Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 125

Θέμα: "Αθλητική" μοτοσυκλέτα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Όταν έγραψα "πρωτεΐνη", δεν εννοούσα σε σκόνη Εννοούσα ότι το πρωινό πρέπει να περιέχει ΚΑΙ πρωτεΐνη (μεταξύ άλλων), επειδή συνηθίζεται να τρώνε γλυκά για πρωινό. Όχι, δεν αρκεί το γλυκό.

Φρούτα επίσης δεν τρως όσα θες. Και το γάλα είναι η πιο overrated τροφή στο γνωστό σύμπαν.

Συμφωνώ ότι η διατροφή είναι πιο σημαντική από την ίδια τη γυμναστική.
    Life begins at 45°.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Όταν έγραψα "πρωτεΐνη", δεν εννοούσα σε σκόνη mpla mpla.
    Δεν είδα να γράφω πουθενά για σκόνες, συμπληρώματα κλπ. Η πρωτεΐνη, ο υδατάνθρακας κλπ προέρχονται από τροφή! Στα υπόλοιπα καταλήγουν όσοι δεν έχουν τις ώρες για να καταναλώσουν τις θερμίδες που θέλουν ή κάνουν κάτι εξειδικευμένο ή πρωταθλητισμό (WARNING : Δεν μιλάμε για αναβολικά. ΜΗΝ το ξαναπιάσουμε απο την αρχή το θέμα)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Υπέθεσα - λανθασμένα - ότι ίσως αυτό κατάλαβες από τα γραφόμενά μου.

Επίσης, πολύ, πολύ γενικά, αποφεύγουμε το πολύ λάδι (μακρυά από καμμένο/μαγειρεμένο λάδι), τα πολλά λιπαρά, το αλάτι (μια κουταλιά την ημέρα είναι αρκετή).

Το σουβλάκι είναι παρεξηγημένη τροφή. Δεν είναι κακό διατροφικά. Αρκεί να μην έχει τόνους λάδι, πατάτες και σάλτσες. Και, φυσικά, δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά άνετα μπορείς να φας ένα στο τόσο και να μη χαλάσεις καθόλου τη διατροφή σου.
    Life begins at 45°.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Επειδή αρχίζει και "βαραίνει", οι υπόλοιποι μπορείτε να τρώτε ότι θέτε αρκεί να μην κάνετε υπερβολές και το σώμα σας αν το ακούσετε θα σας πει τι γίνεται.

Αφήστε την τριλογία πρωτείνη/υδατάνθρακας/λιπαρά και λοιπές άγνωστες λέξεις για τους μαζόχες που ζουν με το ρολόι στο χέρι και το μπλοκάκι το τι έφαγαν.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Συνημμένο 347888Πολλοί από 'μας ασχολούνται με τη μοτοσυκλέτα τους και για λόγους άθλησης. Είτε σε χωμάτινο τερέν είτε σε πίστες ταχύτητας.

Εκτός από την οδήγηση, εκτός από άλλες ίσως επικουρικής μορφής εκγύμνασης, η διατροφή τι ρόλο παίζει -αν παίζει- στην καθημερινότητά μας;

Το έχετε σκεφτεί; Ακολουθείτε κάποιο ιδιαίτερο πλάνο;
    ειλικρινά τόσα χρόνια δεν ξέρω ούτε ένα άτομο που να λέει ότι μπαίνει πίστα για λόγους εκγύμνασης.

όσο για τη διατροφή ίσως να παίζει λίγο σημαντικότερο ρόλο από της άθληση.
    τι θα τρώς; όπως είπε ο σναϊπερ ή πας σε επαγγελματία διατροφολόγο ή λιώνεις στο διάβασμα στα αντίστοιχα φόρουμ.

προσωπικά λόγω σωστής διατροφής είχα χάσει 9 κιλά (κατέβηκα από τα 98 στα 89 κιλά)
    δεν πήγα σε διατροφολόγο, ότι έκανα μονος μου.

