Σελίδα 118 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 1868108113114115116117118119120121122123128 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.756 έως 1.770 από 1941

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 4

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος

ην αναπροσαρμογή των τιμών των διοδίων από την 1η Ιανουαρίου σε όλους τους σταθμούς που διαχειρίζεται ανακοίνωσε η κοινοπραξία αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου.

Ειδικότερα, στην Πελασγία οι μοτοσικλέτες θα πληρώνουν 2,40ευρώ, τα Ι.Χ. 3,40ευρώ (από 3.50ευρώ), τα φορτηγά 8,5 (από 8,70ευρώ) και οι νταλίκες 11,90 (από 12,10ευρώ).

Στο πλευρικό σταθμό της Γλύφας, οι αντίστοιχες τιμές θα είναι για τις μοτοσικλέτες 1,80 ευρώ, για τα Ι.Χ. 2,50 ευρώ, για τα φορτηγά 6,30(από 6,40ευρώ) και για τις νταλίκες 8,80 (από 8,90ευρώ).

Στο Μοσχοχώρι, οι τιμές θα είναι αντίστοιχα 2,70 ευρώ(από 2,80), 3,90 ευρώ(από 4 ευρώ), 9,80 (από 10 ευρώ) και 13,70 (από 14ευρώ).

Στον πλευρικό της Ζυρτόνης, οι τιμές για μοτοσικλέτες , ΙΧ, φορτηγά και νταλίκες θα είναι 0,50 ευρώ, 0,70 ευρώ, 1,80 ευρώ και 2,5 ευρώ αντίστοιχα, το πλευρικό του Μακρυχωρίου 0,80 ευρώ, 1,10 ευρώ, 2,70 ευρώ (από 2,80ευρώ) και 3,80 ευρώ (από 3,90) και στο μετωπικό σταθμό Μακρυχωρίου θα είναι 1,00 ευρώ, 1,40 ευρώ, 3,40 ευρώ (από 3,50 ευρώ) και 4,80 ευρώ (από 4,90).

Στον Πυργετό οι τιμές για τα ίδια οχήματα θα είναι 1,40 ευρώ, 2,00 ευρώ, 5,00 ευρώ και 7,00 ευρώ, στην Λεπτοκαρυά 1,30 ευρώ (από 1,40), 1,90 ευρώ (από 2 ευρώ), 4,80 ευρώ (από 4.90ευρώ) και 6,70 ευρώ (από 6,80). Στον πλευρικό Λεπτοκαρυάς 1,20 (από 1,30 ευρώ), 1,80 ευρώ, 4,40 ευρώ(από 4,50) και 6,10 ευρώ(από 6,30) και στο Κλειδί Ημαθίας 1,50 ευρώ, 2,20 ευρώ, 5,40 ευρώ(από 5,50) και 7,60 ευρώ (από 7,70).

Σημειώνεται ότι θα υπάρχει μία μικρή μείωση στις περιπτώσεις ηλεκτρονικής πληρωμής στους σταθμούς της Πελασγίας στους πλευρικούς της Γλύφας και του Μοσχοχωρίου. Ανάλογες αναπροσαρμογές αναμένεται να ανακοινώσουν τις επόμενες ημέρες και οι κοινοπραξίες που κατασκευάζουν και διαχειρίζονται τους υπόλοιπους αυτοκινητοδρόμους.
    Ναι.. Τζαμπα πραμα...

Κατσε να ξαναπαρω το καλοκαιρι μεγαλο μηχανακι να ταξιδευω με αυτο και αμα πληρωσω εστω και ενα διοδιο εκτος απο τα κρατικα (Αφιδνες, Μαλγαρα) να μου καει ο ανορθωτης!!
    Σηκωμενη πινακιδα, περασμα διπλα απο τη μπαρα, κωλοδαχτυλο στη καμερα και αντιο... :a36:
    MADE IN JAPAN 日本製

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    κι εγω εχω δωσει δειγματα γραφης..
    οποτε κοψτε την καραμελα με την χρυση Αυγη γιατι βιδωνομαι
    Εγω μικρος πηγα σε πολλες πορειες εναντιον του Μιχαλολιακου οταν ηταν στην οδο Κεφαλληνιας
    μια παρακρατικη οργανωση ηταν!!
    να αναρωτηθειτε λοιπον πως μια παρακρατικη οργανωση μπηκε στην βουλη!
    aufgebracht δεν στην λεω προσωπικα!!ασε που εχεις δικιο για την συμπεριφορα σου αλλα δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε!
    συμφωνω για τον Μετεωριτη κι εγω!κι ας ειμαι ανορθρογραφος..διαγραψτε το αν θελετε αλλωστε μου εχετε διαγραψει 1000 ποστ!
    το λιγοτερο!βαρεθηκα!αυτη την καραμελα!
    Φίλτατε ο συγκεκριμένος με έχει βγάλει από τα ρούχα μου!!! Στην αρχή απαξίωσα να του απαντήσω καν αλλά πλέον ο τύπος δεν αντέχεται!!! Να μην έχεις ασχοληθεί μαζί του και να γράφει ότι τον καταραστήκαμε να πεθάνει, ήμαρτον ρε πστ μου... Όλοι δίνουμε κι έχουμε δώσει δείγματα γραφής και δεν μπορεί να με εγκαλέσει κανείς για επιχειρηματολογία χωρίς τεκμηρίωση , οπότε για τον συγκεκριμένο ανεκδιήγητο επέτρεψέ μου να μην το θεωρώ καραμέλα γιατί πολύ απλά είναι εμφανής η ιδεολογία του, για την οποία δεν έχω κανένα πρόβλημα εάν την κράταγε για την πάρτη του και όχι να την επιδεικνύει δημοσίως με αρλούμπες και πομφόλυγες μόνο και μόνο για να δημιουργεί εντυπώσεις...
    Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 29/11/2015 στις 16:04.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    να σου πω κάτι...

Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 29/11/2015 στις 18:11.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Φίλτατε ο συγκεκριμένος με έχει βγάλει από τα ρούχα μου!!! Στην αρχή απαξίωσα να του απαντήσω καν αλλά πλέον ο τύπος δεν αντέχεται!!! Να μην έχεις ασχοληθεί μαζί του και να γράφει ότι τον καταραστήκαμε να πεθάνει, ήμαρτον ρε πστ μου... Όλοι δίνουμε κι έχουμε δώσει δείγματα γραφής και δεν μπορεί να με εγκαλέσει κανείς για επιχειρηματολογία χωρίς τεκμηρίωση , οπότε για τον συγκεκριμένο ανεκδιήγητο επέτρεψέ μου να μην το θεωρώ καραμέλα γιατί πολύ απλά είναι εμφανής η ιδεολογία του, για την οποία δεν έχω κανένα πρόβλημα εάν την κράταγε για την πάρτη του και όχι να την επιδεικνύει δημοσίως με αρλούμπες και πομφόλυγες μόνο και μόνο για να δημιουργεί εντυπώσεις...
    Φίλε,

άσε τα φαντεζί πομφυολογύματα , τα πως τα λες δεν ξέρω,
    όσο δεν έχουμε ζήσει εμείς εκεί με τις επιπτώσεις που αυτά συνεπάγονται στις περιουσίες μας και τις οικογένειές μας.........

είμαστε πολύ λίγοι να τον κρίνουμε.

εγώ αυτό λέω, παρακολουθώ και άμα χρειάζεται... θα συμμετέχω.
    Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 29/11/2015 στις 19:01.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

μήπως να πάτε αλλού;

Φίλτατε ο συγκεκριμένος με έχει βγάλει από τα ρούχα μου!!! Στην αρχή απαξίωσα να του απαντήσω καν αλλά πλέον ο τύπος δεν αντέχεται!!!

μήπως δεν το αντέξουμε λέω...
    Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 29/11/2015 στις 18:20.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος

Αγαπητέ φίλε AUFGEBRACHT η διαφωνία μας ξεκίνησε, λόγω διαφορετικών απόψεων στο μεταναστευτικό, εχεις άλλη άποψη, εγώ άλλη, μετά από αυτό, εγώ έγινα μπετόβλακας, Χ.Αυγήτης και εγω δεν ξέρω τι άλλο! υποθέτω μάλλον ότι αν συμφωνούσαμε δεν θα ήμουν τίποτα από όλα αυτά! η διαφωνία όμως είναι η μητέρα της Δημοκρατιας, αν δεν υπήρχε διαφωνία δεν θα υπήρχε Δημοκρατία.
    Τελείωνοντας είμαι μάλον πομφολόγος (!!!) αν περιμένω ποιότητα στα φόρουμ! εδώ προπηλακιζουν και ...τσιμεντώνουν καθηγητές στα ...Πανεπιστήμια (!!!) φαντάσου τι μπορείς να περιμένεις εδω μεσα!
    Ευχαριστώ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Αγαπητέ φίλε AUFGEBRACHT η διαφωνία μας ξεκίνησε, λόγω διαφορετικών απόψεων στο μεταναστευτικό, εχεις άλλη άποψη, εγώ άλλη, μετά από αυτό, εγώ έγινα μπετόβλακας, Χ.Αυγήτης και εγω δεν ξέρω τι άλλο! υποθέτω μάλλον ότι αν συμφωνούσαμε δεν θα ήμουν τίποτα από όλα αυτά! η διαφωνία όμως είναι η μητέρα της Δημοκρατιας, αν δεν υπήρχε διαφωνία δεν θα υπήρχε Δημοκρατία.
    Τελείωνοντας είμαι μάλον πομφολόγος (!!!) αν περιμένω ποιότητα στα φόρουμ! εδώ προπηλακιζουν και ...τσιμεντώνουν καθηγητές στα ...Πανεπιστήμια (!!!) φαντάσου τι μπορείς να περιμένεις εδω μεσα!
    Ευχαριστώ.
    αγάπη μου,

δοθέντων και των γούστων που ο καθείς εδώ μέσα εκφράζει,

η πας για πόλεμο επειδή γουστάρει όπλα, αεροπλάνα, Παΐσιους, Αϊ-Βασίλιδες, κλπ.
    η πας για πλιάτσικο επειδή έτσι προστάζει η Ευρώπη και συ ακολουθείς...
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ελλαδάρα ρπμ...
    Το εντυπωσιακό δεν είναι το θράσος του, αλλά οτι το Πειθαρχικό του επέβαλλε 6μήνες πάυση για το εμπόριο ηρωίνης. Αηδία ρπμ.

