Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 211

Θέμα: μα τι σκ@τ@ δοκιμές κάνουν πριν βγάλουν τις μοτό στην παραγωγή???

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Χωρίς κλώνο?
    Χωρίς κώλο?
    Χωρίς κάλλος?
    Χωρίς κάλο?

Elaborate pls.
    Μικρο ταμπλετ, μεγαλα δαχτυλα
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Η εννοια στοκαρισμα δεν υπαρχει στις εταιρειες.Ειναι μεγαλο το κοστος να στοκαρεις κατι ,το οποιο δεν γνωριζεις εκ των προτερων με τι συχνοτητα χαλναει.Αυτο φαινεται ειδικα οταν ενα νεο μοντελο παρουσιασει προβλημα μεγαλυτερο απο το αναμενομενο.Δεν εχουνε ανταλλακτικα, εκεινη τη στιγμη δινουνε εντολη για παραγωγη και παρατηρουμε καθυστερηση στις παραδοσεις.

Πολλα ανταλλακτικα ειναι ιδια,αλλα εχουνε διαφορετικους κωδικους και εργοστασια παραγωγης.Καθε κατασκευαστης μπορει να τους τα παραδιδει ανα 200 οταν ζητηθουνε.Οταν ενα μηχανακι,η αυτοκινητο, εχει εκατονταδες ανταλλακτικα,χρειαζεσαι και εκατονταδες αποθηκες να τα στοκαρεις,εκατονταδες ατομα να τα διαχειριστουνε και μεγαλο χρηματοοικονομικο κοστος. Γιατι λοιπον να κανουνε στοκ?
    Ο επισημος στοκαδορος της ducati

https://www.ducatiomaha.com/default.asp
    κουκουρουκουκου

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

όχι κύριε..... μου δίνεις το 1290 και μου υπόσχεσαι 300 τελική.... θέλω να μπορώ να το κάνω και με μπαγκάζια γιατί μου το πουλάς ΚΑΙ γι αυτή τη δυνατότητα το συγκεκριμένο..... και όχι ΔΕ δεχομαι να μου λες μέχρι 180 αν θες μπαγκάζια.... γιατί αν είναι να πηγαίνω μέχρι 180, παίρνω απείρως φτηνότερα μηχανάκια δεκαετίας ή κρτατάω το δικό μου που στα 260 τελική δεν καταλαβαίνει χριστό ΜΕ τα μπαγκάζια....
    Τώρα μπαρδόν αλλά είσαι φάουλ.

Το να μη σε πει τίποτα και να σε πιάσει κότσο, ναι είναι πουστιά, μλκία, κλπ.

Αλλά αν ο άλλος σου λέει "Άμα θες να του πίνεις το αίμα και να το πηγαίνεις τάπα, άσε στο σπίτι γυναίκα, παιδιά, σκυλιά, σώβρακα κλπ και ευχαριστήσου το. Όταν θες να τα φορτώσεις όλα αυτά, θα πας πιο πολιτισμένα." εγώ δεν το βλέπω λάθος.

Αν δε σου αρέσει, πάρε φθηνότερα μηχανάκια 10ετίας, ή μείνε με το δικό σου κλπ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος

Τελικα τα mupo ειναι γαματα αμορτισερ

εδω τα εχει ο Σπηλιωτης και τα εχει κοτσαρει πανω στο καινουργιο R1 ..
    κουκουρουκουκου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος

Δεν καταλαβαινω.

ολα τα υπαρχοντα ανταλακτικα απο Ducati παρελθοντων προ του 1980 (νομιζω πριν το pantah sl 600 ) τα διαθετει στην αγορα η

Ducati Motor Holding S.p.A.
    Uffici Commerciali Amministrativi:
    Via A. Cavalieri Ducati n. 3
    40132 Bologna, Italy
    Telefono 051 6413111
    Fax 051 406580
    Internet www.ducati.com

Το στοκ των πριν ανταλακτικων (εκτος απο τα συγχρονα) το διαθετει αποκλειστικα ο ducati omaha

