ΑΚΡΙΒΩΣ...........
Το πρώτο το αγόρασα το 2006 6800 ευρώ,
και το δεύτερο το 2013 7000 ευρώ...!!!
Τρανσάλπ είχα,πέρασε και δεν ακούμπησε απέναντι
στο βεστρόμ.Άλλωστε αυτού τις πωλήσεις άρπαξε
το βεστρόμ όχι μόνο στην Ελλάδα για τους αδιάβαστους..!!!
Μαζί με τα γεράματα που ήρθαν για το τρανσάλπ όπου οφείλουμε
να παραδεχτούμε ότι ήταν στην κορυφή για μια δεκαπενταετία,
ήρθε το βεστρόμ και πήρε τα πρωτεία για μια δεκαετία...!!
Τώρα ,παρόλα αυτά πάλι πουλάει παρά τα 8000 ευρώ που έχει σήμερα.
Μπείτε και δείτε τις πωλήσεις όσοι γράφετε κουταμάρες...!!
Η συντηρητική Σουζούκι δεν είναι κορόιδο αλλά δεν έχει και τη φιλοσοφία
να επενδύει όπως η Χόντα για παράδειγμα σε νέες μοτό..!!
Την τεχνογνωσία την διαθέτει σίγουρα ,απευθύνεται βέβαια σε άλλες αγορές
Ασία Αμερική και εκεί πουλάει τρελλά...!!!Και δεν αναφέρομαι φυσικά μόνο
σε ένα μοντέλλο αλλά σε όλη τη γκάμα.
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ................
Πως γίνεται να είναι μάπα και να έχει μια μεταπώλησε όπως έγραψες.
Τα μάπα έχουν αξία μεταπώλησης..??
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ, δεν στέκει αυτό που γράφεις,αποφάσισε τι...!!!
υγ.Τα ντουκάτι μόνο στο φανάρι να τα ακούσεις, ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ,έμεινε και τίποτε να σπάσουν..??
Τι περιμενετε μερικοι απο ενα μηχανακι οπως το στρωμα η το τρανσαλπ;ενα απλο κοινο θνητο μηχανακι,που θελει βελτιωσεις οπως ολα.
Με ενα σετ ελατηρια μπρος πισω,οι αναρτησεις του ειναι κομπλε.τα φρενα του πασχουν σε αισθηση κυριως.οπως και του μπαντιτ πχ.το abs δεν ειναι οπως πρεπει.
Ενα οικονομικο μηχανακι ειναι,ευκολοοδηγητο,που ταξιδευει ανετα,φορτωνεται φουλ και παλευεται μεσα στην πολη.
Αν ψαχνετε ενα gs1200lc στην ασφαλτο,990 στο χωμα, με αξιοπιστια κρυπτον και τιμη μνημονιακη,πειτε μου αν βρειτε τετοιο μηχανακι να παω να το παρω...![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Φίλε μου, έχεις το καλύτερο μηχανάκι για τις απαιτήσεις σου...
Όταν θα οδηγήσεις κανά μηχανάκι της προκοπής με αναρτήσεις, φρένα, κράτημα, γκάζι, να μας ξαναγράψεις για το v-strom.
Δεν έχω να διαφωνήσω σε τίποτα, είσαι συνειδητοποιημένος αγοραστής φίλε μου.
Ό,τι και να κάνεις στο v-strom απλά θα βελτιωθεί, ποτέ δεν θα αποκτήσει οδική συμπεριφορά που έχουν ακριβότερα μηχανάκια, άσε που θα πλησιάσεις και το κόστος αγοράς τους...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ..............
Τα μηχανάκια που είχα κατά καιρούς
προφανώς δεν τα φαντάζεσαι καν.
ΔΕΝ ΕΧΩ V-STROM...!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ V-STROM...!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ V-STROM...!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ V-STROM...!!!
Όπως έλεγε ο Βουτσάς.....ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΙΟ...!!!
ΕΤοιμάζομαι να αγοράσω ΜΗΧΑΝΑΚΙ,
μόλις πάρω δεν θα
παραλείψω να σε ενημερώσω.
![]()
Πάντως άσχετα με το λέμε εδώ μέσα, με το τι έχουν αγοράσει οι 2 από εμάς που θέλησαν να διαφοροποιηθούν από τη ''μάζα των ασχέτων'', ή το οτιδήποτε άλλο, η αγορά έχει νούμερα.
Ποσοστά. Πωλήσεις. Μεταπωλητική αξία.
Νούμερα.
Που βγαίνουν από πραγματικά γεγονότα και όχι από γνώμες, σκέψεις, απόψεις ή ''αίσθηση''.
Ότι και να λέμε δεν γίνεται να τα ακυρώσουμε. Είναι γεγονότα.
Και ναι, είναι γεγονός, το Στρομ είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο που σαφώς και θα μπει στις επιλογές ενός που ψάχνει για μηχανάκι σε αυτήν την κατηγορία και σαφώς θα φιγουράρει ανάμεσα στις πρώτες του επιλογές.
![]()
1. Δεν είπα αυτό. Η πρότασή μου έχει αρκετές παραμέτρους. Διάλεξες ένα κομμάτι για να φτιάξεις το επιχείρημά σου. Δεν το βρίσκω σωστό, ούτε αντικρούει το δικό μου.
2. Άλλα ''νούμερα'' αυτά, αλλά όπως και να έχει τα αποτελέσματα αυτά που λες βγαίνουν περισσότερο από την ''αίσθηση'' που έλεγα πιο πάνω. Μη συγκρίσιμα μεγέθη που λένε οι στατιστικοτέτοιοι. Οι πωλήσεις ενός μοντέλου συνεχίζουν να μην είναι άτοπες.
3. Η κατηγορία μέγκα σκούτερ είναι άλλη και τελείως διαφορετική από αυτή των μεσαίων ον-οφφ.
Κάτι άλλο;
Αρχιζω να νιωθω ασχημα γμτ,εμεις με τα ομολογουμενως μετρια μηχανακια να κυκλοφορουμε στους
ιδιους δρομους με τα σουπερ ντουπερ εργαλεια..
Προτεινω να αφανιστουμε για να μην προσβαλλουμε την αισθητικη σας
![]()