Σελίδα 23 από 83 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324252627283373 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 1242

Θέμα: action camera

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Εν τω μεταξύ το 4Κ της elite είναι upscaled 2K και τα 60fps πάλι "ψεύτικα" με διπλό frame. Ουσιαστικά τον σταθεροποιητή πληρώνεις.
    Τι λες, παλιοαρνητικέ;!

Κατ'αρχάς οκ κανείς δεν περίμενε true 4K σε αυτά τα λεφτά. Ούτε το θέλω.

Το 1080P/60 fps είναι πραγματικότατο, αν εννοείς αυτό. Επίσης 720P/120. Επίσης Sony sensor 12 MP (οι άλλες έχουν 4 MP μάρκας ό,τι να'ναι). Επίσης οθόνη 2''. Επίσης επιλογή FOV. Και το Gyro. Νομίζω καλά είναι.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Τι λες, παλιοαρνητικέ;!
    γιάννη μην το παρεξηγείς

είναι μέχρι να πάρει την γκοπρο
    πουτσ@@@@@@@@@

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    η xiaomi παντως ειναι πολυ καλη με εξερεση τον ηχο...περιμενω να τη δοκιμασω με σωστη θηκη να εχω πιο εμπεριστατωμενη αποψη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Τι λες, παλιοαρνητικέ;!
    Δες τι γράφει τούτος... Ξέρω και 'γω...

Νομίζω ότι η 4000+ με το δίπιτο γύρο μου κάνει.

http://pevly.com/sjcam-sj5000x-vs-sj...ns-difference/

Update 11/15/2015

Elite version of SJ5000x has been released. Standard SJ5000x was a limited edition and will not be produced anymore. Even though originally announced as 16 megapixels still image camera, it has only 12 mp. Also it is the first SJCAM camera to have 4K video.

However, manufacturer explained that 4k video is not really a 4K, its just upscaled 2k. Besides Sony Sensor, 4K interpolated video at 24 fps Elite version offers a built in Gyro sensor which stabilizes video much smoother. Additionally there is an option to switch between wide and narrow field of view.

I plan to review SJ5000x Elite in the upcoming weeks, so make sure to check back or bookmark the website for more information on Elite model.

Δε γράφει πουθενά ότι τα 60 fps είναι interpolated.
    Life begins at 45°.

Κάπου αλλου το είδα, μπορεί λάθος.

Δεν είναι. Έχω διαβάσει 200 διαφορετικές σελίδες. Θα την πάρω. Αν με αφήσουν τα cc...
    Life begins at 45°.

To Αυτό λέω για την 4000+

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    στο bestgear δουλεύει η πληρωμή με visa.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    στο bestgear δουλεύει η πληρωμή με visa.
    Πριν 2 μέρες, δοκίμασα να αγοράσω την 4000 από gearbest.com (αυτό εννοείς, φαντάζομαι) και δε με άφηνε. Ίσως ήταν γραφτό για να πάρω την καλύτερη ^^

Σήμερα είχα το ίδιο πρόβλημα από ebay. Τελικά έσπασαν τα νεύρα μου, έκανα το "κόλπο", χρεώθηκα 8€ επιπλέον, η παραγγελία έγινε και μπορούν να βάλουν τα cc τους εκεί που ξέρουν.
    Life begins at 45°.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Δεν το ειχα κανει μεχρι τωρα, βαριομουν και δεν ειχε και νοημα, ελεγξα τον QRcode και η καμερουλα που εχω παρει απο το sjcam.com ειναι γνησια.
    Απο την αλλη το SJcamHD ειναι το official (μολις προσεξα οτι το αναφερει και η συσκευασια).

Ασχετο, αλλα να βγαλω τον καημο μου....
    Εχω την 4000 Wifi και γμτ ατυχια μου και την Μικρομαλακη, εχω Windows Phone kai tablet, οποτε το καλυτερο απο ολα δεν μπορω να το χρησιμοποιησω...
    Τώρα, είτε το πιστεύεις, είτε όχι, ήταν ένας από τους λόγους που τελικά κατέληξα με μια GoPro Hero 4 silver. Έχει εφαρμογή για WP, που δουλεύει καλά. Αν και έχει οθόνη, μια εφαρμογή στο τηλέφωνο νομίζω πως βοηθάει.
    Η ευκολία στον χειρισμό της κάμερας κάνει μεγάλη διαφορά.
    Πάντως, το δυσκολότερο πρόβλημα που συνάντησα στην πορεία, δεν ήταν τόσο η αγορά της κάμερας, αλλά η στήριξη στην μοτό. Διαφορετικές μηχανές έχουν διαφορετικές ανάγκες και το πλαστικό ντεπόζιτο (ή κάλυμμα) με απουσία ευθείας επιφάνειας, είναι λόγοι που κάνουν δύσκολη την στήριξη.
    Τα πλαστικά κινέζικα εξαρτήματα που πωλούνται με το κιλό, δεν είναι προκοπής και είδα τεράστια διάφορα με τα εξαρτήματα της GoPro. Όταν έβαλα και το πλαστικό παπαράκι που λειτουργεί και σαν ασφάλεια, είδα το φως το αληθινό.
    Τελευταία τροποποίηση από LogOutGoRide; 04/12/2015 στις 00:28.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Τώρα, είτε το πιστεύεις, είτε όχι, ήταν ένας από τους λόγους που τελικά κατέληξα με μια GoPro Hero 4 silver. Έχει εφαρμογή για WP, που δουλεύει καλά. Αν και έχει οθόνη, μια εφαρμογή στο τηλέφωνο νομίζω πως βοηθάει.
    Η ευκολία στον χειρισμό της κάμερας κάνει μεγάλη διαφορά.
    Πάντως, το δυσκολότερο πρόβλημα που συνάντησα στην πορεία, δεν ήταν τόσο η αγορά της κάμερας, αλλά η στήριξη στην μοτό. Διαφορετικές μηχανές έχουν διαφορετικές ανάγκες και το πλαστικό ντεπόζιτο (ή κάλυμμα) με απουσία ευθείας επιφάνειας, είναι λόγοι που κάνουν δύσκολη την στήριξη.
    Τα πλαστικά κινέζικα εξαρτήματα που πωλούνται με το κιλό, δεν είναι προκοπής και είδα τεράστια διάφορα με τα εξαρτήματα της GoPro. Όταν έβαλα και το πλαστικό παπαράκι που λειτουργεί και σαν ασφάλεια, είδα το φως το αληθινό.
    Ασe σου λεω, καημος μεγαλος το απλικεϊσο.
    Μεχρι που σκεφτομαι να παρω πισω απο την κορη μου το ταπεινο Galaxy S2 και να της δωσω το Lumia.

Σε οτι αφορα τα mounts, συμφωνω απολυτα!
    Ενω της SJ ειναι ανω του μετριου, οταν χρησιμοποιησα αυτα της GoPro ηταν πολυ πιο ευκολο να εχω καθαρα βιντεο.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Δόκτωρ μπορείς πάντα να ψωνίσεις ένα φτηνό android το οποίο να χρησιμοποιείς για remote control. Κάνεις οικονομία και στην μπαταρία της "κανονικής" συσκευής.

πάντως για track days το θες το gps. η garmin virb elite που χρσιμοποιώ σου βγάζει το layout της πίστας και η χρονομέτρηση με lap counter,last lap time,fastest lap time με ακρίβεια χιλιοστού είναι όλα τα λεφτά.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Πιο πολύ μπελάς είναι. Έχω δύο. Και Android και WP και μάλιστα δεν τα λες "φθηνά" από specs. Nexus 5 και Lumia 930. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα έχω φθηνό Android για να κάνω το οτιδήποτε. Τώρα πως κατέληξα με δύο, είναι άλλη ιστορία.
    Μια φορά αγοράζεις κάμερα και θα έπρεπε να είναι καλή. Στα υπέρ της κάμερας που επέλεξα, να προσθέσω και όλη την κοινότητα και την υποστήριξη πίσω από αυτήν.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF