Σελίδα 6 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 156

Θέμα: Δεχομεθα προτασεις...εκτος v-strom...

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από hector Προβολή μηνύματος
    Λίγο πολύ αυτά τα μοντέλα που έχουν αναφερθεί είναι χιλιοαναλυμένα...εγώ ήμουν κάτοχος Versys 08' 2 χρόνια και μετάνιωσα που το πούλησα.
    Η μηχανή αυτή κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται: ροπάτη και στριφτερή για τα εντός και πάσης φύσεως στροφιλίκια, οικονομική στην κατανάλωση και στην συντήρηση (πλην των ελαστικών σε σχέση με 21' 19' τροχους)
    ταξιδεύει με καλή μ.ω.τ. (130-150χλμ) με συμβιβασμούς στην άνεση και κάλυψη από αέρα, ποιοτικές αναρτήσεις (ειδικά το μπροστινό έτη φωτός από vstrom και ΤΑ), τα φρένα ικανοποιητικά και το abs μέτριο (σε σχέση με τα τωρινά δεδομένα).
    Πέρα από το αισθητικό θέμα την θεωρώ την ποιο τίμια μηχανή της κατηγορίας της. Αllaround διασκεδαστική καθημερινή μηχανή.
    Αυτά.
    Να προσθέσω στα παραπάνω οτι επειδή μειονεκτεί του Vstrom σε ανεμοκάλυψη, τα πιο μαζεμένα fairing το βοηθούν στην διήθηση μέσα στη πόλη και στις μανούβρες πολύ παραπάνω. Έχω δει Vstromαδες να μην μπορούν να ακουλουθήσουν να περάσουν εκεί που περνάει το Versys.
    Κατανάλωση είναι ελάχιστα πιο πάνω από το Vstrom της τάξης του +0.5λίτρα /100 σε εκτός πόλης διαδρομές, και περίπου +1λ/100 μέσα στη πόλη. Μετά από 3χρόνια σχεδόν χρήσης τα νούμερα που βγάζω είναι
    Εντός 5/100 έως 6.5/100
    Εκτός 4/100 έως 5/100
    Αναρτήσεις και φρένα είναι ανώτερο του Vstrom. Λίγο προσοχή στο φρενάρισμα κάτω από συνθήκες δικάβαλου και φορτώματος. Κάποιοι τα κρίνουν ανεπαρκή. Δική μου άποψη είναι οτι δε γίνεται να ζητάς την ίδια απόδοση φρεναρίσματος όταν είσαι μονός και όταν είσαι φουλ φορτωμένος, οπότε και οδηγείς πιο προσεκτικά και έχοντας στο νου οτι ένα φορτωμένο όχημα φρενάρει βάση νόμων φυσικής πιο δύσκολα.
    Η μηχανή είναι τέρας αξιοπιστίας και βλάβες βγάζει μόνο αν είναι κακοσυντηρημένο και οι οποίες είναι οι παρακάτω:

Βαλβίδα αισθητήρα μονάδας ABS αν δεν αλλάζεις υγρά φρένων και η οξείδωση από τον πολυκαιρισμό φτάνει μέχρι εκείνο το σημείο. Σε κάποιες περιπτώσεις τρομπάρισμα 2-3 φορές με φρέσκα υγρά ξεκολλάει την βαλβίδα αλλά σε άλλες περιπτώσεις ή ανοίγεις μονάδα ABS για επισκευή ή νέα μονάδα.
    Τρόμπα βενζίνης. Επειδή είναι βυθιζόμενη και ψύχεται από το καύσιμο όσοι έβαζαν 5ευρω καθε 2 μέρες σε άδειο τεπόζιτο τις έπαιρναν κάποια στιγμή στο χέρι.
    Μπορεί να ακούσεις οτι κάποια καρφώνουν βαλβίδες ή καίνε πηνία. Αυτές οι περιπτώσεις ήταν από εκείνους που νόμιζα οτι το Versys ταξιδεύει με 200 ή από εκείνους που φόρτωναν ηλεκτρολογικά τη μηχανή με xenon, θερμαινόμενα, φορτιστές gps και δεν είχαν ιδέα πως να τραβήξουν σωστά ρεύμα αλλά έκαναν κανιβαλλισμούς στις υπάρχουσες καλωδιώσεις κάτω από το λαιμό.
    Σε επίπεδο τιμών ανταλλακτικών είναι κατά πολύ φιλικότερο από τον ανταγωνισμό, ειδικά σε πλαστικά....σε αναλώσιμα πάνω κάτω τα ίδια με το Vstrom. Αλυσιδογράναζο κλασσικό σετακι DID στα 120ευρώ περασμένο
    Λάστιχα 220-250ευρώ
    Μικρό σερβις μπουζί λάδια φίλτρα 80-90ευρώ
    Μεσαίο σερβις (βαλβίδες) κάτω από 200.
    Σερβις μπροστινού στο 100άρικο.

