Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 52

Θέμα: Africa twin η Varadero?

Africa twin η Varadero?

Καλησπερα σας μετά από την μεγάλη απουσία μου ως οδηγός super sport μοτοσικλέτας και μεγάλης μου αποχής και μνημονικού βασανισμού

Οπως προ ανέφερα αποχωρίστηκα με πολύ βασανιστικό πόνο την καλή μου εφόσον μπαίνοντας στην κρίση την έβλεπα σκεπασμένη στα σταντ της (Suzuki Gsxr K7) και σταματώντας τα ταξίδια μου αναγκαστικά και εγώ όπως πολύ από εμάς και να πουλήσω την καλή μου, αλλά το αίμα νερό δεν γίνετε και μπαίνω πάλι στην ενεργό δράση σε άλλη κατηγορία πλέον με σκοπό και την μετακίνηση μου εντός πολύς αλλά και εκτός σε ταξίδια με την διαφορά πλέον ως αρραβωνιασμένος να μην είμαι μόνος πάνω στην μοτοσικλέτα και να πάω και πάρα πέρα από την άσφαλτο με μια on-off μοτοσικλέτα.

Συγνωμη αν κούρασα με τον πρόλογο του πόνου και μπαίνω στο θέμα:

Δυστιχως τα μνημόνια καλά κρατούν και οι επιλογές μου είναι φτωχές για τα λεφτά που διαθέτω......1600 άντε ταβάνι 1700 με πολύ πόνο κλάμα και τα συναφή

Η μια επιλογή μου είναι το γνωστό Africa twin 750 ως έμπιστο, ευέλικτο,ελαφρύ σε σχέση με αλλά on-off και ,μιλώ για μοντέλο 98,99,2000 το πολύ και από την άλλη η λύση για κάτι πιο καινούριο περισσότερα κυβικά αλλά πιο ογκώδης μηχανάκι όπως το Varadero με περισσότερη άνεση και δύναμη σε ένα ταξίδι όχι τόσο χωμάτινο όπως το Africa αλλά πιο ασφάλτινο.Εδω μιλάμε για μοντέλο 2001,02,03 με πολύ δυσκολία 04 (είναι και injection το 04? διορθώστεμαι)

Να πω ότι τι καθένα έχει την Αίγλη του δεν ξέρω και τα δυο είναι ωραία εργαλεία.......δώστε βοήθειες
    http://www.youtube.com/watch?v=6ow7rqkY-jI

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    πιστευω πως ειναι λιγα τα χρηματα που δαιθετεις για να βρεις σωστο μηχανακι.. ασε που και τα 2 καινε αρκετα.

προσπωικα θα ανεβαζα το budget και θα επαιρνα καποιο vstrom.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Με τα χρηματα αυτα μονο ενα παπι σε καλη κατασταση παιρνεις...τα αλλα τα ξεχνας γιατι ετσι και αλλιως θα τα πληρωσεις 4πλα σε σερβις...φθηνο και ποιοτικο δεν γινεται...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Ψεκαστο varadero απο το 2003.
    ''99αρια θα βρεις με αυτά τα λεφτά, ψάχτο καλά και βουρ

AN TO ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Στα παλιά που αναφέρεσαι είναι καρμανιόλες...!!!
    Επικίνδυνο μηχανάκι σε ότι αφορά την οδική συμπεριφορά.
    Χίλιες φορές Άφρικα...!!!

Απλα να εχεις υποψιν σου το κοστος των αναλωσιμων ..300 ευρω οι δισκοπλακες, 140 ρουλεμαν λαιμου, 250 διπλο σταντ, 100 μια ζελατινα της προκοπης, 120 ευρω τα τακακια φρενων, 200 τα αλυσσιδογραναζα τα ποιοτικα,600 ευρω μια αναρτηση της προκοπης, 250 ευρω λαστιχα και κοστος βενζινης στα καρμπυρατερατα βαραντερο 8 λιτρα αθηνα,7 στην εθνικη και πενταταχυτο...καλη σου τυχη..

Banned
    Δισκοπλακες δεν αλλάζει ο καθένας κάθε μέρα.υπαρχουν και οι αφτερ μάρκετ.

Για ζελατίνες κλπ τα περισσότερα φοράνε.
    Απλά τείνω προς αφρικα, το άλλο δεν το συμπαθησα ποτέ

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    οχι varadero! africa θα ταιριαξει καλυτερα σε αυτο που ζητας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Δισκοπλακες δεν αλλάζει ο καθένας κάθε μέρα.υπαρχουν και οι αφτερ μάρκετ.

Για ζελατίνες κλπ τα περισσότερα φοράνε.
    Απλά τείνω προς αφρικα, το άλλο δεν το συμπαθησα ποτέ
    Aν υπαρχει βαραντερο σκοτωμενο με τετοια τιμη μην παιρνεις ορκο οτι δεν θα χρειαζεται μονο αλλαγη δισκοπλακας αλλα και πολλα αλλα..ειπαμε ποιοτητα και φθηνια δεν πανε μσζι...

