Ζανη κολλάει και μένει πατημένο .
Ίσως με wd 40 στρώσει .
Αν έχει φαγωθεί το δοντάκι ίσως θέλει αλλαγή.
Σε κάποιες μανετες είναι βιδωμένη στην σταθερή κάτω πλευρά, αν είναι έτσι θα βρεις εύκολα
Ζανη κολλάει και μένει πατημένο .
Ίσως με wd 40 στρώσει .
Αν έχει φαγωθεί το δοντάκι ίσως θέλει αλλαγή.
Σε κάποιες μανετες είναι βιδωμένη στην σταθερή κάτω πλευρά, αν είναι έτσι θα βρεις εύκολα
Σόρυ, τώρα το είδα. Ήρθε τον Ιούλιο η μεμβράνη, 80-90 ευρώ, αν θυμάμαι καλά, μεμβράνη μαζί με το slide είναι στο κουτάκι. Προσπάθησα να βγάλω τους ελαστικούς λαιμούς εισαγωγής στον κύλινδρο και από το φιλτροκούτι, αλλά τσάκιζαν τόσο πολύ που τους λυπήθηκα...
Έβγαλα πίσω τροχό, ανάρτηση, φιλτροκούτι και δούλεψα σαν άνθρωπος, έβγαλα τα κάρπυρατέρ, τα καθάρισα καλά εξωτερικά, φύσηξα ζιγκλέρ, παπαράκια, όλα.
Έλυσα τα 4 βιδάκια του καρμπυρατέρ υποπίεσης,άλλαξα μεμβράνη και slide και ακολούθησα την αντίστροφη διαδικασία για να βάλω τα πάντα στη θέση τους. Το πήγα βόλτα και όντως δεν υπάρχει δισταγμός όπως πριν, μάλιστα μου φάνηκε πως πάει και καλύτερα από πριν σε θέμα απόκρισης στο γκάζι. Ζαχάρωσα πολλά μηχανάκια και κάποια από αυτά τα αγόρασα κιόλας, αλλά σαν το ΧΤάκι δεν υπάρχει με όλα τα καλά του και τα κακά του. Βασικά αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου το κάνεις βίδες και το ξαναδένεις για πλάκα.
Εχω ριξει ενα κουτακι WD-40.... Απλα αυτο το καιρο ειμαι τοσο πιεσμενος που δε βρισκω ουτε 2 ωρες να το βγαλω και να παω να ψαξω. Γι'αυτο ρωτησα μηπως ειναι κατι που μπορω να το παραγγειλω και να το φτιαξω μια Κυριακη. Ασε που ακομα δεν εχω δει τι θα γινει και με τη βιδα απο το καπακι του φιλτου...
Μήπως έχει σπάσει η σούστα που είναι πισω απο τη μανέτα και δεν επιστρέφει στην αρχική θέση με αποτέλεσμα να σπρώχνει τον διακόπτη;
Έχει μια μικρή σούστα αλλα δεν είμαι σίγουρος οτι αυτή είναι η δουλειά της![]()
Καλησπερα γνωριζει κανεις ποσο πρεπει να ειναι η ακτινες για motard μπρος και πισω?
Ειναι καλυτερες η ανοξειδοτες η σπανε πιο ευκολα?
Υπαρχουν ανοξειδοτα φυσιγκια?
Για οτι χρειαζεσαι κρατα αυτο το link
http://www.yamaha-motor.eu/gr/servic...gue/index.aspx
Μπες εδω, βρες το μοντελο που εχεις και θα τα βρεις ολα...![]()
τελιο λινκ thaaanks
Τελικα το ΧΤ ειχε τη πρωτη του γνωριμια με μηχανικο...
Μπηκε για να φτιαχτει το σπειρωμα στο καπακι του φιλτρου οπου τελικα μπηκε helicoil, επισης αλλαχτηκαν δισκοι συμπλεκτη, ελατηρια, ενα ρουλεμανακι στη καμπανα (προληπτικα), φλατζα, λαδια, φιλτρα, μπουζι, και διορθωθηκε και το θεματακι με το διακοπτη της μανετας που αναβει το φρενο. Τελικα η μανετα ηθελε ρυθμιση γιατι το παταγε συνεχομενα.
Κοστος 200€ και μου εκοψε αποδειξη κανονικα.
Πολυ καλος και ευγενικος, απο τους λιγους μαστορες που σε θελουν για παρεα ενω φτιαχνουν το μηχανακι σου.