Αλλο παραδειγμα στοκαδορου O Moss

Οτι ανταλακτικο αγγλικου αυτοκινητου (MG κτλ) το διαθετει αυτος σε Αγγλια και Παρισι

http://www.moss-europe.co.uk/
    κουκουρουκουκου

Αυτο δεν σημαινει οτι εχουν στοκαρει για μια δεκαετια. Εχουν ενα μικρο στοκ οπως ολοι και μετα η παραγγελια παει συννεφο.
    Αλλα ετσι κι αλλιως εμεις μιλαμε για ιαπωνες. Πρεπει να καταλαβεις πως δεν ειναι δυνατον μια εταιρια να αγορασει κομματια για δεκα χρονια την στιγμη που ξερει πως και η αποθηκευση κοστιζει και πως σε ενα χρονο η παραγωγη του ιδιου κομματιου θα ειναι φτηνοτερη καθως τα βιομηχανικα μηχανηματα εξελισονται, αυτοματοποιουνται και γινονται πιο γρηγορα χρονο με το χρονο. Πιο basic στρατηγικη πεθαινεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Για τα αυτοκίνητα πάντως, η ευρωπαϊκή νομοθεσία εξασφαλίζει τους ιδιοκτήτες καθώς σύμφωνα με αυτήν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων είναι υποχρεωμένοι να εξασφαλίζουν επάρκεια ανταλλακτικών έως και 12 χρόνια από την διακοπή παραγωγής ενός μοντέλου. Πιθανόν να ισχύει και για κάθε είδος οχήματος.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Για τα αυτοκίνητα πάντως, η ευρωπαϊκή νομοθεσία εξασφαλίζει τους ιδιοκτήτες καθώς σύμφωνα με αυτήν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων είναι υποχρεωμένοι να εξασφαλίζουν επάρκεια ανταλλακτικών έως και 12 χρόνια από την διακοπή παραγωγής ενός μοντέλου. Πιθανόν να ισχύει και για κάθε είδος οχήματος.
    Ναι βρε. Τα παραγγελνουν και φτιαχνονται επι τοπου. Δεν τα στοκαρουν για χρονια. Ουτε καν μηνες.

Ανταλλακτικά με ημερομηνία παραγωγής πολύ μεταγενέστερη της λήξης παραγωγής του μοντέλου ... Δεν το έχετε προσέξει;
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    Ανταλλακτικά με ημερομηνία παραγωγής πολύ μεταγενέστερη της λήξης παραγωγής του μοντέλου ... Δεν το έχετε προσέξει;
    Εμεινα Παυλοπουλος με ανταλλακτικο του αυτοκινητου μου, που ειχε ημερομηνια παραγωγης λιγες μερες μετα απο την παραγγελια του!!!!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Ναι βρε. Τα παραγγελνουν και φτιαχνονται επι τοπου. Δεν τα στοκαρουν για χρονια. Ουτε καν μηνες.
    Αυτά που δεν υπάρχουν είδη στην παραγωγή για κάποιο μοντέλο που τρέχει.
    πχhttp://www.partsfish.com/oemparts/p/...drum-gearshift
    Στα Honda το δεύτερο τμήμα του κωδικού του ανταλλακτικού δηλώνει το μοντέλο για το οποίο σχεδιάστηκε αρχικά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Η ρετσινιά των 3ων διαπασών τον νοιάζει.
    εμένα?

όχι ρε συ, μετοχές δεν έχω πουθενά....

και πρέπει να είμαι ο πρώτος και ίσως ο μοναδικός στην ελλάδα που έχει κράξει στο παρελθόν αλλά και θα κράξω όποτε κρίνω τα μηχανάκια μου

πουτσ@@@@@@@@@

ΛΙΓΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..........

