απορία
εξουσιοδοτημένος μάστορας "χ" εταιρείας με "ψ" μοντέλα
έχετε την απαίτηση να τα ξέρει όόόόόόλα???
απορία
εξουσιοδοτημένος μάστορας "χ" εταιρείας με "ψ" μοντέλα
έχετε την απαίτηση να τα ξέρει όόόόόόλα???
πουτσ@@@@@@@@@
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Κανονικα θα επρεπε να ηξερε. Και εμενα μου περνουσε λαδια στο σασμαν του tdr και η λογικη μου, ελεγε, ειτε φλατζα τρομπας νερου ειτε καπου περναει απο το καρτερ. Ουτε καν ηξερα το μοτερ πως ειναι, κοιταξα τα σχεδιαγραμματα και εμαθα. Φαντασου αυτος που ειναι και μαστορας . Στην τελικη, να επιστρεψει τα χρηματα της εργασιας και της προμηθειας που εβγαλε απο τα ανταλλακτικα.
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
το προβλημα με τους μαστορους ειναι ακριβως οτι δεν καθονται να διαβασουν manual σχεδιαγραμματα parts list κλπ
το θεωρουν χασιμο χρονου ενω ειναι ακριβως το αντιθετο
εγώ πάλι θεωρώ λογικό να μην ξέρει όόόόλα τα σημεία που μπορεί να πάσχει κάθε μηχανάκι της αντιπροσωπείας την οποία εκπροσωπεί για κάθε βλάβη που μπορεί να εμφανιστεί....
έχω την αίσθηση οτι μία πρώτη άποψη μπορεί να την έχει, ωστόσο μπορεί να είναι λανθασμένη.... αν τώρα σας πει "νομίζω οτι είναι φλατζα κεφαλής αλλά να το ψάξω στο ιντερνέ μη τυχόν και είναι από αλλού πιο φτηνά" θα το δεχτείτε σαν απάντηση ή θα θεωρήσετε οτι δεν είναι μαστορας αλλά καστανάς?
πουτσ@@@@@@@@@
οποιοσδηποτε μπορει να πεσει εξω
αν σεβεσαι τον πελατη σου δεν τον πας στο ακριβοτερο ενδεχομενο αν δεν εισαι 100% σιγουρος κι αν δεν εχεις αποκλεισει πρωτα ολες τις φθηνοτερες εκδοχες
αν υπηρχε τροπος να αναλαμβανουν τις ευθυνες τους θα ηταν πιο προσεκτικοι
+1300 για την λογική που λες αλλά θα πρέπει να ξέρει όλες τις πιθανες περιπτώσεις εμφάνισης του συμπτώματος
όσο για την ανάληψη ευθυνών, είπα και στο πρώτο απαντητικό ποστ αμέσως μετά από αυτά με τις περιγραφες του συμβάντος..... δύσκολα θα βρεις ειδικά "γραπτή εγγύηση εργασίας"
πουτσ@@@@@@@@@
Επειδή ειπώθηκε ότι δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί βλάβη καμενης φλάντζας,να πω ότι είναι εξαιρετικά εύκολο, από τεχνικό με γνώσεις και όρεξη. Αν δε το κάνει είναι γιατί η δεν γνωρίζει το πως η δεν θέλει. Όχι ότι δε γίνεται.
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Eχεις εν μερη δικιο να το λες, αλλα... η 1η σκεψη παει παντα σε τρομπα νερου, που συνηθως εχει στεγανοποιηση για να μην περασει τα νερα στα λαδια. Ωστοσο, επειδη μπορει να εχει "λουκι" το συγκεκριμενο σημειο για να αποτρεπει σε τυχον φθορα να περασουν τα μεν στα δε και απλα τα αποχευει πανω στο μοτερ (και για οπτικη ενδειξη), ισως να το κοιταξε και να ηταν οκ, οποτε και προχωρησε στην διαγνωση φλατζας, που λογικα ειναι σπανιοτατη σε τετοιο μοντελο (δεν ειναι και sxv550).
Παλι ομως υπαρχει τροπος να δει εαν ειναι φλατζα (οπτικος για μπουρμπουληθρες στο ψυγειο, τεστ σταγανοτητας με μηχανημα). Δεν κατεβαζεις μοτερ λες και ειναι το αγωνιστικο CRF!!!
Στην τελικη, το εγραψα παραπανω, δωσε πισω τα λεφτα. Εκανες λαθος διαγνωση, οκ, σκατα συμβαινουν.
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss