Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 111

Θέμα: cbr 600rr vs yamaπα r6

Βλαμένο Μέλος Το avatar του/της eNeRGy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
    Για να καταλαβεις με το TDM του αδερφου μου(μαμα)εχω περασει αερατος σε στροφιλικι κατι γρηγορους πιτσιρικαδες σα και σενα με supersport αερα...
    Και δεν το λεω για να το παιξω μαγκας και γρηγορος...
    siga min fereis kai to mixanaki tou mpampa sou na mas deirei!!!!!
    xaxaxaxaxaxaxaxaxa :rotflmao:

ti le re megale... ta "grigora" strofilikia emena pantos stous ellinikous dromous apo kati mages san esena (giati ta exo kanei kai sto eksoteriko) mou thimizoun atoma vlamena pou pane dixos avrio...

nai exo fazer 1000ari... nai exei pano apo 135hp ston troxo... nai gamei arketa 1000aria opos einai kai prokalo anoikta opoion thelei na dokimasei... nai tha kano kamia kontra stis anoiktes eftheies na ksekavloso...
    nai tha pao sta dragrace tin epomeni fora pou tha eimai ellada.
    OXI DE THA TREKSO STA STROFILIKIA GIATI I ZOI MOU EXEI MEGALITERI AKSIA APO TI MALAKIA POU DERNEI MERIKOUS NA TREXOUN LES KAI EINAI SE PISTA...

kai ante pare kamia mixani kai stamata na danizese to partali tou aderfou sou...

Αρχικά δημιουργήθηκε από eNeRGy
    siga min fereis kai to mixanaki tou mpampa sou na mas deirei!!!!!
    xaxaxaxaxaxaxaxaxa :rotflmao:

ti le re megale... ta "grigora" strofilikia emena pantos stous ellinikous dromous apo kati mages san esena (giati ta exo kanei kai sto eksoteriko) mou thimizoun atoma vlamena pou pane dixos avrio...

nai exo fazer 1000ari... nai exei pano apo 135hp ston troxo... nai gamei arketa 1000aria opos einai kai prokalo anoikta opoion thelei na dokimasei... nai tha kano kamia kontra stis anoiktes eftheies na ksekavloso...
    nai tha pao sta dragrace tin epomeni fora pou tha eimai ellada.
    OXI DE THA TREKSO STA STROFILIKIA GIATI I ZOI MOU EXEI MEGALITERI AKSIA APO TI MALAKIA POU DERNEI MERIKOUS NA TREXOUN LES KAI EINAI SE PISTA...

kai ante pare kamia mixani kai stamata na danizese to partali tou aderfou sou...

zaharakis dimitris
    ολοι μας αγαπαμε αυτο που κανουμε....
    ας κοιταμε να το κανουμε με ασφαλεια..
    παντα καποιος μας περιμενει να γυρισουμε πισω ακεραιοι...οχι αλλες απωλειες....
    http://www.youtube.com/user/zaharakis?feature=mhum

Αρχικά δημιουργήθηκε από zaharakis
    πρεπει να εχεις σοβαρο προβλημα....

πρωτον και βασικοτερο δεν ειμαι απο τους πιτσιρικαδες που περνας με το tdm του αδερφου σου (ακου με του αδερφου μου,εσυ τι εχεις εμπειρε οδηγε???) γ κι αυτο γιατι δεν ειμαι πιτσιρικας !!!!

δυτερον ΔΕΝ το παιζω γρηγορος εσυ εισαι καραμητρος και επιασες μια καραμελα και την πιπιλας!!!!

3ον και βασικοτερον εχουμε πηξει στους σουπερσπορταδες με τα σουπερ ντουπερ μηχανακια τους που γερνουν μονο στο πλαινο σταντ.....
    και μεσα σε αυτους ειμαι σιγουρος οτι ανηκεις και εσυ...γιατι απο τα λεγομενα σου τετοιος φαινεσαι.....πολλα λογια και στα εργα κοτα με προχωρημενη την νοσο των πουλερικων!!!!

και πολλα ειπα οδηγαρα με το tdm του αδερφου σου!!!!!!!

:a019:

εχουμε πηξει στην ελλαδα απο ατομα που οταν ειναι να πουν κατι απροσωπα ειναι οι καλυτεροι και παντα οι πιο εξυπνοι...και στην πραγματικοτητα φθειρονται καθημερινα μεσα στην μιζερια τους και στην κουλαμαρα τους....

και αμα τους δεις απο κοντα μονο καταλαβαινεις γιατι το κανουν .....

αλλα.... :a12:...για κατι τετοιους σαν και σενα.....

Φιλαρακο μηχανες οδηγαω απ'το '74 και αυτα που εχω κανει με μηχανη ουτε που τα'χεις δει στον υπνο σου...

Για το TDM που σου'πα οτι εχω περασει supersport μηχανακια αερα σε στριφτερη διαδρομη το ειπα επειδη για να το κανω χρειαζομουν μια street mhxanh με αρκετη δυναμη στα χιλιομετρα...