Πρώτα ,τα μηχανάκια του 80 που αναφέρατε ήταν ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ σε ότι αφορά την οδική συμπεριφορά...!!!
    Όποιος περνούσε τα 170-180 προσευχόταν να μείνει ΟΡΘΙΟΣ,έτυχε να έχω από τα καλύτερα της εποχής...!!
    Αναρτήσεις και πίπες......
    Δεύτερον,αναπόφευκτο πλέον να κουνάνε κ.λ.π...ειδικά τα τύπου on-off που αναφέρατε
    Αυτά δε λέγαμε πριν 2-3 μέρες..??Τέτοια μοτέρ σε λάθος κορμιά..??
    Φθάσαμε στην υπερβολή,πως να πάς στα 300 με τέτοιο στήσιμο..??
    Έχετε πάει πολλοί με τόσα..?? Μαλάκας είναι αυτός που σχεδίασε το Χαγιαμπούζα..??
    150-160 αλόγατα και όρθια οδήγηση με ψηλοτίμονα καράβια..??
    Και ψάχνετε να δείτε γιατί φταίει και κουνάει στα πολλά..??
    Ή υπερβολή του μάρκετιγκ έφερε αυτές τις αηδίες.Ξύπνησαν ξαφνικά οι Ευρω-πέη
    και είπαν άντε να βγάλουμε 150-160 άλογα σε on-off...!!!
    100 άλογα και είναι πάρα πολλά πιστέψτε με.
    Διορθώνω το φίλο μου τον φουζουρού..........σε ότι αφορά το βέρσυς το 1000.
    Είναι αυτό με στήσιμο πιο δρόμου από όλα σε ότι αφορά τροχούς αναρτήσεις κουστούμι.
    Δεν κουνάει όπως είπες,απλά το παλιό είχε μια ασάφεια στο μπροστινό λόγω ζυγίσματος,
    ένοιωθες μια ανασφάλεια ότι δεν διαβάζει καλά το δρόμο και έπρεπε να ρίξεις μπροστά
    το βάρος σου.Στο καινούργιο μοντέλλο όμως του 2014-15,άλλαξαν το μπροστινό ΟΛΟΚΛΗΡΟ
    και το πρόβλημα ,αν το πούμε πρόβλημα λύθηκε...!!!
    Στα υπόλοιπα on-off τζαπάν δηλαδή,crossturer,v-strom 1000,super tenere 1200
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ,απλά γιατί οι άνθρωποι δεν έκαναν υπερβολές.
    Τα πήγαν μηχανικά μέχρι εκεί που πρέπει και χρειάζεται για το κουστούμι που φοράνε
    και για τη χρήση που προορίζονται..!!
    Όσο για το ΜΤ-9 είναι ένα μηχανάκι που εμένα από την αρχή μου φάνηκε ΨΕΥΤΙΚΟ.
    Πουλάει τρελλά βέβαια,αλλά όπως είπαν και κάποιοι τα κάνει όλα από ΛΙΓΟ...!!
    Οπότε πόσο καλά θα μπορούσε να τα κάνει..?? Συμβιβασμοί,έτσι το λένε και μάρκετιγκ
    φυσικά.Με τόσο που κάνει τι περιμένετε..?? ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ...!!
    Αν το φορτώσεις με τις Χ αναρτήσεις,το Ψ ψαλίδι και τα τάδε φρένα θα βρεθεί στα 15 χιλιάρικα..!!
    Εδώ ούτε πλαστικά δεν το έχουν πίσω,ξεβράκωτο είναι εντελώς και εσείς ψάχνετε γιατί κουνάει
    μόλις το ζορίσει κάποιος..??
    Και κάτι τελευταίο,αλλοίμονο αν οι αναρτήσεις όλων αυτών των μηχανών μαζικής παραγωγής
    ήταν τόσο ευαίσθητες και απαιτούσαν τόσο λεπτές ρυθμίσεις για να αποδώσουν καλά αν θα τις
    καβαλήσει κάποιος με 1,70 ή 1,85 ύψος και 65 ή 85 κιλά..!!
    ΚΥΡΙΟΙ δεν είμαστε στα GP να σετάρουμε το μοτόρι για την τάδε πίστα την αριστερόστροφη κ.λ.π.
    Αυτές είναι μοτό με πολλές ανοχές και μόνο σε περιπτώσεις μεγάλης διαφοράς απαιτούνται ρυθμίσεις.
    Αν ήταν έτσι όλη τη μέρα με το κατσαβίδι και το κλειδί στο χέρι θα ήμασταν...!!!!
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 01/12/2015 στις 21:35.

Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΜΑ ΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?
    από zolotas στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2006, 21:02
  2. Μα τι κανουν τα ατομα (βιντεακι 4.5 MB)
    από gcrook στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2005, 18:10
  3. ρε!!μα τι πουστηδες εχουν γινει ολοι
    από wolfman13 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2004, 00:17
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2004, 21:25
  5. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 15:52

Κανόνες δημοσιεύσεων