Πριν μέρες είχα πέσει πάνω σε ένα βίντεο που έλεγε για δέκα ταινίες που το trailer ήταν καλύτερο από την ίδια την ταινία![]()
αυτό το κόντι πόσο ικανοποιητική υποστήριξη έχει για ελληνικούς υποτίτλους;
γτ και για το ποπκορν τα ίδια λεγαμε και ηταν δραμα.
μισα επεισοδια στριμαρονταν
τα αλλα κολλαγαν, οι υποτιτλοι ηταν τραγικοι κτλ κτλ
Μερικές φορές έχω ψάξει για υπότιτλους, περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Δεν νομίζω όμως πως αλλάζει τίποτα γιατί πολύ απλά μπορείς αν θες να φορτώσεις εξωτερικούς από το PC ή κινητό. Αν υπάρχουν όμως για κατέβασμα, να είσαι σίγουρος πως υπάρχουν και στο kodi. Το kodi ΔΕΝ μπορεί να συγκριθεί με popcorn και λοιπά ανεπαρκή προγράμματα. Στις 3:30 έβλεπα τους αγαπημένους Patriots και πριν λίγο τελείωσα το πρώτο επεισόδιο του last kingdom χωρίς να αγγίξω σχεδόν το laptop που είναι μόνιμα συνδεδεμένο με την τηλεόραση με HDMI για αυτήν την δουλειά.
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
το ξερω, το ειχα κατεβασει αλλα μου φανηκαν ολα αλαμπουρνεζικα και σταματησα εκει.
αλλα ποτε δεν ασχοληθηκα σοβαρα να το σεταρω
Πέντε με δέκα λεπτά. Άντε δεκαπέντε.
Ο κάθε ένας φυσικά όπως του κάνει κέφι, αλλά πίστευα πως όλοι πλέον με kodi (πρώην xbmc) βλέπουν τηλεόραση.
Από ταινίες 3D, 1080p μέχρι τσόντες (για τους μερακλήδες) και μεταγλωττισμένα για παιδιά και γονείς. Αγώνες NFL, μπάλα, μπάσκετ κλπ.
Με γονικό έλεγχο σε android TV stick ή android media center iptv και ότι βάλει ο νους του κάθε έναν.
MotoGP από το btsports και πόσα ακόμη.
Όταν σταματήσω να πληρώνω video pass, εκεί θα είναι.
Τελευταία τροποποίηση από LogOutGoRide; 14/12/2015 στις 09:24.
Θα το δω και θα δω και αν παίζει κατευθείαν στη TV. Πάντως είδα ότι συνδέεται με το PLEX.
![]()
Θα το κοιτάξω.
Αλλά αν είναι Online media player έχω πρόβλημα διότι η γραμμή εδώ εις τας εξοχάς είναι VDSL (βλάχο-dsl) με απίστευτη και απίθανη ταχύτητα, ανάμεσα στο 1,5 και (σε πολύ τσακίρ κέφι σπανιότατα) 2MBPS. Καταλαβαίνεις ότι ακόμα και youtube δεν παίζει σε υψηλή ποιότητα και δεν θα σπάω τα νεύρα μου να περιμένω "loading" κάθε 30 δευτερόλεπτα για να δω επεισόδια σειράς.
Αύτο το Fargo, έτσι είναι συνέχεια; Μου άρεσε αρκετά!
Καλά και το Vikings δε πάει πίσω σ' αυτά, κατέβηκε ο Odin και τη κέρασε τη ψηλή....
Αν εννοείς το ύφος και την ατμόσφαιρα και τους φευγάτους χαρακτήρες, ναι έτσι είναι και καλύτερο. Αν εννοείς ότι συνδέεται η 1η σεζόν με τη 2η, όχι είναι διαφορετικές ιστορίες με μόνο τους κοινό ότι είναι πραγματικές και διαδραματίζονται σε μια φανταστική πόλη, το Fargo.... ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων...
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Άσχετο, αλλά έπιασα το Agents of S.H.I.E.L.D. ξανά (είχα δει μόνο την πρώτη σεζόν, δεν ενθουσιάστηκα) και έχει γίνει αρκετά ικανοποιητικό.
Συμπαθέστατη "Skye" ^^
Life begins at 45°.