Τα περισσοτερα μηχανακια που ειχα ηταν μονοκυλιδρα και χωματερα μηχανακια και ποτε δεν ηταν στο stand και να προσεχεις οταν λες μαλακιες να μην χτηπισεις κανεναν....Και δεν θα κατσω να σου πω τι εχω κανει με μηχανες γιατι δεν θα καταλαβεις την ουσια...Το μονο που θα καταλαβεις θα ειναι οτι ''ποιος ειναι αυτος που μας το παιζει γρηγορος''....Αρα δεν αξιζεις για να ασχοληθω μαζι σου και δεν ξανααπανταω σε λεγομενα σου αφου ενοχλησε τοσο με αυτα που συ λεω

Και αφου <<λες>> οτι εχεις πειρα θα καταλαβενες οτι το παραδειγμα το εφερα για να δειξω σε κατι <<γρηγορους>> σα και σενα οτι δεν μετραει τοσο η μηχανη που καβαλαει ο καθενας αλλα πως την οδηγει....

Δεν θα κατσω να ασχολειθω και μαζι σου,εχω και συμαντικα πραγματα να κανω

Φιλαρακο μηχανες οδηγαω απ'το '74 και αυτα που εχω κανει με μηχανη ουτε που τα'χεις δει στον υπνο σου...

Για το TDM που σου'πα οτι εχω περασει supersport μηχανακια αερα σε στριφτερη διαδρομη το ειπα επειδη για να το κανω χρειαζομουν μια street mhxanh με αρκετη δυναμη στα χιλιομετρα...

Τα περισσοτερα μηχανακια που ειχα ηταν μονοκυλιδρα και χωματερα μηχανακια και ποτε δεν ηταν στο stand και να προσεχεις οταν λες μαλακιες να μην χτηπισεις κανεναν....Και δεν θα κατσω να σου πω τι εχω κανει με μηχανες γιατι δεν θα καταλαβεις την ουσια...Το μονο που θα καταλαβεις θα ειναι οτι ''ποιος ειναι αυτος που μας το παιζει γρηγορος''....Αρα δεν αξιζεις για να ασχοληθω μαζι σου και δεν ξανααπανταω σε λεγομενα σου αφου ενοχλησε τοσο με αυτα που συ λεω

Και αφου <<λες>> οτι εχεις πειρα θα καταλαβενες οτι το παραδειγμα το εφερα για να δειξω σε κατι <<γρηγορους>> σα και σενα οτι δεν μετραει τοσο η μηχανη που καβαλαει ο καθενας αλλα πως την οδηγει....

Δεν θα κατσω να ασχολειθω και μαζι σου,εχω και συμαντικα πραγματα να κανω

Τζάμπα τρώγεστε, θα έπρεπε να πίνεστε, άντε γειά μας.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Balafoure +1!!!!!

Τσιμπα μια

σαρδελες με μελι.... Το avatar του/της tassosrr

Balafoure +1!!!!!

Τσιμπα μια
    +1 και απο μενα!!

ειρηνη και στην πρωτη ευκαιρια απο κοντα να τα πουμε και να τα πιουμε παρεα!!!

zaharakis dimitris

+1 και απο μενα!!

ειρηνη και στην πρωτη ευκαιρια απο κοντα να τα πουμε και να τα πιουμε παρεα!!!

Aντε φιλε τσιμπα κι εσυ μια

Καλα....παρε μερικες ακομη

de ksero giati kratate mpires... ego tsagia moirazo na pieite pantos!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να βρεθούμε βρε παιδιά και μπυρίτσα να πιούμε και τσαγάκι αλλά πότε?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

de ksero giati kratate mpires... ego tsagia moirazo na pieite pantos!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ελα ελλαδα εσυ και τα λεμε απο κοντα....

να δουμε ποσα απιδια παιρνει ο σακκος!!!!

zaharakis dimitris

ελα ελλαδα εσυ και τα λεμε απο κοντα....

να δουμε ποσα απιδια παιρνει ο σακκος!!!!

posa???... ma... ola!

σαρδελες με μελι.... Το avatar του/της tassosrr
    pedes ego leo na kleisei auti i diamaxi mias kai den uparxei ousia na sigrinoume to rr me to r6:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi

nai exo fazer 1000ari... nai exei pano apo 135hp ston troxo...
    εισαι σιγουρος??? το μετρησες?

καποιοι μετρισαν τα δικα τους με τελικα+φιλτρο και ειδαν μολις 123-125 τροχο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εισαι σιγουρος??? το μετρησες?

καποιοι μετρισαν τα δικα τους με τελικα+φιλτρο και ειδαν μολις 123-125 τροχο....
    τα νορμαλ.........

οχι αυτο που λεει ο energy...

και δεν εχει τελειωσει ακομα με το δικο του
    zaharakis dimitris

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBR 600rr vs yzf R6
    από ποπαϋ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2011, 23:40
  2. CBR 600RR vs R6
    από giorgos600rr στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2009, 11:19
  3. Agora R6 07 H' Cbr 600rr 07'
    από xrace3092 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2007, 13:36
  4. CBR 600RR vs ανταγωνισμός
    από onireum στο forum Αντιπαραθέσεις