τι με βοήθησε;
    1) έκοψα το ψωμί/ζύμη κ ζάχαρη. όχι τυροπιτες σαντουιτς κρουασαν μπισκοτα κτλ κτλ.
    αν ήταν να φάω θα έτρωγα ψωμί ολικής. μόνη παρασπονδία που έκανα ένα cheat meal
    με 2 πίτες αλαδωτες με καλαμακι κοτοπουλο τζατζικι μαρουλι ντοματα.
    2) έκοψα τα τηγανιτά, λαδερά, κοκκινιστά
    3) έκοψα τα αλλαντικά και το χοιρινό
    4) περιόρισα δραματικά ότι είναι τυποποιημένο. τρώω αν γίνεται ότι είναι το λιγότερο δυνατό επεξεργασμένο.
    5) έτρωγα πολλά λαχανικά και φρουτα και κοτόπουλο
    6) αν έτρωγα ρύζι ή μακαρόνια θα ήταν με λίγο λάδι κ 2 κουταλιές φρέσκια σάλτσα.
    7) περιόρισα το αλκοόλ στις 1-2 μπύρες/ποτήρι κρασί την εβδομάδα.
    8) φαγητό κάθε 3 ωρες, σημαντικό για σωστό μεταβολισμό.

από ένα σημείο κ μετά σταθεροποιήθηκα αλλά είχα/έχω ακόμα κοιλίτσα και έτσι ξεκίνησα τρέξιμο κ βάρη.

τώρα έκοψα και τα φρούτα (γτ και αυτά έχουν ζάχαρη που δεν σε αφήνουν να κάψεις το λίπος)
    και περιόρισα και τα μακαρόνια σε 1 φορά την εβδομάδα. πρακτικά εκτός του πρωϊνού, είμαι συνέχεια με ψητό κρέας και λαχανικά.
    τον τελευταίο καιρό αρχίζω και ψάχνομαι για καμιά πρωτεϊνη ορού γάλακτος γτ δεν τη παλεύω να μαγειρεύω τόσα
    γεύματα με κρέας όσα απαιτούνται.

είμαι τώρα στα 87 κιλά, τρέχω μέχρι 10Κ αλλά κιλά δν βάζω πολλά γτ δεν με ενδιαφέρει να αποκτήσω όγκο.
    σκοπό έχω να κάψω κι άλλο λίπος να ελαττώσω το βάρος και να αυξήσω την αντοχή. όσο ήμουν κοντά 100 κιλά αγύμναστος
    υπέφερα όταν έμπαινα πίστα από τα μέσα του 3ου σέσσιον μέχρι το τέλος της ημέρας. πόναγαν τα γόνατά μου
    και ζοριζόμουν στην αλλάγη της στάσης του σώματος και στα φρεναρίσματα.

στην αρχή ήταν καταπιεστικό το πρόγραμμα διατροφής και η εκγύμναση αλλά πια μου έχει γίνει συνήθεια και δεν με ενοχλεί.
    τουλ μια φορά την εβδομάδα θα κάνω την εξαίρεση και θα φάω και την πίτσα ή το πιτόγυρο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είμαι αρχάριος σε όλο αυτό το πράγμα και τους τελευταίους μήνες άρχισα να ασχολουμαι συστηματικά.
    Ότι κάνω το κάνω από μόνος μου διαβάζοντας και ρωτώντας ανθρωπους πιο έμπειρους απο μένα.
    Δεν λέω ότι όσα κάνω είναι σωστά, δοκιμάζω κι αν κάτι δεν αποδίδει το αλλάζω.

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Α ρε Ζευκα! Αρκετα από αυτά που έκανες για να χάσεις δέκα κιλά, τα έκανα για να πάρω 10 και να φτάσω επιτέλους τις 3 διαστάσεις
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Πέρασα παρόμοια φάση. Ήμουν πάντα εξαιρετικά αδύνατος και κάποια στιγμή αποφάσισα να κάνω κάτι γι'αυτό. Πήρα 11 κιλά μέσα σε 3 μήνες και κράτησα αυτή τη διατροφή για 15 μήνες περίπου. Όχι, μετά δεν ανέβαιναν αναλογικά Δε δίνω λεπτομέρειες γιατί οι μισοί θα βάλετε τα κλάματα, αλλά, εκτός πρωινού/βραδινού/ενδιάμεσων σνακ, έτρωγα ΜΟΝΟ μαύρο ρύζι και κοτόπουλο ή γαλοπούλα. 3-5 τέτοια γεύματα/ημέρα.
    Life begins at 45°.

Η Νο1 συμβουλή είναι να μην ακολουθούμε φασόν συμβουλές.

Υπάρχουν ορισμένες επιστημονικές αλήθειες αλλά όλα τα υπόλοιπα χρήζουν εξατομίκευσης. Επιβάλλεται βασικά.

Πολλοί μύθοι πάντως, ακόμα καλά κρατούν απ' ότι βλέπω.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Μύθοι, όπως; Για πες!
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR Προβολή μηνύματος
    Μύθοι, όπως; Για πες!
    Το βραδυνό παχαίνει, τα ζυμαρικά παχαίνουν, αν δεν φας κάθε τρεις ώρες θα χάσεις μυς ή θα πέσει ο μεταβολισμός σου κτλ.

Γενικά δεν θέλει ψυχαναγκασμούς ούτε αποκλεισμούς τροφίμων ή ομάδων τροφών, ούτε υποκατάστατα γευμάτων. Ποικιλία - ποσότητα - ποιότητα είναι το τρίπτυχο και όπου χρειάζεται επεμβαίνεις με εξατομίκευση.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Στα γρήγορα.

Η διατροφή σε ένα σπορ είναι το ίδιο σημαντική όσο και η προπόνηση. Σε όλα τα σπορ, ακόμα και στο σκάκι.
    Οι μεγάλοι αθλητές έχουν διατροφολόγος. Οι απλοί άνθρωποι όχι.
    Τα βασικά όμως είναι

Δεν τρώω

Ότι έχει το περίπτερο
    Τζανκ φουντ γενικά
    Λιπαρά και επεξεργασμένα
    Ζημαρικά.

Τρώω
    Όσοι σαλάτα θέλω
    Όσα φρούτα κάνω κέφι
    Γάλα
    Ψάρι
    Λευκό κραίας
    Λιγοστό κόκκινο.

Πίνω
    Πολύ νερό
    1 ποτό την εβδομάδα και φυσικά δεν καπνίζω
    και δεν ξενυχτάω. (ρίχνω ύπνους)

Κάθε 3 ΄'ωρες ένα μικρό γεύμα και ΣΙΓΟΥΡΑ πρωινό.

Μια πολυβιταμίνη είναι καλή και αν δω τα σκούρα
    b complex και μαγνήσιο
    Kαι πεθαινω υγειεστατος!!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Πέρασα παρόμοια φάση. Ήμουν πάντα εξαιρετικά αδύνατος και κάποια στιγμή αποφάσισα να κάνω κάτι γι'αυτό. Πήρα 11 κιλά μέσα σε 3 μήνες και κράτησα αυτή τη διατροφή για 15 μήνες περίπου. Όχι, μετά δεν ανέβαιναν αναλογικά Δε δίνω λεπτομέρειες γιατί οι μισοί θα βάλετε τα κλάματα, αλλά, εκτός πρωινού/βραδινού/ενδιάμεσων σνακ, έτρωγα ΜΟΝΟ μαύρο ρύζι και κοτόπουλο ή γαλοπούλα. 3-5 τέτοια γεύματα/ημέρα.
    Γιώργο για δώσε περισσότερες πληροφορίες απο την διαδρομή σου να δούμε τι έκανες
    Αυτή που περιγράφεις πάντως είναι καθαρά αγωνιστική bb διατροφή,και πλησιάζει την χημική(αν δεν έτρωγες και πράσινες σαλάτες)
    Επίσης κάτι δίαιτες τύπου ντουκάν , που απομονώνουν κάποια διατροφικά στοιχεία,μπορεί να έχουν γρήγορα θετικά αποτελέσματα,αλλά είναι δύσκολο να διατηρηθούν και μακροπρόθεσμα περισσότερο κακό κανουν.
    Κοινώς καλό για τον μέσο άνθρωπο,που δεν είναι στρατιώτης στην διατροφή,οι ακραιότητες στην διατροφή δεν πρέπει να γίνονται.Πλήρης ισοροπημένη διατροφή και όλα καλά.
    The only easy day was yesterday.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR Προβολή μηνύματος
    Α ρε Ζευκα! Αρκετα από αυτά που έκανες για να χάσεις δέκα κιλά, τα έκανα για να πάρω 10 και να φτάσω επιτέλους τις 3 διαστάσεις

αν αναρωτιόσουν "ποιός π**στης έχασε 10 κιλά για να τα πάρω εγώ;" τώρα ανακάλυψες την αλήθεια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Kαι πεθαινω υγειεστατος!!!
    ή θα πεθάνεις υγιέστατος ή θα ζεις τις τελευταίες δεκαετίες της ζωής σου με χάπια και χειρουργεία.

διαλέγεις και παίρνεις.

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    Καλά πάμε..

για συνεχίστε
    PFC

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως κάνουμε πολλαπλά quotes ?
    από kostakisK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:41
  2. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  3. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων