Καλησπερα σας μετά από την μεγάλη απουσία μου ως οδηγός super sport μοτοσικλέτας και μεγάλης μου αποχής και μνημονικού βασανισμού
Οπως προ ανέφερα αποχωρίστηκα με πολύ βασανιστικό πόνο την καλή μου εφόσον μπαίνοντας στην κρίση την έβλεπα σκεπασμένη στα σταντ της (Suzuki Gsxr K7) και σταματώντας τα ταξίδια μου αναγκαστικά και εγώ όπως πολύ από εμάς και να πουλήσω την καλή μου, αλλά το αίμα νερό δεν γίνετε και μπαίνω πάλι στην ενεργό δράση σε άλλη κατηγορία πλέον με σκοπό και την μετακίνηση μου εντός πολύς αλλά και εκτός σε ταξίδια με την διαφορά πλέον ως αρραβωνιασμένος να μην είμαι μόνος πάνω στην μοτοσικλέτα και να πάω και πάρα πέρα από την άσφαλτο με μια on-off μοτοσικλέτα.
Συγνωμη αν κούρασα με τον πρόλογο του πόνου και μπαίνω στο θέμα:
Δυστιχως τα μνημόνια καλά κρατούν και οι επιλογές μου είναι φτωχές για τα λεφτά που διαθέτω......1600 άντε ταβάνι 1700 με πολύ πόνο κλάμα και τα συναφή
Η μια επιλογή μου είναι το γνωστό Africa twin 750 ως έμπιστο, ευέλικτο,ελαφρύ σε σχέση με αλλά on-off και ,μιλώ για μοντέλο 98,99,2000 το πολύ και από την άλλη η λύση για κάτι πιο καινούριο περισσότερα κυβικά αλλά πιο ογκώδης μηχανάκι όπως το Varadero με περισσότερη άνεση και δύναμη σε ένα ταξίδι όχι τόσο χωμάτινο όπως το Africa αλλά πιο ασφάλτινο.Εδω μιλάμε για μοντέλο 2001,02,03 με πολύ δυσκολία 04 (είναι και injection το 04? διορθώστεμαι)
Να πω ότι τι καθένα έχει την Αίγλη του δεν ξέρω και τα δυο είναι ωραία εργαλεία.......δώστε βοήθειες![]()