Απολύθηκε από το Δημόσιο λόγω καταδίκης για αγορά, κατοχή και πώληση ηρωίνης και ζητά να επιστρέψει στο υπουργείο Άμυνας!
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    .....................
    Edit Άκυρο
    Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 29/11/2015 στις 23:29.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ελλαδάρα ρπμ...
    Το εντυπωσιακό δεν είναι το θράσος του, αλλά οτι το Πειθαρχικό του επέβαλλε 6μήνες πάυση για το εμπόριο ηρωίνης. Αηδία ρπμ.

Απολύθηκε από το Δημόσιο λόγω καταδίκης για αγορά, κατοχή και πώληση ηρωίνης και ζητά να επιστρέψει στο υπουργείο Άμυνας!
    ας αφήσουμε τι ζητάει αυτός.

αν στιγμιαία συμμετείχαμε στην απόδοση δικαιοσύνης...

μήπως θάπρεπε να σκεφτούμε τις κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που θάχε η αποπομπή του στα μέλη της οικογένειάς του, που πιθανόν είναι αντίθετοι;
    και στην τελική γιατί αυτοί να γίνουν πεδίο εφαρμογής των συνεπειών του νόμου...

όντας αμέτοχοι;
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

ΒΤW η δικαιοσύνη αυτά λαμβάνει υπόψη στις αποφάσεις της και μεις θεωρούμε τις ποινές ελαφρές...
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    μήπως θάπρεπε να σκεφτούμε τις κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που θάχε η αποπομπή του στα μέλη της οικογένειάς του, που πιθανόν είναι αντίθετοι;
    και στην τελική γιατί αυτοί να γίνουν πεδίο εφαρμογής των συνεπειών του νόμου...

όντας αμέτοχοι;
    What ?

Πλάκα κάνεις, ναι ??
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Banned

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    What ?

Πλάκα κάνεις, ναι ??
    Σοβαρά μιλάει, απλά είναι λίγο δυσνόητα αυτά που προσπαθεί να πει... Το ίδιο δεν ισχύει για οποιονδήποτε εγκληματία έχει οικογένεια, όλοι έξω και "λάδι" πλην των ορφανών και μοναχικών δηλαδή... Γιατί τι, ήθελε η μανούλα να σφάξει πχ ο Ρουπακιάς τον Φύσσα; Δεν ήθελε, ελευθερώστε το το παιδί μωλέ, θα κλαίει η μανούλα του αν μπει μέσα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    ας αφήσουμε τι ζητάει αυτός.

αν στιγμιαία συμμετείχαμε στην απόδοση δικαιοσύνης...

όντας αμέτοχοι;
    Για κάθε κατηγορούμενο που βρίσκεται ένοχος και καταδικάζεται, υπάρχουν τα αντίστοιχα αμέτοχα στο αδίκημα μέλη τα οποία υφίστανται τις κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις τη καταδίκης του μέλους που κρίθηκε ένοχο.

Ας υποθέσουμε λοιπόν πως σκεπτόμενοι αυτό, εφαρμόζουμε μια πολύ πιο χαλαρή πολιτική επιβολής ποινών.
    Με τι όριο θα πρέπει να εφαρμοστεί αυτό; Γιατί προφανώς δεν θα καταργηθεί η φυλάκιση για όλα τα αδικήματα, σωστά;
    Υποτίθεται πως κάπου πρέπει να μπει ένα «ταβάνι».

Με την παραπάνω ανάρτηση, φαίνεται να τοποθετείς την πώληση ηρωίνης κάτω από αυτό το «ταβάνι».
    Θα ήθελες να δώσεις ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα για το από ποιο αδίκημα και πάνω θα θεωρούσες πως η επιβολή ποινής στον ένοχο (ή αν θέλεις η ίδια η αυτοπροστασία της κοινωνίας) θα έπρεπε να επιβάλλεται ακόμη και αν τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας του καταδικασθέντος θα αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες;

Επίσης, αν ήσουν εσύ προσωπικά θύμα ενός αδικήματος το οποίο θα εβρίσκετο κάτω από αυτό το υποτιθέμενο «ταβάνι» (πχ αν ο παραπάνω είχε πουλήσει ηρωίνη σε ένα κοντινό σου πρόσωπο), θα ήσουν διατεθειμένος να ζητήσεις την μη τιμωρία του με βάση το παραπάνω σκεπτικό ακόμα και αν δεν είχε θεσμοθετηθεί κάποιο τέτοιο σύστημα;
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19