Μετά από 3χρόνια συμβίωσης νομίζω οτι έχω βρει τη μηχανή που κάνει τα πάντα για το μέσο αναβάτη και που δεν είναι οικονομικός πονοκέφαλος βάση της κατάστασης που ζούμε. Πολυεργαλείο, οικονομικό, μανιτζέβελο μέσα στη πόλη, ταξιδιάρικο, και που φορτώνεται σα μουλάρι. Δε θα το λεγες ατίθασο άλογο αλλά αν θες να πας κάπου και πιο διασκεδαστικά θα σου προσφέρει το fun ride με τις επιδόσεις και τη συμπεριφορά που μπορεί να βγάλει στο στρίψιμο.

https://www.youtube.com/watch?v=m7ivn5PeQz8

Αν ψάχνεις να ρωτήσεις κάτι πιο συγκεκριμένο, shoot, γιατί μπορεί να ξεχνάω διάφορα.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7158668/

Αυτόν στην αγγελία πρέπει να τον έχω πετύχει για service στο εξουσιοδοτημένο που πάω και το δικό μου. Πάει κάνας χρόνος βέβαια αλλά το είδα προσεγμένο και το δικό του.
    Τελευταία τροποποίηση από George_Sp; 02/12/2015 στις 15:43.

Αν είναι πρωτάρης αντί για Fazer το xj6 Diversion. Λιγότερα άλογα μεν, πολύ γραμμικό, ιδανικότατο για πρωτάρη και δύναμη χαμηλά. Χαμηλή σέλα που για πρωτάρη είναι πολύ καλό εκτός αν είναι πολύ ψηλός ο φίλος σου. Για πόλη απλά φοβερο. Για ταξίδι μια χαρά είναι αλλά σίγουρα δεν είναι v-strom. Με γέμισμα σέλας βελτιώνονται πολύ τα πράγματα με μικρό κόστος. Πολύ οικονομικό επίσης στη βενζίνη.

Όσον αφορά αξιοπιστία, μετά από 45000 που το έχω από το 2009 με σωστή συντήρηση βέβαια πραγματικά δεν έχω δώσει μισό ευρώ εκτός από αναλώσιμα (αλυσίδες, λάδια κτλ) και extra αξεσουάρ.
    Τελευταία τροποποίηση από CIRUS; 02/12/2015 στις 15:52.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος

Αν ψάχνεις να ρωτήσεις κάτι πιο συγκεκριμένο, shoot, γιατί μπορεί να ξεχνάω διάφορα.

οχι ησουν πολυ αναλυτικος και πληρης περιγραφων...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος
    Αν είναι πρωτάρης αντί για Fazer το xj6 Diversion. Λιγότερα άλογα μεν, πολύ γραμμικό, ιδανικότατο για πρωτάρη και δύναμη χαμηλά. Χαμηλή σέλα που για πρωτάρη είναι πολύ καλό εκτός αν είναι πολύ ψηλός ο φίλος σου. Για πόλη απλά φοβερο. Για ταξίδι μια χαρά είναι αλλά σίγουρα δεν είναι v-strom. Με γέμισμα σέλας βελτιώνονται πολύ τα πράγματα με μικρό κόστος. Πολύ οικονομικό επίσης στη βενζίνη.

Όσον αφορά αξιοπιστία, μετά από 45000 που το έχω από το 2009 με σωστή συντήρηση βέβαια πραγματικά δεν έχω δώσει μισό ευρώ εκτός από αναλώσιμα (αλυσίδες, λάδια κτλ) και extra αξεσουάρ.

under consideration...

Μου αρέσει το xj6 και είναι όντως όπως τα λέει το παλικάρι. Αλλά το μόνο σημείο που δεν σου ανέφερε είναι κόστος ανταλλακτικών σε περίπτωση πτώσης....ειδικά τιμές για πλαστικά μάσκες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της foler
    Χωρις να εχω διαβασει ολες τις προτασεις των προηγουμενων θα σου πω οτι και εγω την ανοιξη ειχα το ιδιο διλημα με σενα και προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου να μην παρει vstrom...τελικα δεν τον επεισα! Ημουν ρατσιστης θα ελεγα με το συγκεκριμενο μηχανακι αλλα μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα (το ηξερα βεβαια) στο αν δεν σε νοιαζει η εμφανιση τοσο πολυ, δεν εχει ανταγωνιστη το vstrom. Ετσι το πηρα κ δεν το μετανιωσα ποτε αφου οντως πραγματοποιει αυτα που υποσχεται στο επακρο. Ενα θα σου πω, βαζω βενζινη μολις αναβοσβησει η μπαρα της ρεζερβας εχοντας διανυσει 400χλμ με ψιλοσβελτη οδηγηση (δεν το δουλευω ψηλα γιατι δεν εχει να δωσει κ τπτ), μετρημενη μεση καταναλωση ως τωρα 4,3l/100!
    Κανω ενα κολπο μονο για να μην ξενερωνω....οταν κατεβαινω στην πυλωτη για να το παρω κοιταω αλλου μεχρι να το καβαλησω. Ετσι ξεχνιεμαι κ φανταζομαι οτι οδηγω κατι αλλο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    κανεις δεν εχει πει για cagiva

