Καλημέρα, γλυκιά και όμορφη![]()
Καλημέρα, γλυκιά και όμορφη![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Ιταλικό τεχνικό πρόβλημα. Μετά το χθεσινό πλύσιμο πρέπει να περάσω τα όργανα από βοηθό πιστολάκι.
Καλά να περάσετε.![]()
Καλημερα και καλο δρομο παιδες!![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ψόφο κάνει έξω. Ή εγώ δε ντυθηκα καλά. Ας βρω μια εφημερίδα καλού κακού.
Προέκυψε κάτι οικογενειακό και δεν...
Καλά να περάσετε παίδες.![]()
Εγώ είδα ότι δε θα είναι ο νοτάκος να κεράσει και ξανακοιμήθηκα.
Life begins at 45°.
back to base εδω και καμποση ωρα η λιτοδιαιτη πατρα
χαρηκα για οσους γνωρισα και οσους ξαναειδα!!πολυς κοσμος,πραγματικα δεν το περιμενα...αν ειναι ετσι να κανονιζουμε σαββατο βολτες...![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Adventure χουφτες. Κοβουν το υπερβολικο κρυο.
Και εγώ πίσω και ασφαλής από τις 1530 (κι εγώ λιτοδιατος), μαζί με τον gorgo.
Μικρή ανασκόπηση μέχρι και την Τιθορέα ....
Ξεκινησαμε από το Περιπτερο γύρω στις 15 moto. Παρά πολύ κρύο και υγρασία, σε σημείο που κάποιοι έβαλαν κάτω από τα μπουφάν, περιοδικά και χάρτινες σακούλες!
Με χειμωνιάτικα γάντια, τα χέρια ξυλιαζαν.
Μετά την Αγ. Σωτήρα είχε γίνει ατύχημα και ο δρόμος είχε γεμίσει λάδια. Παρόλ' αυτά κρατησαμε καλό ρυθμό μέχρι και τις στροφές πριν τις Ερυθρές. Εκεί, οι υγρασιες στο δρόμο καθώς και ή ασφαλτόστρωση που γινόταν, μας έκανε να επιβραδυνουμε.
Λίγο καθυστερημενοι, φθάσαμε στην Αλίαρτο, όπου μας περίμεναν άλλοι 6-7 σύντροχοι. Από 'κεί όλοι μαζί ξεκινησαμε για Τιθορέα, όπου και φθάσαμε στις 1100 ακριβώς.
Εκεί, με μεγαλη χαρα, συναντηθηκαμε με τα παιδιά από την Πάτρα (respect) που είχαν ήδη φθάσει.
Σε λίγο έφθασαν και οι Λαμιωτες/Θεσσαλοί (respect επισης) και γίναμε μια μεγάλη και χαρούμενη παρέα. Κάναμε την καφετέρια, προέκταση των σαλονιών μας (κοινως, χουχουλιασαμε) και παντού έβλεπες χαμογελαστες φατσες.
Μετά από κανά δίωρο και αφού κάναμε μια μικρή περιπατητική περιήγηση στο πανέμορφο χωριό, η παρέα χώρισε. Κάποιοι, λίγοι, γυρισαμε στην Αθήνα, κάποιοι άλλοι εκατσαν για ένα τσιπουρακι παραπάνω στο χωριό, ενώ οι περισσότεροι, συνέχισαν για παρακείμενο προορισμό και ταβέρνα.
Η Τιθορέα είναι ένα υπέροχο και ιστορικό χωριό, που αξίζει να επισκεφτείτε. Με την πρώτη ευκαιρία κάντε το. Θα ακολουθήσει και φωτορεπορτάζ
Λίγο οι ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες, λίγο η ομορφιά του τόπου με τον χιονισμένο Παρνασσό, λίγο η παρεΐστικη ατμόσφαιρα μέσα στην καφετέρια, αυτή την εκδρομή θα την θυμάμαι για καιρό. Ευχαριστώ όλους για την παρέα και ελπίζω να τα ξαναπουμε όλοι μαζί, στην επόμενη βόλτα
Υ.Γ.
Από επικοινωνία, οι υπόλοιποι που δεν έχουν επιστρέψει, είναι καλά (αν και παγωμενοι)και κάπου στο Δίστομο, αυτήν την ώρα, αφού έκαναν ένα μικρό κύκλο και επέστρεψαν από τα χιονοδρομικά και Αράχωβα.
Tip: Επόμενη βόλτα -καιρου επιτρεποντος- στο τηλεοπτικό Κολοκοτρονίτσι, το οποίο παρεμπιπτόντως, δεν βρίσκεται στην Αρκαδία![]()
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 05/12/2015 στις 19:33.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Εμείς δεν έχουμε φτάσει ακόμη και έχει @@κρυο μπρρρρ. Α ρε Σωτήρη πάμε από αράχοβα είπες αλλά ότι να αφήσουμε τα κοκαλάκια μας δεν το είπες.