Τι σχέση αν η μαλακία γίνει σε διήθηση ή ενώ βρίσκεστε κανονικά στη λωρίδα σας; Αυτός που φταίει, θα (πρέπει να) πληρώσει και στις 2 περιπτώσεις.
Life begins at 45°.
επίσης απαγορεύεται το τελευταίο πρόβατο στο κοπάδι να μην έχει φώτα
δεν λέω να καταργήσουμε τους νόμους αλλά κάποιοι είναι πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου.
όσο για το αμέρικα, ήδη κάποιες πολιτείες έχουν κάνει νόμιμη τη διήθηση
όσο για το ξύνω γόνατο γιοκ στην αμερική, γράψε στην αναζήτηση του youtube τη λέξη "mulholland"
Λοιπόν σταματήστε.
Όταν μιλάει για γρήγορους, εννοεί ΕΜΕΝΑ.
Υ.Γ. πόσο μου αρέσει όταν με προφταίνει ένας γρήγορος και νοιώθω να τον εμποδίζω......
...τον αφήνω στη πρώτη ευκαιρία να περάσει και να ελέγχει αυτός ποιος θα κάνει τη στραβοτιμονιά
ακολουθώντας κατά πόδ...εεεε.... κατά ρόδας.
Λαγό τον λένε.
επι πολλα χρονια γυρναω στο αμερικα και μαλιστα σε παμπολες πολιτειες...γυρισα πριν λιγες μερες υστερα από 40 ,σε πληροφορω ότι φορανε κατι καυκαλα στο κεφαλι τους-δικο τους είναι αλλωστε- σταματάνε στο στοπ ακομα και μεσα στα παρκιν ακομα και που είναι ελάχιστοι παρκαρισμένοι,και όταν σε σταματει η αστυνομια ,κανεις ότι σου λενε ,δεν εχω δει να περνανε κοκινο,αναποδα σε μονοδρομο,η άλλες ελληνικες καγκουριες. εδώ εχουμε χασει την μπαλα
Δεν ταξιδεύω για να πάω κάπου αλλά για να πάω.
Ταξιδεύω για χάρη του ταξιδιού. Το ζήτημα είναι να μετακινείσαι.
Μ@λάκες είναι; Ή σταματάς ή σε θάβω είναι ο νόμος εκεί... Κυριολεκτικά όμως.
Βέβαια υπάρχουν κι αυτοί
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εγώ πάλι θεωρώ πως είναι θέμα εγωισμού και όχι θέμα καθυστέρησης , δεν λέω υπάρχουν κάποιοι που είναι πολύ ενοχλητικοί αλλά στο τέλος ο χρόνος που κερδίζεις είναι μηδαμινός γιατί θα σε πιάσει το επόμενο φανάρι.
Αυτό είναι θέμα των ασφαλιστικών και των δικαστηρίων. Δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι η διήθηση.
Κατά τ'άλλα, AMEΡΙΚΑ!
Συνήθως δεν είναι θέμα καθυστέρησης. Το ίδιο "επιχείρημα" χρησιμοποιούν και όσοι ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στις κυλιόμενες. "Ε και τι έγινε ρε μεγάλε, θα ανέβεις 3 δευτερόλεπτα αργότερα και κάτι έγινε". Ναι, ρε φίλε, έγινε. Εγώ δε θέλω να κινούμαι με 8 χλμ/ώρα, επειδή εσύ είσαι κουλός, ακόμα κι αν δε γλυτώνω καθόλου χρόνο στο τέλος της ημέρας.
Life begins at 45°.
Εγώ ας πούμε ξεκινάω από το σπίτι συχνά και σε όλη την διαδρομή έχω ένα φανάρι στον Άγ. Στέφανο και το επόμενο φανάρι που βρίσκω είναι μετά τον δρόμο με τα έργα που ανέφερε ο αρχικός του νήματος, Ομηρίδου Σκυλίτση και 34ου Σ. Πεζικού. Κάπου 30 χιλιόμετρα ΕΟ, πολλοί ηλίθιοι. Θα μου πεις, τι θα χάσεις, δύο τρία λεπτά;
Δεν είναι μόνο η καθυστέρηση, είναι ότι σε βγάζει έξω από τον ρυθμό σου, σου χαλάει την προσοχή και "αναγκάζεσαι" να τσεκάρεις συνέχεια και τον ηλίθιο και τους μπροστά όπως μπορείς γιατί είναι βέβαιο ότι αυτός που πάει χεσμένος δεν έχει άποψη 5-10 αυτοκίνητα εμπρός του, κοιτάει μόνο τον προφυλακτήρα ακριβώς δίπλα του, πράγμα το οποίο είναι πολλαπλά επικίνδυνο.
Είναι όντως ωραία να έχεις "λαγό" αν ξέρει να πάει.
Στις κυλιόμενες κάθεσαι δεξιά και όσοι περνάνε από αριστερά πρέπει να κινούνται για να μην "φρακάρει" η σκάλα ( ειδικά τις ώρες αιχμής ) και φυσικά καθυστέρηση έστω 10 δευτερολέπτων για κάποιον μπορεί να σημαίνει ότι έχασε το λεωφορείο και πρέπει να περιμένει μισή ώρα .
Στον δρόμο προσωπικά δεν βάζω ποτέ τον χρόνο να με οδηγεί , σκόπος μου είναι να φτάσω στον προορισμό μου ..3 , 5 λεπτά αργότερα δεν έχει σημασία .
"Ο γρήγορος οδηγός φτάνει ποιο γρήγορα , ο συνετός πάντα "
Οποιον δεν τον έχει πιασει "κοψιμο" επανω στο μηχανακι παρακαλω να σωπασει για πάντα. .......
Ευχαριστώ.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!