και δυστυχώς αναφέρομαι σε μηχανόβιους?.... κατεβαίνω καθημερνά στον πειραια,από το καραισκακη λογω εργων οι λωρίδες γίνονται δυο και μάλιστα πολύ στενές, αναγκαστικά λοιπόν ακολουθούμε ο ενας τον αλλον χωρις παπαριες..εκτος πολλων εξαιρέσεων, έρχονται λοιπόν διάφοροι -και εξαιρώ τους παπιοβιους με τις κομμένες εξατμίσεις και χωρις κράνος,αυτοι ανήκουν στην κατηγορία του μελλοθάνατου αυτοχειρα-πολλοι με Μεγάλες μηχανές και σκουτερ, κολλάνε από πισω και προσπαθούν να περάσουν από κανενα κενο με κινδυνο όχι για αυτούς-χεστηκα αν σπασουν κανενα κεφαλι,θαλεστα και παθεστα-αλλα για μας που πάμε πιο ηρεμα,αλλωστε στο φανάρι συναντόμαστε ολοι μαζι. σήμερα λοιπόν πήγαινε ενας σκουτερας μπροστα μου,πισω εγω με σκουτερακι και εχει κολληση ένα v-strom στο φτερο,κάποια στιγμη ανοιγη να περαση βλέπεις ότι δεν τον παίρνει κανει και ένα στραβοελιγμο με το φρενάρισμα και με βρισκει η βαλίτσα του στον ανκωνα, φταίω να του ριξω μια κλωτσιά στην μηχανη? στο φανάρι του λεω τι μαλακιες είναι αυτές δεν κερδίζεις τιποτα,ενταξει μου λεει συγνωμη.δεν εδώ παράπονο μπορουσε να ζητούσε και τα ρεστα,αλλα η ουσια είναι ότι βλεπω κάθε χρονο και χειροτερα,33 χρονια οδηγω,και όχι σκουτερ,εχω γυρισει ολη την ευρωπη αρκετες φορες,τέτοιες συμπεριφορές και μαλακιες μονο σε κατι τριτοκοσμικές χωρες εχω δει-όχι ότι απεχουμε πολύ-
προσοχη λοιπόν στον δρόμο όχι μόνο από αυτοκίνητα αλλά από αυτούς που κατέβηκαν από αυτά ,και πήραν μηχανές και σκούτερ........