Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
πιθανον να μην ηταν και πολύ καινουργια......χρονια στοκ..η φορτισμενη και αποφορτισμενη..η επιστραφηκε από αλλον και δοδθηκε σε εσενα..
Δεν ταξιδεύω για να πάω κάπου αλλά για να πάω.
Ταξιδεύω για χάρη του ταξιδιού. Το ζήτημα είναι να μετακινείσαι.
Μπορει οι έμποροι να αγοραζουν Β διαλογης προϊόν.
Έχει συζητηθεί αυτο σε γειτονικο φορουμ τεχνολογιας,οπου τα κρουσματα ζημειων σε προϊόντα τεχνολογιας εχουν αυξηθεί κατακόρυφα μεσα στην περιοδο της κρίσης.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Σε εμένα έγινε το άλλο κουφό. Η μπαταρία του αυτοκινήτου περίπου ενός έτους. Το είχα κανένα μήνα+ ακίνητο, το βάζω μπροστά και πήρε λίγο ζορισμένα. Οδήγησα 15 χλμ άψογα, σταματάω για 5 λεπτά στο parking...
Μετά από λίγο ανάβουν όλα τα λαμπάκια, και μηδενίζουν οι ενδείξεις σε στροφόμετρο κλπ με το αμάξι να δουλεύει. Το έσβησα δεν ξαναπήρε και το έβαλα στην κατηφόρα του parking με σπρώξιμο.
Όταν κατέβηκα κάτω, τα πάντα υπολειτουργούσαν. Ακόμα και τα παράθυρα με το ζόρι τα ανέβασα.
Το άφησα εκεί, πήρα τον μηχανικό, να τσεκάρω πόλους μου είπε. Όταν σχόλασα το απόγευμα και πήγα να τσεκάρω όλα ήταν σφυγμένα, και απλά είπα να δοκιμάσω να δω μπας και παίρνει πριν το παρατήσω. Πήρε με τη μία, όλα δούλευαν κανονικά, φώτα, παράθυρα, στροφόμετρο τα πάντα. Το έχω ξαναπάρει άλλες δύο φορές χωρίς πρόβλημα.
Δεν ξέρω τι να πω, κουφό εντελώς. X-Files και nikos_abel φάση.![]()
Στο κουτί
Καινούργια το 08(king made UK)
Το 11 μπαίνει σε ακινησία
Τον ίδιο χειμώνα πέφτει τελείως
Για κάτι μήνες δεν έπαιρνε μπροστά.
Τον Γενάρη του 12 το ξαναεβγαλα στην κυκλοφορία.
Μια πλήρης φόρτιση και δουλεύει σαν καινούργια.
Japan rules
Νομιζω το επιασες περιπου το νοημα
Πιστευω οτι μαλλον ειχαμε καποια mαgnetic storm, φυσικη ή τεχνιτη δεν ξερω ΑΛΛΑ
οχηματα που ηταν σε πυλωτη δεν επαθαν τιποτε
οχηματα κατω απο μεταλλικα υποστεγα τιποτε,
οχηματα σε κλειστα μεν, ξυλινα ή υφασματινα υποστεγα...πεθαναν!!!
και να εβλεπα και Λιακοπουλο ρε πστμ....
Το ίδιο σε εμένα και του πεθερού μου τα αυτοκίνητα και στο σκούτερ...Στο δικό μου αμάξι την φόρτισα και είναι κομπλέ (δεν είχε δείξει κανένα σημάδι κούρασης) ο πεθερός μου για να είναι ήσυχος την άλλαξε. Στο σκούτερ που δοκίμασα δεν φορτισε καν εντελώς νεκρή και χωρίς κανένα σημάδι κούρασης επίσης ενός έτους μπαταρία που συνήθως τις κρατάω 4 χρόνια.
Keep spamming!!!:a13:
Απορια !
Οταν βρισκεται εν λειτουργια το μοτερ , η μπαταρια ως γνωστον γεμιζει απο τον εναλλάκτη.
(νομιζω οτι με 20 λεπτα λειτουργιας την εχει φορτισει πληρως...μπορει να κανω και λαθος)
Αν ειναι να εχει φτασει στο οριο ζωης της η μπαταρια...εχει φτασει...no return.
Για ποιο λογο την βγαζετε και την φορτιζετε με μηχανημα ?
Αυτο δεν υποτιθεται οτι κανει ο εναλλακτης ?
για να φορτισουν φουλ θελουν δωδεκα χλμ πορεια.εχουν να φορτισουν και το ρευμα που καταναλωθηκε στο μιζαρισμα.το εχω διαβασει σε ενα μπεμβεδαδικο ενχειριδιο..........
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει