Σελίδα 59 από 141 ΠρώτοΠρώτο ... 949545556575859606162636469109 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 871 έως 885 από 2101

Θέμα: Εργαλεία χειρός (For Tool Addicts')

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ρε σουπιά, λύσε μου την απορία...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	FB_IMG_1449866504999.jpg 
Προβολές:	216 
Μέγεθος:	52,5 KB 
ID:	348018

Όνομα:	FB_IMG_1449866513381.jpg 
Προβολές:	217 
Μέγεθος:	51,1 KB 
ID:	348019

Όνομα:	FB_IMG_1449866521603.jpg 
Προβολές:	216 
Μέγεθος:	49,4 KB 
ID:	348020

Τι ράτσα να πάρω για να μου κουβαλάει καστάνια 1/2, καμμιά 10αριά καρυδάκια, πλήρες σέτ κατσαβιδιών PH & PZ, μερικά Ταυ, allen, και ένα δραπανοκατσάβιδο 18V?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Axaxaxa..

To καλύτερο!

Όνομα:	dog.jpg 
Προβολές:	205 
Μέγεθος:	32,2 KB 
ID:	348025
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Γιάννη ωραία sandvik bahco! Vaska μόνο εσύ δεν έχεις bahco?

Και εγώ!
    Entometaxi το sanbvik που γράφετε, νόμιζα πως ήταν κάποιο καλό σουηδικό ατσάλι.
    Οι top βεργες ψαροντούφεκου (ανύπαρκτες πλεον) ήταν οι Uzvari που έγραφαν πάνω τους σε κάποιο σημείο sandvik.

Μακράν ότι καλύτερο ατσάλι υπήρχε σε βεργες. Έχω ακόμα μια, από το 90...χαμπάρι δεν έχει πάρει.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Entometaxi το sanbvik που γράφετε, νόμιζα πως ήταν κάποιο καλό σουηδικό ατσάλι.
    Οι top βεργες ψαροντούφεκου (ανύπαρκτες πλεον) ήταν οι Uzvari που έγραφαν πάνω τους σε κάποιο σημείο sandvik.

Μακράν ότι καλύτερο ατσάλι υπήρχε σε βεργες. Έχω ακόμα μια, από το 90...χαμπάρι δεν έχει πάρει.
    Έχω αυτές!

Όνομα:	seac.jpg 
Προβολές:	204 
Μέγεθος:	8,6 KB 
ID:	348036

BTW

Όνομα:	belzer.jpg 
Προβολές:	201 
Μέγεθος:	62,8 KB 
ID:	348035
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 12/12/2015 στις 00:25.

btw, δεν φαίνεται τίποτα
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Γιάννη ωραία sandvik bahco! Vaska μόνο εσύ δεν έχεις bahco?

Και εγώ!
    Ναι ρε φίλε αλλά είμαι ανοιχτός σε ευγενικές χορηγίες ιφ γιου νοου γουατ αϊ μιν
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Μερικές φρέσκιες αγορές (για συνάδελφο) και 3 εργαλεία που δεν είχα ποστάρει στα αρχικά.

Όσον αφορά την πρώτη φωτό όποιος ασχολείται με δομημένη καλωδίωση και πιστοποιήσεις θα ξέρει τι ετσί Fluke. Δεν θα αναφερθώ στα testers μιας και είναι λίγο offtopic αλλά η πρέσα είναι πολύ καλή κατασκευή και πιο στιβαρή από την Knipex που έχω. Μείον ότι είναι πιο ακριβή και δεν έχει τόσο άνετα χερούλια όσο έχει η Knipex.

Για τα κατσαβίδια τώρα, Werra νομίζω ίσως είναι κορυφή σε κατσαβίδια. Ποιότητα πολύ καλή και οι μύτες φαίνονται (και έιναι όσο το χω δουλέψει) εξαιρετικά ανθεκτικές. Το πιο ωραίο χαρακτηριστκό τους όμως είναι η εργονομία λόγω λαβής. Wiha τώρα δεν χρειάζεται συστάσεις, κορυφαία ποιότητα αν και για κατσαβίδι ηλεκτρονικής τα Facom κερδίζουν σε άνεση και εργονομία. Πάντως τύπου Pentalobe που έψαχνα για Apple μόνο από Wiha βρήκα σε κάτι επώνυμο.

Όνομα:	IMG_0015.jpg 
Προβολές:	201 
Μέγεθος:	69,3 KB 
ID:	348037

Όνομα:	IMG_0017.jpg 
Προβολές:	200 
Μέγεθος:	99,8 KB 
ID:	348038

Όνομα:	IMG_1476.jpg 
Προβολές:	199 
Μέγεθος:	73,6 KB 
ID:	348039

Το βλέπω να εξελίσσεται σε Γκόντρα ποιος την έχει μακρύτερη εμχ καλύτερη ήθελα να πω.
    Μοντ τι θα γίνει τώρα??? Θ' αρχίσουμε να βάζουμε κι εργαλεία άσχετα με την μοτο (εκτός κι αν οι δικές συνδέονται μέσω ethernet)

Μπαν στον αποπανου κύριο για 6 μήνες το λιγότερο λέμε

fluke ε??

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Το βλέπω να εξελίσσεται σε Γκόντρα ποιος την έχει μακρύτερη εμχ καλύτερη ήθελα να πω.
    Μοντ τι θα γίνει τώρα??? Θ' αρχίσουμε να βάζουμε κι εργαλεία άσχετα με την μοτο (εκτός κι αν οι δικές συνδέονται μέσω ethernet)

Μπαν στον αποπανου κύριο για 6 μήνες το λιγότερο λέμε

fluke ε??
    Γιατί είναι άσχετο?

Εντάξει δεν υπάγεται στα εργαλεία χειρός αλλά μη ξεχνάς ότι υπάρχουν και πολλοί με Ιταλικά μοτόρια!

Το σκέφτεσαι για fluke?

Τσέκαρε και αυτά!

http://www.gossenmetrawatt.com/

action

http://www.gossenmetrawatt.com/resou...aktion2015.pdf
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 12/12/2015 στις 11:01.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Πρόσεχε τι λες γιατί ένα κατσαβίδι και μια καστάνια που βαλες πάνω σε motherboard ήτανε. Μην προτρέπεις για ban γιατί θα το φας και εσύ :rotflmao: Πάντως γιατί ρε συ να εξελιχθεί σε κόντρα. Ίσα ίσα εγώ το βλέπω πολύ χρήσιμο για όποιον θέλει κάτι καινούργια να διαβάσει, αντικειμενικά θέλω να πιστεύω reviews, χωρίς να χαόνεται στο internet.

Πέραν της πλάκας ναι είναι λίγο offtopic απλά για την πρέσα τα έβαλα γιατί μου έκανε εντύπωση η στιβαρή κατασκευή της.

Πάντως ναι Fluke και Ideal μόνο. Tα Fluke είναι λίγο πιο ακριβά βέβαια αλλά τα αξίζουν. Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο γιατί ξέρεις ότι δεν θα σε προδώσουν πάνω στη δουλειά που είναι ότι χειρότερο με τέτοιου είδους εργαλεία ειδικά όταν κάνεις troubleshooting. Βάζω και άλλη μία offtopic με τα δικά μου Fluke εν δράσει (mod δεν χώνω άλλη promise )

Όνομα:	11845096_1483568325293189_7646495215551334348_o.jpg 
Προβολές:	219 
Μέγεθος:	94,9 KB 
ID:	348041

Y.Γ.: Τα μηχανάκια Ethernet δύσκολο αλλά Bluetooth και WiFi παίζει ήδη και θα μπει πιο έντονα πολύ σύντομα. Internet of Things και στα δίτροχα. Στο συνεργείο πάντως το διαγνωστικό "tablet" της KTM θέλει WLan σύνδεση για να μου κάνει διάγνωση.

Moderator
    Δενκακή ιδέα να ανοίξετε ένα θρεντ για ηλεκτρικά μαραφέτια να μαθαίνουμε κι εμείς τίποτα! Έτσι κι αλλιώς τα ηλεκτρολογικά δεν είναι καθόλου άσχετα τόσο με τις μηχανές όσο και με τα μαστορέματα.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 21/09/2016 στις 00:00.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Πρόσεχε τι λες γιατί ένα κατσαβίδι και μια καστάνια που βαλες πάνω σε motherboard ήτανε. Μην προτρέπεις για ban γιατί θα το φας και εσύ :rotflmao: Πάντως γιατί ρε συ να εξελιχθεί σε κόντρα. Ίσα ίσα εγώ το βλέπω πολύ χρήσιμο για όποιον θέλει κάτι καινούργια να διαβάσει, αντικειμενικά θέλω να πιστεύω reviews, χωρίς να χαόνεται στο internet.

