+599....το native resolution τα γαμεί τη μάνα..Πήγα και έκανα τη μαλακία και την έβαλα σαν 2η οθόνη την τηλεόραση κ απο τότε καταράστηκα την ώρα και τη στιγμή που το έκανα γιατί έφαγα κανα 8ωρο να σετάρω έτσι ωστε να φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα η ανάλυση κ να μη μου πετάει τα μάτια έξω οταν δουλευα με τον υπολογιστή.Μάρκα LG=Samsung ίδια πάνελ φοράνε και οι 2 οι διαφορές τους είναι πολύ μικρές και δε νομίζω οτι τις καταλαβαίνουμε.Γενικά ότι βρείς ανάμεσα σε αυτές τις 2 με καλύτερη τιμή τσίμπα το.Απλά ξεκαθάρισε τι χρήση θες να κάνεις.Αν θες να βλέπεις απλά καμμια ταινία δλδ δεν εχεις πρόβλημα με το να την συνδέεις με τον υπολογιστή.
Είναι για το σπίτι στο χωριό, είχα πάρει μια sony 19-20'' το καλοκαίρι, αλλά την έφερα στην Αθήνα.
Τώρα που έψαξα ξανά για την ίδια μου είπαν πως δεν βγάζει η sony μικρές πια.
Ήμουν ανάμεσα σε lg και samsung, αλλά μάλλον θα καταλήξω σε lg.
Ο χώρος είναι μικρός και η απόσταση θέασης είναι 2-3 μέτρα, στο δωμάτιο της κουζίνας την βάζουμε συνήθως.
Δεν υπάρχει πάντως πληθώρα επιλογών σε τόσο μικρή διάμετρο οθόνης, εκτός ίσως από κάποιες no name.
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες παίδες.![]()
πάντως 3 μέτρα με 19 ίντσες (wide κιόλας) είναι σα να ψάχνεις ψύλλο στα άχυρα![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε