Και γμ τους τίτλους!!!
Λέω και εγώ πότε γράφτηκα σ' αυτό το θέμα?![]()
Και γμ τους τίτλους!!!
Λέω και εγώ πότε γράφτηκα σ' αυτό το θέμα?![]()
Sent from me using a computer.
Ρε πσμ
4 μερες αρρωστησα και τι θεματαρες εχω χασει....
![]()
Τελικά μετά από καμιά 200αρια χλμ h αίσθηση στα φρένα είναι όπως πριν και σήμερα είπα από περιέργεια να δω πόσο βρίσκουν τα τακάκια και προς έκπληξή μου με λίγη δύναμη έκανε 3 στροφές ενώ με μια καλή γύρω στις 6 στροφές οπότε όντως ήταν θέμα πατήματος.
Για ρουλεμάν δεν είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ και πολύ αλλά σε 2 μαγαζάκια που πήγαν μου είπαν 50ευρω για τα γνήσια ο ένας μάλιστα μου είπε πως παίζει να μην φοράει άλλο ρουλεμάν εκτός από το γνήσιο ( μαλακίες ...; ) .
Όχι δεν είναι απαραίτητα, το τι τραβήξαμε για να βρούμε για cbf600... τα τροχού πρακτικά μόνο χοντα, είναι π00στικη διάσταση.
Αυτο. Δεν σημαινει οτι σωνει και καλα ειναι ετσι το δικο σου αλλα αν δεν ξερεις διαστασεις η αν δεν τα βγαλεις...
ρουλεμαν εχω βρει εδω και ειναι γιαπωνεζικα
http://www.reahellas.gr/