Καλησπερα παιδια!Χαιρομαι που μπηκα στην μεγαλη παρεα σας και σας ειμαι ευγνωμων προκαταβολια για ολα αυτα τα αρθρα και τις αποριες που μου εχετε λυσει κατα διαστηματα!Θα μπω στο ζουμι της υποθεσης για να μην κουρασω!Γνωριζω οτι καθε νεος που θελει να μπει στο ζουμι αυτης της ωραιας τρελας που προκαλει η μηχανη γραφει και ενα καινουργιο θεμα,αλλα ειλικρινα δεν εχω βρει ικανοποιητικες απαντησεις γιαυτο και το ξανανοιγω το θεμα!Αρχικα,ειμαι 20 χρονων και τωρα εβγαλα το διπλωμα(Α2) οποτε μετα απο ωριμη σκεψη χρονων αποφασισα οτι θελω να προχωρησω στην αγορα μια μηχανης,βεβαια οι γονεις διαφωνουν και τα λοιπα οποτε εχω βρει μια δουλεια και μεσα σε 3-4 μηνες θα εχω μαζεψει ενα ποσο γυρω στα 2.500 χιλ οποτε δε θα μπορεσουν να μου πουν το οτιδηποτε,απο δω και περα θα ηθελα να σας ρωτησω ποιες μηχανες προτεινεται για εναν απαιδευτο τυπο σαν και εμενα,καθως διαβαζω απο πολλους να ξεκινησω απο παπι και σιγα σιγα να γινει η μεταβαση.Το θεμα σε αυτο ειναι οτι δε μπορω να μπαινω σε αυτη την διαδικασια συνεχεια καθως ειμαι φοιτητης μιας απαιτητικης σχολης και δε μπορω να την παραμελλω για να δουλευω!Οποτε θα με βοηθουσατε να μου πειτε απο προσωπικης αποψης τι σας βοηθησε για πρωτη μηχανη(χωρις πολλα εξοδα,σερβις,βενζινη κτλπ)
Υ.Γ θελω να ειναι βολικη καθως ειμαι 1,93 και 85 κιλα!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΛΟΥΣ,ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