δεν το ξερω το μηχανακι κι ηλπιζα να πει κανεις.
    Γιαννης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foler Προβολή μηνύματος
    Κανω ενα κολπο μονο για να μην ξενερωνω....οταν κατεβαινω στην πυλωτη για να το παρω κοιταω αλλου μεχρι να το καβαλησω. Ετσι ξεχνιεμαι κ φανταζομαι οτι οδηγω κατι αλλο!
    Εισ'ωραιος

Να πω κι εγω τη βλακεια μου,εχοντας οδηγησει το στρoμ και σε ταξιδια κτλ,και το versys επισης,το στρομ εχει καλυτερη καλυψη
    απο αερα κτλ,αλλα το kawasaki ειναι πιο λεπτοκαμωμενο και πιο γκαζιαρικο..
    Εγω θα πηγαινα στο versys

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foler Προβολή μηνύματος
    'νταξει..Θεος...

Μέλος
    Fazer 600s2 . Το μονο μειονεκτημα που εχει ειναι οτι δεν εχει μειονεκτηματα. :P ... Αν καποιος τ βλεπει ψοφιο χαμηλα τοτε μαλλον εχει λαθος ταχυτητα στ σασμαν.
    Ζημιες μηδεν
    Πολυ καλη αισθηση στις στροφες
    Αρκετη δυναμη σε σχεση με την κατηγορια
    Οικονομικο για τ αλογα του
    Λογικη τιμη αγορας

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billis21 Προβολή μηνύματος
    Fazer 600s2 . Το μονο μειονεκτημα που εχει ειναι οτι δεν εχει μειονεκτηματα. :P ... Αν καποιος τ βλεπει ψοφιο χαμηλα τοτε μαλλον εχει λαθος ταχυτητα στ σασμαν.
    Ζημιες μηδεν
    Πολυ καλη αισθηση στις στροφες
    Αρκετη δυναμη σε σχεση με την κατηγορια
    Οικονομικο για τ αλογα του
    Λογικη τιμη αγορας
    Ρε συ φιλε,ειναι και γαμω τα μηχανακια.αλλα χαμηλα ειναι ψοφιο οπως και να το κανουμε.2.5 χρονια να εχω λαθος σχεση στο σασμαν δεν νομιζω..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Μου αρέσει το xj6 και είναι όντως όπως τα λέει το παλικάρι. Αλλά το μόνο σημείο που δεν σου ανέφερε είναι κόστος ανταλλακτικών σε περίπτωση πτώσης....ειδικά τιμές για πλαστικά μάσκες
    Ευτυχως δεν το γνωριζω αυτο.

Αλλα γενικα η Yamaha και η Honda βαρανε στο ψαχνο, οποτε δεν νομιζω οτι ισχυει στο συγκεκριμενο κατι διαφορετικο απο τα υπολοιπα μοντελα της εταιρειας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος
    Ευτυχως δεν το γνωριζω αυτο.

Αλλα γενικα η Yamaha και η Honda βαρανε στο ψαχνο, οποτε δεν νομιζω οτι ισχυει στο συγκεκριμενο κατι διαφορετικο απο τα υπολοιπα μοντελα της εταιρειας

γι αυτο και λέω για το κόστος ανταλλακτικών-πλαστικών του versys σε σχέση με yamaha honda.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    MT07
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    MT07

το σκεφτηκα...
    ειναι εκτος budget, χωρις ανεμοκαλυψη και αμφιβαλω αν μπορει να φορτωθει αξιοπρεπως...
    ασε δε, που το σελακι για το δικαβαλο ειναι ανυπαρκτο...

για εντος μια χαρα...για εκτος αθλιο...

Παρόμοια θέματα

1. Δεχόμεθα προτάσεις
    από epp1640 στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2011, 22:52
  2. Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2006, 18:41
  3. Suzuki V-strom 650
    από petridist στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 07:58
  4. transalp?v-strom 650?freewind?aprilia pegaso?
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2004, 00:04
  5. Προτάσεις για όμορφα μέρη ανά την Ελλάδα...
    από bikersonly στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 20:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF