίως γράφεται με ωμέγα κι όχι με όμικρον, αλλά η ανορθογραφία τα εξηγεί όλα...
    Y.Γ.2 Είναι ένας από τους μεγαλύτερους γεωστρατηγικούς αναλυτές ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ που μόλις πατάς στο google το όνομά του στα αγγλικά δεν εμφανίζει ΚΑΜΙΑ ξένη ιστοσελίδα με το όνομά του, αλλά κάτι stoxos.gr , elora.gr, seisaxthia.gr . Τόσο παγκοσμίου φήμης...

Ο ίδιος είναι!
    Ο Δημήτρης Κιτσίκης (γεν. στην Αθήνα, 2 Ιουνίου 1935) είναι τουρκολόγος και διεθνολόγος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Οττάβας στον Καναδά από το 1970, μέλος της Καναδικής Ακαδημίας (Royal Society of Canada) από το 1999, με δημοσιευμένη (το 1963) διδακτορική διατριβή του 1962 από τη Σορβόννη των Παρισίων. Ο Χ. Ράπτης τον θεωρεί έναν από τους "τρεις μεγάλους της παγκόσμιας γεωπολιτικής σκέψης: Καρλ Χαουσχόφερ, Χάλφορντ Μακίντερ, Δημήτρης Κιτσίκης"[1]

Σωστά! πάντως όποιος στερείται επιχειρημάτων καταφευγει σε κατάρες και στην ορθογραφία!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Ο ίδιος είναι!
    Ο Δημήτρης Κιτσίκης (γεν. στην Αθήνα, 2 Ιουνίου 1935) είναι τουρκολόγος και διεθνολόγος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Οττάβας στον Καναδά από το 1970, μέλος της Καναδικής Ακαδημίας (Royal Society of Canada) από το 1999, με δημοσιευμένη (το 1963) διδακτορική διατριβή του 1962 από τη Σορβόννη των Παρισίων. Ο Χ. Ράπτης τον θεωρεί έναν από τους "τρεις μεγάλους της παγκόσμιας γεωπολιτικής σκέψης: Καρλ Χαουσχόφερ, Χάλφορντ Μακίντερ, Δημήτρης Κιτσίκης"[1]

Σωστά! πάντως όποιος στερείται επιχειρημάτων καταφευγει σε κατάρες και στην ορθογραφία!

Λοιπόν για να τελειώνει αυτή η παρωδία με την κατάρα... Είσαι τόσο μπετόβλακας που δεν ξέρεις να διαβάζεις!!! Που την είδες ρε κακομοίρη την κατάρα; Στον μετεωρίτη; Έγραψε ο taisteal κι εγώ υπερθεμάτισα, ότι ένας μετεωρίτης θα μας σώσει, να καταστραφεί η ανθρωπότητα, που μόνο ανθρωπότητα δεν είναι με όσα φρικιαστικά έπραττε, πράττει και θα πράττει το ανθρώπινο γένος. Μόνο εσύ το ερμήνευσες σαν κατάρα εναντίον σου να πεθάνεις και το πετάς συνέχεια. Είμαι εδώ μέσα 8 χρόνια και ποτέ δεν έχω επιτεθεί ούτε αντιπαρατεθεί έτσι με κάποιον, με εσένα θα κάνω μια και μοναδική εξαίρεση γιατί με έβγαλες από τα ρούχα μου με τη βλακεία που κουβαλάς!!!

Ααα και που ΄σαι, η ορθογραφία είναι και γαμώ τα επιχειρήματα γιατί εσείς τα καλόπαιδα της Χ.Α. έχετε ένα θέμα με τη σωστή ορθογραφία, για τον δε εθνικό ύμνο που είναι ένα άλλο θέμα σας ελπίζω να έχετε μάθει επιτέλους τους στίχους.

@Προς μοντεράτορες: Γνωρίζω πως αυτή τη στιγμή παραβαίνω τους όρους και επιτίθεμαι φραστικά με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε άλλο μέλος. Έχω δώσει δείγματα γραφής και συμπεριφοράς εδώ μέσα και ελπίζω να ληφθεί υπόψιν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν για να τελειώνει αυτή η παρωδία με την κατάρα... Είσαι τόσο μπετόβλακας που δεν ξέρεις να διαβάζεις!!! Που την είδες ρε κακομοίρη την κατάρα; Στον μετεωρίτη; Έγραψε ο taisteal κι εγώ υπερθεμάτισα, ότι ένας μετεωρίτης θα μας σώσει, να καταστραφεί η ανθρωπότητα, που μόνο ανθρωπότητα δεν είναι με όσα φρικιαστικά έπραττε, πράττει και θα πράττει το ανθρώπινο γένος. Μόνο εσύ το ερμήνευσες σαν κατάρα εναντίον σου να πεθάνεις και το πετάς συνέχεια. Είμαι εδώ μέσα 8 χρόνια και ποτέ δεν έχω επιτεθεί ούτε αντιπαρατεθεί έτσι με κάποιον, με εσένα θα κάνω μια και μοναδική εξαίρεση γιατί με έβγαλες από τα ρούχα μου με τη βλακεία που κουβαλάς!!!

Ααα και που ΄σαι, η ορθογραφία είναι και γαμώ τα επιχειρήματα γιατί εσείς τα καλόπαιδα της Χ.Α. έχετε ένα θέμα με τη σωστή ορθογραφία, για τον δε εθνικό ύμνο που είναι ένα άλλο θέμα σας ελπίζω να έχετε μάθει επιτέλους τους στίχους.

@Προς μοντεράτορες: Γνωρίζω πως αυτή τη στιγμή παραβαίνω τους όρους και επιτίθεμαι φραστικά με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε άλλο μέλος. Έχω δώσει δείγματα γραφής και συμπεριφοράς εδώ μέσα και ελπίζω να ληφθεί υπόψιν.
    κι εγω εχω δωσει δειγματα γραφης..
    οποτε κοψτε την καραμελα με την χρυση Αυγη γιατι βιδωνομαι
    Εγω μικρος πηγα σε πολλες πορειες εναντιον του Μιχαλολιακου οταν ηταν στην οδο Κεφαλληνιας
    μια παρακρατικη οργανωση ηταν!!
    να αναρωτηθειτε λοιπον πως μια παρακρατικη οργανωση μπηκε στην βουλη!
    aufgebracht δεν στην λεω προσωπικα!!ασε που εχεις δικιο για την συμπεριφορα σου αλλα δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε!
    συμφωνω για τον Μετεωριτη κι εγω!κι ας ειμαι ανορθρογραφος..διαγραψτε το αν θελετε αλλωστε μου εχετε διαγραψει 1000 ποστ!
    το λιγοτερο!βαρεθηκα!αυτη την καραμελα!

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic