1)Οσο διαγειρουνε η καταστελουνε λειτουργιες του εγκεφαλου,στις περισσοτερες περιπτωσεις μονιμα,δεν βλεπω τον λογο γιατι να τα διαχωρισω σε καλα και κακα.
2)Ισως αλλα οχι απο εμενα.Δεν χρειαζεται καποιος να ειναι καπνιστης ,υπαρχουνε λυσεις υπογλωσσιες του ενος ευρω,οι οποιες αργα η γρηγορα σε πανε παρακατω.
3)Το οτι κανει καποιος χρηση (οποιαδηποτε) ουτε κακος ειναι,ουτε εγκληματιας ειναι,αλλα ουτε περιθωριακος.Στα ζορικα σταδια αν θελεις να τους βοηθησεις πρωτα πρεπει να τους αγκαλιασεις σαν κοινωνια.
Οχι ρε Γιωργο δεν το γνωριζω,εσενα περιμενα τοσο καιρο να μου το πεις.Ζω σε μια πολη σταυροδρομι διπλα στα συνορα,απο πιτσιρικας ημουνα στο δρομο,δουλευα αρκετα χρονια στη νυχτα και ζουσα με την ελπιδα να μπω καποια μερα εδω και να μου ανοιξει καποιος τα ματια.
Παιρνει ο αλλος το χορταρακι Β διαλογης και το ψεκαζει με χημικα για να το πουλησει αερα.Το αγοραζει ο πιτσιρικας,του κανει τον εγκεφαλο κομματια σε χρονο μηδεν και ψαχνει το ψηλοτερο μπαλκονι για να πηδηξει.
Ασε ρε Γιωργο,πες τα σε καναν αλλο εμεις ΔΩΣΑΜΕ-ΔΩΣΑΜΕ.
