Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 156

Θέμα: Δεχομεθα προτασεις...εκτος v-strom...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπήκε πάλι το vstrom στο παιχνίδι.

Τo versys είναι το ελαφρύτερο όλων.
    Οικονομικότατο σε όλα του και ένα απ' τα οικονομικότερα (αν όχι το νο1) στην κατανάλωση. Πραγματικά το έχω δει να πηγαίνει με αναθυμιάσεις.
    Στην πόλη είναι μια απ' τις καλύτερες επιλογές. Λεπτό ώστε να χώνεται παντού και με έναν δικύλινδρο σε σειρά που πραγματικά μέσα στην πόλη κεντάει. Έχει λίγο βαρύ σασμάν αλλά δεν ασχολείσαι και πολύ μαζί του. Με ασφάλτινα λάστιχα, τόσο χαμηλό βάρος και τόσο ελαστικό κινητήρα, δύσκολα θα βρει αντίπαλο σε αυτή την κατηγορία για χρήση πόλης.

Στο στροφιλίκι αν το συγκρίνεις με το στρόμα είναι σαν να καβαλάς SM. Αναρτήσεις, βάρος, ζάντες, κινητήρας -> Όλα υπέρ του.

Στην εθνική έχει λίγο χειρότερη κάλυψη απ' το στρομα αλλά με μια ζελατίνα καλύπτει μια χαρά.
    Σε χώρους στο ταξίδι ειναι χειρότερο απ' το στρώμα αλλά ανταπεξέρχεται άνετα για πολλά χλμ.
    Σε άνεση (πάχος σέλας κτλ. ) το στρομα είναι καλύτερο χωρίς να σημαίνει οτι το versys είναι κακό.

Το στρόμα ειναι πιο δυνατό αλλά και πιο βαρύ.
    Ο δικύλινδρος του versys έχει λιγότερα κιλά να κουβαλήσει είναι ροπάτος χαμηλά και έχει διάρκεια ψηλά.

Για 70% Aθήνα με 30% βόλτες -> 100% versys. Υστερεί μόνο σε τομείς που ανήκουν στο 30% ενώ σε όλους τους άλλους υπερτερεί με διαφορά.

Αν τα ποσοστά ήταν αντίθετα, το συζητάγαμε. Τώρα ο strom είναι απλά λάθος.

Η εμφάνιση όμως είναι κάτι το υποκειμενικό και κάνει τα λάθη σωστά, οπότε...
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Για 70% Aθήνα με 30% βόλτες -> 100% versys. Υστερεί μόνο σε τομείς που ανήκουν στο 30% ενώ σε όλους τους άλλους υπερτερεί με διαφορά.

Αν τα ποσοστά ήταν αντίθετα, το συζητάγαμε. Τώρα ο strom είναι απλά λάθος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπήκε πάλι το vstrom στο παιχνίδι.
    Σαν τις ξανθές τις κατσαρίδες είναι τα ρημάδια.... όσο και να ψεκάσεις ξαναεμφανίζονται.....

.....''οι δικες μου προτασεις:
    fazer 600, cbf 600, versys 650, bandit, street triple, hornet...''

Ναι σε όλα.

Εμένα θα μου επιτρέψετε ένα σατανικό γέλιο όταν διαβάζω ότι "βαρύ" είναι ένα μηχανάκι 214,5 κιλά και "ελαφρύ" είναι ένα μηχανάκι στα 206,5...
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 03/12/2015 στις 11:13.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Εμένα θα μου επιτρέψετε ένα σατανικό γέλιο όταν διαβάζω ότι "βαρύ" είναι ένα μηχανάκι 214 κιλά και "ελαφρύ" είναι ένα μηχανάκι στα 208...
    προφανώς (θέλω να πιστεύω δλδ) αναφέρονται στην αίσθηση.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Πάντως αν μετά από σκούτερ του προτείνεις να αγοράσει τετρακύλινδρο για να κινείται 70% Ομόνοια, Μοναστηράκι κλπ δεν βλέπω να μένετε φίλοι για πολύ.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ρε παιδια το transalp ειναι λιγο σαυρα...
    5ταχυτο και ισως χειροτερο απ'τον προκατοχο του...γι'αυτο δεν εχει πουλησει και δινεται φθηνα...

δεν νομιζω οτι υπαρχει τομεας που να υπερτερει του στρωματος...και δινονται ιδια τιμη...
    μπορει να κανω βεβαια και λαθος...:ZZZ:
    Δοκίμασε το πρώτα. Για μένα είναι αξιοπρεπέστατο. Δεν είναι καθόλου ψόφιο, έχει πολύ καλή και κοντή θα έλεγα, κλιμάκωση κιβωτίου ταχυτήτων. Για μένα είναι επίσης πλεονέκτημα ότι ο κινητήρας έχει ροπή από χαμηλά (σε σχέση με Στρώμα που θέλει στροφές). Πολύ καλά φρένα, κράτημα (θεωρώ καλύτερα του Στρώματος με τα θέματα του σε φρένα και ανάρτηση). Οικονομικό και αξιόπιστο (ίδια το Στρώμα). Ομοιογενές και ασφαλές. Αρκετά χρηστικό στην πόλη αλλά εγώ δεν θα έπαιρνα τέτοια μηχανή για εκεί (έχω μικρότερη) λόγω βάρους και όγκου. Επειδή θες στοιχεία:

- Κατανάλωση, δικάβαλος και μπαγκάζια σε ταξίδι με ταχύτητες 110-130: 4-5 μαξ λίτρα στα 100
    - Κατανάλωση στην πόλη μονός γύρω στα 4,2 (με οδήγηση συνετή)
    - Σέρβις στον μάστορα μου στα 60 ευρώ με αναλώσιμα δικά μου (2 μπουζί, φίλτρο λαδιού και 2+ λίτρα λάδι)
    - Λάδια κάθε 6000 χλμ
    - Ταξιδεύει άνετα μέχρι τα 130. Από 140 και άνω ζορίζεται (κατά την άποψή μου). Η έκτη ταχύτητα καλή θα ήταν αλλά δεν μου έχει λείψει κιόλας.

Αλλαγές που έχω κάνει:

- Φίλτρο K&N, έχω δει μικρή βελτίωση σε κατανάλωση
    - Λάδι στις μπουκάλες με προσθήκη 100 ml πιο "χοντρού" λαδιού. Πολύ καλύτερη συμπεριφορά σε άσφαλτο, χάνω λίγο σε χώμα.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Εμένα θα μου επιτρέψετε ένα σατανικό γέλιο όταν διαβάζω ότι "βαρύ" είναι ένα μηχανάκι 214 κιλά και "ελαφρύ" είναι ένα μηχανάκι στα 208...
    H διαφορά τους στο βάρος είναι κάπου στα 13 κιλά.

Στο vstrom η διαφορά αυτή γίνεται περισσότερο αισθητή γιατί είναι και κάποιας ηλικίας.

Η διαφορά τους (ζυγαριές ΜΟΤΟ περιοδικού) είναι αυτή που γράφω. Τώρα, αν μπούμε στην διαδικασία των πληρωμένων δημοσιογράφων που λένε ότι να'ναι, πάσο.

Για την αίσθηση δεν μπορώ να πω διότι το versys μόνο σταματημένο το καβάλησα, δεν μου άρεσε και τέλος

**με έβαλες ρε χαμένε και είδα το τεύχος... 206,5 το καφασάκι, 214,5 το μπουζούκι. Διορθώνω και το αποπάνω τοστ.
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 03/12/2015 στις 11:12.

Moderator
    Ρε πως γίνεται? Στεγνό βάρος έχουν πάνω από 10 διαφορά σύμφωνα με τους κατασκευαστές και το στομ παίρνει 1 λίτρο παραπάνω βενζίνη.

Έχω (και) το xj6n το γυμνό γύρω στα δύο χρόνια, παπάκι στην πόλη και με μια ζελατίνα και λίγο σκύψιμο ταξιδεύεις με χμμμμ.... 170-180.
    Τετρακύλινδρο με τις ροπές του, όμορφο και καυλι@ρικο στην οδήγηση.
    Το μόνο μείον του είναι η κατανάλωση όταν έχεις βαρύ χέρι.
    Σίγουρα αν ξαναγόραζα yamaha 600 θα έπαιρνα το diversion γιατί είναι ταξιδιάρικο.
    Κανένα τετρακύλινδρο δεν κάνει για μέσα στην πόλη όταν το θερμόμετρο δείχνει πάνω από 35 βαθμούς, μόνο τότε όμως, γιατί οπουδήποτε αλλού είναι καύλ@.
    Τελευταία τροποποίηση από notakos600; 03/12/2015 στις 14:16.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Εχει εξελιχθεί σε πολυ καλο thread-ακι!!!
    Πολυ χρησιμο!

sv 650s ? Σίγουρα δεν είναι σχετικά καινούριο αλλά αξίζει να το σκεφτείς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nektarman Προβολή μηνύματος
    sv 650s ? Σίγουρα δεν είναι σχετικά καινούριο αλλά αξίζει να το σκεφτείς.
    Απίστευτο μηχανάκι που διαπρέπει εις τας Ευρώπας, όχι όπως εδώ, αλλά τι ξέρουν οι κουτόφραγκοι;..........

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεχόμεθα προτάσεις
    από epp1640 στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2011, 22:52
  2. Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2006, 18:41
  3. Suzuki V-strom 650
    από petridist στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 07:58
  4. transalp?v-strom 650?freewind?aprilia pegaso?
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2004, 00:04
  5. Προτάσεις για όμορφα μέρη ανά την Ελλάδα...
    από bikersonly στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 20:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF