Μεταξυ των Africa και Varadero θα προτεινα σαφεστατα Africa για τη δουλεια που το προοριζεις.
Ομως, η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι μιας και εισαι με tight budget να μην προτιμησεις να αγορασεις ενα τετοιο εμπορικο μηχανακι οπως το Africa που διατηρει τετοια αξια μεταπωλησης επειδη εχει γινει συμβολο πλεον.
Θα προτεινα το Super Tenere 750 της Υamaha. Kανει οτι κανει και το Africa, ειναι εξισου αξιοπιστο και βρισκεις καλα με 1700€ σε αντιθεση με τα Africa που ξεκινανε απο τα ~2300 αυτα που δεν θελουν μαζεματα..
MADE IN JAPAN 日本製
αν ψαχτεις, δεις 2-3 μηχανακια κατι θα βρεις...στα λ7 που διαθετεις δεν νομιζω να βρεις βαραντερο αλλα αφρικα θα βρεις...εγω την εδωσα με τριβαλιτσο, καγκελα, ζελατινες, εξατμισεις σελες κλπκλπ 1600 προπερσι...αυτος που την πηρε ακομα με βλεπει στο δρομο και μου φιλαει τα χερια που λεει ο λογος...τα περισσοτερα αφρικα ειναι καραφορτωμενα με εξτρα οποτε δεν θα χρειαστει κατι παραπανω...ενα ελενχο τα ρευματα να ριξεις και την αντλια βενζινης και παρτο ελευθερα!!!
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Δεν θα σου πω να παρεις ουτε Στρωμα ουτε Βαραντερο.Τα λεφτα που διαθετεις ειναι λιγα για να παρεις κατι καλο.
Στη θεση σου θα επαιρνα αυτο (http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7273581/)
800 ευρω.Θα του εριχνα και αλλα 400 και θα το εκανα κουκλα.
Αν ειχα χωρο...
Πρώτα πρώτα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη που ασχολήθηκαν με τον προβληματισμό μου
Κατά δεύτερον βρήκα την ευκαιρία που έψαχνα γιατί όντως για την ευκαιρία έψαχνα και έκανα την αγορά
Βρήκα ένα Varadero του 2002 ατρακάριστο με 52000 χιλιόμετρα με πρόσφατο servise, αλλαγη με καινούρια μπαταρία με 2 χρόνια εγγύηση συναγερμό,ζελατινα,καινουρια αλυσιδογραναζα,τακακια ,μπαγκστερ με το tankbag του και συναγερμό από άνθρωπο που είχε πρόβλημα υγείας και δεν το καβαλούσε πλέον από 2100 στα 1700 τελικά.
Το είδα από κοντά το έκανα βόλτα το έλεγξα και αύριο πάω να την πάρω![]()
http://www.youtube.com/watch?v=6ow7rqkY-jI
με το καλο!! κι ενα καλο κρανος μην ξεχνας!!
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
Aντε καλοριζικο και ευχομαι να το ταραξεις στα ταξιδια να βγαλει τα λεφτα του!!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Ευτυχώς που βρήκες γιατί δεν ήξερα ποιο απ' τα δύο να επιλέξω!
Καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος.![]()
Sent from me using a computer.
[QUOTE=foxx;2674315]Πρώτα πρώτα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη που ασχολήθηκαν με τον προβληματισμό μου
Κατά δεύτερον βρήκα την ευκαιρία που έψαχνα γιατί όντως για την ευκαιρία έψαχνα και έκανα την αγορά
Βρήκα ένα Varadero του 2002 ατρακάριστο με 52000 χιλιόμετρα με πρόσφατο servise, αλλαγη με καινούρια μπαταρία με 2 χρόνια εγγύηση συναγερμό,ζελατινα,καινουρια αλυσιδογραναζα,τακακια ,μπαγκστερ με το tankbag του και συναγερμό από άνθρωπο που είχε πρόβλημα υγείας και δεν το καβαλούσε πλέον από 2100 στα 1700 τελικά.
Το είδα από κοντά το έκανα βόλτα το έλεγξα και αύριο πάω να την πάρω[/QU
Αν εχεις καποια απορισ η θελεις να ρωτησεις κατι για το βαραντερο στειλε μου π.μ...καλες βολτες...