Πέραν της πλάκας ναι είναι λίγο offtopic απλά για την πρέσα τα έβαλα γιατί μου έκανε εντύπωση η στιβαρή κατασκευή της.

Πάντως ναι Fluke και Ideal μόνο. Tα Fluke είναι λίγο πιο ακριβά βέβαια αλλά τα αξίζουν. Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο γιατί ξέρεις ότι δεν θα σε προδώσουν πάνω στη δουλειά που είναι ότι χειρότερο με τέτοιου είδους εργαλεία ειδικά όταν κάνεις troubleshooting. Βάζω και άλλη μία offtopic με τα δικά μου Fluke εν δράσει (mod δεν χώνω άλλη promise )

Όνομα:	11845096_1483568325293189_7646495215551334348_o.jpg 
Προβολές:	219 
Μέγεθος:	94,9 KB 
ID:	348041

Y.Γ.: Τα μηχανάκια Ethernet δύσκολο αλλά Bluetooth και WiFi παίζει ήδη και θα μπει πιο έντονα πολύ σύντομα. Internet of Things και στα δίτροχα. Στο συνεργείο πάντως το διαγνωστικό "tablet" της KTM θέλει WLan σύνδεση για να μου κάνει διάγνωση.
    Φυσικά και κάνω χιούμορ αλλά κάτσε ν' αρχίσω να ποστάρω κι εγώ τα δικά μου fluke και siemon να κάνουμε πασούλες. Η πρέσα πάντως της Knipex με υπηρετεί πιστά εδώ και περίπου 12 χρόνια και η μόνη της φθορά είναι ένα σκίσιμο που έχει στην επένδυση της μιας λαβής της προφανώς επειδή ήρθε σε στενή επαφή με έναν κόφτη. Αλήθεια ξέρει κανείς αν υπάρχουν ανταλλακτικές επενδύσεις ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Προδιαγραφής
    Γραφω εδω μεσα ως εξαρτημενος απο τα εργαλεια αλλα ταυτοχρονα γλιτωνω απο αλλες εξαρτησεις.Νομιζω,αλλα δεν ειναι ετσι.
    Πας να γλυτωσεις απο την φωτογραφια και βγαινει ο σουπιας με τα Gossen που ειναι η μητρα των φωτομετρων για φωτογραφια κινηματογραφο κλπ.
    Παω να γλιτωσω απο την ηλεκτρονικη,τσουπ ο αλλος με τα Fluke...
    Προσπαθω να μην παρω σκυλι συντροφιας μολις θα φυγει για σπουδες η κορη μου και νασου ο Byron με τον ζωντανο εργαλειοφορεα,οποτε θα φταιω εγω να παρω για συντροφια μολοσσο να μην σκυβω κιολας που εχω και την μεση μου?
    Το αλλο με τα αγκιστρια δεν το αγγιζω ως θεμα απο φοβο μην φτασουμε στο βαρυ σουηδικο ατσαλι dengamis poudengamis δεν πας για sandvik?
    Daz,ενα θεματακι με θεωρια μπαταριων γενικα και οχι μονο εργαλειων καλο θα ηταν οπως και ενα με εργαλεια μετρησης(πολυμετρα,μικρομετρα,παχυμετρα...μετρηση γενικα)
    Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Προδιαγραφής Προβολή μηνύματος
    Daz,ενα θεματακι με θεωρια μπαταριων γενικα και οχι μονο εργαλειων καλο θα ηταν οπως και ενα με εργαλεια μετρησης(πολυμετρα,μικρομετρα,παχυμετρα...μετρηση γενικα)
    Ναι ένα για μπαταρίες από κάποιον που κατέχει το θέμα θα είναι σωτήριο. Η ημιμάθεια για αυτά τα ηλεκτρονικά είναι χειρότερη από την αμάθεια.
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Προδιαγραφής Προβολή μηνύματος
    υπαρχει ηδη και ειναι του binzis. αλλα ειναι περισσοτερο σαν θεωρια. αν συμφωνουν κι οι μοντς

εδω
    Γιαννης

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2017, 14:36
  2. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Alpinestars Tech Tool Pack - Τσαντάκι μέσης με θέση για εργαλεία
    από 675 στο forum Αγγελίες εξοπλισμού αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2016, 16:46
  3. Tool box (εργαλειοθήκη) for Tenere '08
    από xtkoulas στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 19:45
  4. ONE for the money,TWO for the show,THREE for the girl
    από ntamigio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 08:48
  5. Pink Panther (for TManiac)