Ρε παιδες απο χτες το βραδυ μου πεταει κατι ακαυστα στο στομα μαυρα... τι γινεται? θελει αλλαγη η αντισταση?
ατμο βγαζει κανονικοτατα και ουτε νιωθω να εχει πεσει η δυναμη της
Ρε παιδες απο χτες το βραδυ μου πεταει κατι ακαυστα στο στομα μαυρα... τι γινεται? θελει αλλαγη η αντισταση?
ατμο βγαζει κανονικοτατα και ουτε νιωθω να εχει πεσει η δυναμη της
Yπερτροφοδοσία.Λύσε,φύσα δυνατά την αντίσταση και τα κανάλια του αέρα,δέσε και λογικά θα είσαι έτοιμος.Λύση Νο2.Γυρνάς τον ατμ/τη ανάπόδα και βάζεις ένα χαρτομάντηλο στην εισαγωγή του αέρα.Φυσάς δυνατά με κλειστά μάτια (για να μη σου πέσει νικοτίνη στα μάτια).Μόλις ακούσεις καθαρό ήχο ροής του αέρα συνεχίζεις κανονικά το άτμισμα.Λύση Νο3,αλλάζεις αντίσταση,Λύση Νο4 ανέβασε λίγο τα watt ωστε να γίνεται καλύτερη ατμοποίηση στον ατμοποιητή.
Λύση Νο5 πάρε έναν επισκευάσιμο ατμοποιητη της προκοπής.
Φίου φίου φι φι φίου
Γιατί ρωτάς και δεν το κάνεις?
Δοκίμασε!
Δε θα γίνει κάτι ούτε θα σου κάψει το βαμβάκι επειδή ανέβασες λίγο. Ανέβαζε σταδιακά και δοκίμαζε.
Θα δεις ότι σε ένα σημείο η παραγωγή ατμού είναι ικανοποιητική το χτύπημα βελτιώθηκε κτλ. Μείνε εκεί ή ανέβασε για να δεις τι σου δίνει και πιο πάνω. Βάλτο εκεί που είδες ότι σε ικανοποιεί περισσότερο.
Η υπερτροφοδοσία είναι επειδή το έχεις πολύ χαμηλά ή αν έχεις επισκευάσιμο (δεν ξέρω τι χρησιμοποιείς) επειδή δεν το έχεις φτιάξει σωστά (αν και τότε πιθανότατα θα είχες και διαρροές).
Sent from me using a computer.
οχι το GS16S εχω απλα εκανα το λαθος να ακουσω το μαγαζατορα που μαλλον δεν ειχε αντισταση 1,6 και εβαλα 1,2 ... το ανεβασα τερμα στα 10watt και δουλευει τελεια.... απλα τρωει μπαταρια. θα γυρισω παλι στα 1,6 που δεν ειχα προβλημα να τελειωνουμε![]()
Την πετάς όπως είναι.Πολύ κακή αντίσταση που μάλιστα έχει οργανικό βαμβάκι πρέπει να αφήσεις το υγρό να "κάτσει" κανα μισάωρο και να το βρέξεις κιόλας αρκετά πριν την εφαρμόσεις στον ατμοποιητή.1 ώρα την πάλεψα και την σούταρα.Αυτός ήταν και ένας απο τους λόγους που έχω πάει σε επισκευάσιμο και έχω βρεί την υγειά μου.Σετάρω σε 2 λεπτάκια το πολύ αντίσταση και βαμβάκι και ατμίζω σαν άνθρωπας.Μακρυά απο τις 1,2 τουλάχιστον αν θες να κρατήσεις τον GS.
Σε 2 λεπτά σετάρεις qφάλα;
Σωραίος λέμε.
Φίου φίου φι φι φίου
Τι να σας πω ρε παιδια..... το δουλευω με καινουρια 1,2 αντισταση στα 10watt και παει μπαλα εδω και 2 μερες...... φυσικα και η επομενη θα ειναι 1,6 αλλα προς το παρον δε τη πεταω.... θα καθαρισω και τη παλια και θα την "τελειωσω" και αυτην και μετα.....
οσο για την προεργασια που λες την αφηνω 2-3 λεπτα ρουφαω κανα δυο τζουφιες και ατμιζω και ειναι μια χαρα....
Τον gs air (και τα δύο μοντέλα) τα έχει μια φίλη μου. Με μοντάκι χρησιμοποιεί κανονικά και την 1,2 και την 1,5.
Και οι δύο αντιστάσεις έχουν πάρα πολύ καλή διάρκεια (εξαιρετική) και δίνουν μια χαρά γευση. Τις δουλεύει από 14 έως 16W ενώ η 1,2 δουλεύει πάρα πολύ καλά και κάπου στα 18!
Για μη απαιτητικούς ή για λόου μπατζετ αγορές είναι μια χαρά.
Sent from me using a computer.
Ξέρει κανείς πως μπορώ να βγάλω εκχύλισμα από καρύδια ή φουντούκια;
Μπα τα βότανα δε με ενδιαφέρουν. Απλά σκέφτηκα αυτό παραπάνω.