Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 68

Θέμα: Laser για διόρθωση μυωπίας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Να υποθέσω δεν μιλάτε για πχ 1,50 και 2,00 βαθμούς ε;
    Είχα 2.75 στο ένα και 3 στο Άλλο μάτι....

Απλα....μετα εκανα τις καταδύσεις μου χωρίς να έχω άγχος για την μυωπικη μου μάσκα....πηγαία να διακοπές χωρίς να κουβαλάει υγρά φακων....μέθουσα και έπεφτα για ύπνο χωρίς να προσπαθω να ψάρεμα τους φακούς απο τα ματιά μου.....άλλη φάση.....

Τώρα σχετικα με τους γιατρούς και τα σχετικά....δεν έχω κάτι να πω....μετα απο εμένα έκανε την επέμβαση και η αδελφη μου ( η οποία είχε και αστιγματισμο), αλλα και δυο ακόμη φίλοι....όλοι λένε τα καλύτερα...!!

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Νέο μέλος
    οφθαλμιατρειο αθηνων πανεπιστημιου 2010 νοεμβρη, εγω εκανα prk 1290 ευρω και για τα δυο ματια
    (η lasik ειχε 1680)ηθελε 10 μερες προσοχη αλλα τοτε δεν δουλευα
    και δεν με ενοιαζε ενω με τη lasikτην αλλη μερα πας για δουλεια και μεχρι σημερα ολα καλα..
    3,75 και 5 μυωπια 2,50 και 4,75 αστυγματισμο....γιατρος κ. Μακρης.

Όσοι φοράμε φακούς επαφής, για να γίνει επέμβαση, πρέπει να μείνουν τα μάτια κάποιο καιρό χωρίς φακούς.
    Αυτό τουλάχιστον μου είχε πει γιατρός όταν είχα ρωτήσει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από agamoi-thytai Προβολή μηνύματος
    Όσοι φοράμε φακούς επαφής, για να γίνει επέμβαση, πρέπει να μείνουν τα μάτια κάποιο καιρό χωρίς φακούς.
    Αυτό τουλάχιστον μου είχε πει γιατρός όταν είχα ρωτήσει.
    ετσι ειναι .....μια εβδομαδα περιπου χωρις του φακους πριν την επεμβαση..........

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Νέο μέλος

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Γράφω μόνο και μόνο για να προστατέψω τον κόσμο πράγμα που όταν κοίταγα σε φόρουμ για την επέμβαση δεν υπήρχε και αν υπήρχε ίσως τώρα να έβλεπα φυσιολογικά… γιατί γενικά υπάρχουν μόνο με θετικά σχόλια και από την άλλη όταν εμφανίζεται ένας γιατρός που έχει ορκιστεί στον Ιπποκράτη και λέει ότι δεν είναι τίποτα και όλα θα είναι καλά.. την πατάει κάποιος εύκολα.

Εγώ μετά από πολύ ψάξιμο σε φόρουμ κατέληξα σε μια κλινική (eyeclinic του *******) ακλουθώντας τα σχόλια και δίνοντας βάση στο μοντέλο του μηχανήματος (FEMTO second generation)… αν είχα πάει τυχαία σε μία άλλη πιθανότατα θα ήμουν μια χαρά… δυστυχώς δεν υπήρχαν καθόλου αρνητικές κριτικές σε κάποιο φόρουμ…

Τελικά τα μάτια μου καταστράφηκαν εντελώς… βλέπω 30 είδωλα γύρω από τα αντικείμενα που γυαλίζουν ή είναι φωτεινά (π.χ. 30 φεγγάρια γύρω γύρω από το κανονικό βλέποντας τηλεόραση βλέπω την πάνω σειρά τον υπότιτλων από τα είδωλα να πέφτει στην κάτω σειρά…)όλα αυτά εδώ και δύο χρόνια και λογικά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…

Πήγα με ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που ο κάθε οφθαλμίατρος θα μου είχε δώσει γυαλιά και όλα τα ήταν καλά… άλλα αυτοί για να πάρουν 2 χιλιάρικα με βάλανε στο χειρουργείο ο κάθε οφθαλμίατρος ήξερε τι αποτέλεσμα θα είχα (για αυτό τους θεωρώ εγκληματίες και όχι άχρηστους…)

Μία συμβουλή το laser στα μάτια δεν είναι παιχνίδι μπορεί να πετύχει αλλά μπορεί και όχι το θέμα είναι να σας πουν την αλήθεια και αν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πρόβλημα γιατί γυρισμός δεν υπάρχει για αυτό ρωτήστε και άλλους γιατρούς και αν έστω και ένας πει όχι… τότε μην κάνετε επέμβαση τα γυαλιά και οι φακοί είναι μια χαρά….
    Τελευταία τροποποίηση από sniper; 07/12/2015 στις 14:34.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από loukaram Προβολή μηνύματος
    Γράφω μόνο και μόνο για να προστατέψω τον κόσμο πράγμα που όταν κοίταγα σε φόρουμ για την επέμβαση δεν υπήρχε και αν υπήρχε ίσως τώρα να έβλεπα φυσιολογικά… γιατί γενικά υπάρχουν μόνο με θετικά σχόλια και από την άλλη όταν εμφανίζεται ένας γιατρός που έχει ορκιστεί στον Ιπποκράτη και λέει ότι δεν είναι τίποτα και όλα θα είναι καλά.. την πατάει κάποιος εύκολα.

Εγώ μετά από πολύ ψάξιμο σε φόρουμ κατέληξα σε μια κλινική (eyeclinic του ******) ακλουθώντας τα σχόλια και δίνοντας βάση στο μοντέλο του μηχανήματος (FEMTO second generation)… αν είχα πάει τυχαία σε μία άλλη πιθανότατα θα ήμουν μια χαρά… δυστυχώς δεν υπήρχαν καθόλου αρνητικές κριτικές σε κάποιο φόρουμ…

Τελικά τα μάτια μου καταστράφηκαν εντελώς… βλέπω 30 είδωλα γύρω από τα αντικείμενα που γυαλίζουν ή είναι φωτεινά (π.χ. 30 φεγγάρια γύρω γύρω από το κανονικό βλέποντας τηλεόραση βλέπω την πάνω σειρά τον υπότιτλων από τα είδωλα να πέφτει στην κάτω σειρά…)όλα αυτά εδώ και δύο χρόνια και λογικά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…

Πήγα με ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που ο κάθε οφθαλμίατρος θα μου είχε δώσει γυαλιά και όλα τα ήταν καλά… άλλα αυτοί για να πάρουν 2 χιλιάρικα με βάλανε στο χειρουργείο ο κάθε οφθαλμίατρος ήξερε τι αποτέλεσμα θα είχα (για αυτό τους θεωρώ εγκληματίες και όχι άχρηστους…)

Μία συμβουλή το laser στα μάτια δεν είναι παιχνίδι μπορεί να πετύχει αλλά μπορεί και όχι το θέμα είναι να σας πουν την αλήθεια και αν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πρόβλημα γιατί γυρισμός δεν υπάρχει για αυτό ρωτήστε και άλλους γιατρούς και αν έστω και ένας πει όχι… τότε μην κάνετε επέμβαση τα γυαλιά και οι φακοί είναι μια χαρά….
    1.000 % δίκιο, βέβαια έχω πάρα πολλούς γνωστούς που εκαναν την επέμβαση και σώθηκαν, αλλά εχω δυστυχώς και ενα φιλικό ζευγάρι (αντρόγυνο) που ειχαν την ατυχια, να κάνουν μαζί επέμβαση στο ίδιο κέντρο, την ίδια ημέρα, στην Αθήνα, και τραβιούνται ακόμη,,,
    Στα δικά μου τώρα,
    πριν αρκετά χρόνια στην Θεσσαλονικη πήγα σε 2 γιατρούς για γνώμες, (εχω 4,5 και στους δυό οφθαλμούς) και οι δύό γιατροί με προέτρεψαν να κάνω την επέμβαση, αλλά και οι δύό φορούσαν γυαλιά τελικά γνωστός γιατρός με είπε εμπιστευτικά ότι δεν ξέρουμε ακόμη τι γίνεται σε μεγάλες ηλικιές.....60-70 και βάλε.....
    εν πάσι περιπτώσει δεν έκανα τίποτα ακόμη, ειναι θέμα πολύ σοβαρό.
    Τελευταία τροποποίηση από sniper; 07/12/2015 στις 14:34.