Σε αυτή την τιμή ότι και να πάρει από τα δύο για σκουπίδια θα είναι, εκτός αν βρει ΤΗΝ σούπερ ντουπερ ευκαιρία και του κάτσει και το τζόκερ και το λόττο μαζί με ένα λαχείο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vardis
    Φίλε "θανάσιμο λάθος" που ζητάς γνώμη για Βαραντέρο.
    Τέλος πάντων, αν το θέλεις για ταξίδια θα σε αποζημιώσει με το παραπάνω, αφού φορτώνεται σαν γαϊδούρι, ο/η συνεπιβάτης δεν κουράζεται καθόλου, κρύβει τα (πολλά) κιλά του μια χαρά και είναι αξιόπιστο αποδεδειγμένα. Απαραίτητη προϋπόθεση να κάνεις κάτι με την ανάρτηση, τουλάχιστον ένα ελατήριο πίσω άν δεν έχει ήδη. Τα περισσότερα μεταχειρισμένα έχουν. Αν το θέλεις για μικτή χρήση θα σε κουράσει αφάνταστα μέσα στη πόλη μέχρι τουλάχιστον να το συνηθίσεις.
    Εγώ το έχω απ' το 09 είναι του 04 έχω κάνει πολλά χλμ σε ταξίδια στο εξωτερικό κυρίως και δεν τόχω μετανοιώσει που το πήρα. Οσον αφορά τις μετακινήσεις μου μέσα στη πόλη έχω πάρει παπί.
    Με το africa δεν έχω ταξιδέψει, έχω κάνει μόνο μικρές βόλτες και φαίνεται να είναι πιο εύχρηστο σίγουρα για μικτή χρήση.
    Συμβουλή: Κάνε και τα δύο μια μεγάλη βόλτα πριν βγάλεις συμπεράσματα απ' τα γραφόμενα.
    Καλή επιτυχία.
    vardis

Παλαιό μέλος
    Παντως πώς γινεται το v-strom να σκαει μυτη σε ολες τις συζητησεις, δεν το εχω καταλαβει ακομα. Varadero ή Africa λεει ο αλλος, v-strom. Οτιδηποτε εκτος απο v-strom ελεγε ο devil's σε αλλο νημα, παλι v-strom. Πώς δεν το προτεινε κανεις οταν ειχα ρωτησει γνωμες για supersport στα 600, ακομα απορω.

Τεσπα, για να πω κι εγω τη γνωμη μου, θα συμφωνησω με αλλα μελη οτι σε αυτα τα λεφτα κατα 99% θα ειναι καποια μηχανη που θα χρειαζεται πολυ "αγαπη" για να ερθει στα ισια της. Εκτος κι αν πετυχεις ΤΗΝ ευκαιρια. Παντως επειδη τα Africa ειναι πολυ πιο εμπορικα, ειναι λιγο πιο πιθανο να βρεις κατι αξιοπρεπες στο budget σου σε Varadero παρα Africa.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Σε αυτά τα χρήματα δε θα ήταν καλύτερο ένα πιο φρέσκο μηχανάκι; http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2493117/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    να πω και εγω την π@π@ρια μου :

κατι σε TDM δεν το σκεφτεσαι καθολου ?

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foxx Προβολή μηνύματος
    Η μια επιλογή μου είναι το γνωστό Africa twin 750 ως έμπιστο, ευέλικτο,ελαφρύ σε σχέση με αλλά on-off και ,μιλώ για μοντέλο 98,99,2000

ελα, πες μας οτι μας κανεις πλακα που θεωρεις το africa ελαφρυ...
    βεβαια συγκρινομενο με τον Τιτανικο (βλ. varadero), ελαφρυ ειναι δε λεω...

αν εισαι τοσο πιεσμενος που συζητας για το κατοσταρικο 1600 με ταβανι 1700, τοτε μην παρεις τιποτα...χωρις πλακα...
    μια βλαβη να σου βγαλει, και το εχεις ακινητοποιησει για κανα χρονο...
    ασε που ενα σοβαρο σερβις σε μια μοτοσυκλετα 15-16 χρονων ειναι στην καλυτερη ενα 500αρικο...λαδια, φιλτρα λαδιου, φιλτρα αερα, μπουζι, νερα, υγρα φρενων, κανενα τακακι αν θελει και λαστιχα... αν παμε και σε αλυσιδογραναζα ξεφευγει το budget...

αφου ειχες gixxer ξερεις οτι δεν ειναι φτηνο σπορ το πραγμα...εκτος αν παρεις κανενα παπι...
    με λιγοτερο απο χιλιαρικο παντως παιρνεις κανενα cb1, cb400sf και λοιπες αρχαιολογιες, που και το γκαζακι τους εχουν, και το κομματι σου κανεις και θα μπορεις να τους κανεις ενα σερβις της προκοπης και να τις φερεις σε "εμπολεμη" κατασταση μεσα στο budget...και δεν ειναι και παπια...

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31
  2. africa twin Αναζητήσεις
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2003, 13:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία