Καλημερα σε ολους
Ηθελα να περιγραψω τη μου συνεβη χτες. Ειχα παει στη Μυκονο με την κυρια μου και το ΚΤΜακι και γυρνωντας μετα το απιστευτα βαρετο ταξι με το πλοιο που κρατησε 6 ωρες κατεβαινω στο γκαραζ του πλοιου να παρω το μηχανακι.Πρωτο σκηνικο, μουτσος ο οποιος την ωρα που φτανω στο μηχανακι ειναι ετοιμος να κολησει στο φτερο αυτοκολητο της εταιριας....Μετα απο συντομο διαλογο του προτεινω να το κολησει στο μετωπο του καπετανιου...Βαζω μπροστα το μηχανακι να ζεσταθει, τα ΙΧ ειχαν αρχισει να βγαινουν και ξεκιναω κι εγω να βγω..Υποψιν οτι ειμουν στο βαθος του γκαραζ..Μολις κανω 5-6 μετρα βρισκομαι σε μια λιμνη απο λαδια..Οταν λεμε λιμνη μιλαω για να ποτιζει και το παπουτσι...Χαροπαλευω μεσα στο γκαραζ, ψιλο πεφτωντας 3-4 φορες και ακουμπωντας τοιχους, αυτοκινητα και λοιπα. Φτανω στην ακρη μετα απο αγωνα και φωναζω σε ενα μαλακα που τοση ωρα με κοιταει να παλευω. Στην ερωτηση γιατι δεν ειχαν καθαρισει τα λαδια ή εστω στειλει τα οχηματα μονο απο τη διπλανη εξοδο, απλα με κοιταγε σαν χανος...Με το που βγαινω βλεπω και το χιονονερο που εριχνε στη Ραφηνα χτες και φτιαχτηκα....