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Θέλει πολύ προσοχή αυτό παιδιά προσοχή που πάτε και τι σας λένε. Εγώ το σκέφτομαι γιατί φέτος σταθεροποιήθηκε η μυωπία μου, η γιατρός μου ώμος δεν κάνει λέιζερ αλλά αν δεν μου δόση εκείνη το οκ δεν κάνω τίποτα.

1ον χαλαρωστε λιγο. Φορουμ για μηχανες ειναι.
    Δευτερον για ολα υπαρχουν ορια και προιποθεσεις.
    Λασικ και πρκ και η αλλη η καινούργια δεν γίνονται σε ολα τα ματια.
    Δεν φταιει το λειζερ επειδη είχατε σκιτζη γιατρο.
    Τεσπα εγω με 6 βαθμου τωρα βλέπω 15/10
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Υπαρχουν οι εξης τροποι:
    PRK
    LASIK
    PHEMPTON

Η πρωτη κοσυιζει γυρω στα 1300 εχει γενικα καλα αποτελεσματα απλα εχει καμια βδομαδα αποθεραπεια μετα
    Την δευτερη την ξεχναμε γιατι δεν εχει καλα αποτελεσματα παντα και γενικα αν εχεις πολυ αστιγματισμο..
    Η τριτη που ειναι και η πιο συγχρονη κοστιζει περιπου στα 2000 εχει καλα αποτελεσματα και εχει κανα δυο μερες αποθεραπεια..,

Αυτα μου ειπε ο γιατρος μου πριν 2 βδομαδες... μεσα γεναρη θα κανω την τριτη μεθοδο και το οφθαλμολογικο κεντρο lazer ειναι καπου στην β σοφιας... ελπιζω ολα να πανε καλα...
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    5 βαθμους μυωπια κ κατι ψιλα αστιγματισμό σε καθε ματι.

Εκανα προπερσυ λασικ στην οφθαλμολογικη κλινικη στη κατεχακη απο γιατρο που ασχολειται πολλα χρονια με αυτού του είδους τις επεμβασεις.

βλεπω 11/10 και ειναι ισως η καλυτερη επένδυση που εχω κανει στον εαυτο μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    Δεν φταιει το λειζερ επειδη είχατε σκιτζη γιατρο.

ΕΤΣΙ. τι περιμενεις απο ιδιωτικο οταν υπαρχει το οφθαλμιατρειο αθηνων

edit:
    τωρα που το σκεφτομαι

πρωτη εγγραφη και πρωτο ποστ σε θεμα του 2012. για να δουμε.
    Τελευταία τροποποίηση από virus; 06/12/2015 στις 08:52.
    Γιαννης

Αν η μυωπια δεν ειναι τραγικη δεν ειναι αναγκη να κανεις επεμβαση

Εμενα και η μυωπια και ο αστιγματισμος επεσαν στο μισο....

Μπορει να ειναι και τα γεραματα
    πουτσ@@@@@@@@@

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Σε συζήτηση με τον οφθαλμίατρο μου περί λέιζερ, μου ανέφερε οτι υπάρχει μια περίπτωση σε ακραίες συνθήκες φωτισμού (σκοτάδι με εντονη πηγη φωτός, φαναρι,στυλος φωτισμού )να βλέπω παραμορφωμενη την εικονα που φωτίζεται.
    Αυτο που περιέγραψε παραπανω ο devils.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    iσως να εννοει οτι τους πρωτους μηνες το φωτεινο αντικειμενο θα ειναι πιο φωτεινό από συνήθως η θα σχηματιζεται ενα δαχτυλιδι γύρω του.

αυτό περνάει μετά από λίγο καιρό

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ναι παιδια το θεμα ειναι τι γινεται με τις παρενεργειες που λετε παραπανω...πχ εσεις μιλατε για 5-6 βαθμους δηλαδη αομματοι
    αξιζει δηλαδη το καποιο ρισκο το μικρο ας πουμε...

αν εχεις 2,5 βαθμους, δηλαδη βλεπεις απλα οχι καλα χωρις γυαλια αξιζει το ρισκο?
    επισης εγω εχω και μυωπια και αστιγματισμο και αυτος ειναι ο λογος που δε βλεπω πολυ καλα με φακους, παρα μονο με γυαλια, διορθωνονται ολα στο 100%?

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. eksatmisi Laser για Hornet
    από sifos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2010, 21:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •