εν τω μεταξύ έπεσαν κάτι ψιλές στο Αιγαίο προχτές....
Μια τούρκικη ψαρότρατα έπλεε "τυχαία" εντός των Ελληνικών υδάτων κοντά στη Λήμνο, και βρέθηκε να κατευθύνεται σε πορεία σύγκρουσης με το Ρωσικό αντιτορπιλικό Smetlivy. Δεν απάντησε σε καμμία ειδοποίηση και αφού έφτασε σε απόσταση 600m από το Smetlivy και έριξαν κάτι προειδοποιητικές οι Ρώσσοι, ξαναγύρισε πίσω.
Τώρα ακούγεται πολύ τραβηγμένο το σενάριο ότι οι Τούρκοι προσπαθούν να δημιουργήσουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο...?
Με την Ρωσσία να είναι ο κακός, και εμάς να είμαστε ο κακός γείτονας...
Αν δεν ήταν ατύχημα-τυχαίο (το πιθανότερο) τότε πιο πολυ σαν απόπειρα "μέτρησης αντιδράσεων" μου κάνει...
https://www.efsyn.gr/arthro/epistrofi-ton-apelaseon
Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρία κρατουμένου, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση της «Εφ.Συν.», οι αστυνομικοί ανάγκασαν με απειλές και χρήση βίας τους συλληφθέντες να υπογράψουν έγγραφα στα ελληνικά και τα αραβικά, βάζοντας και τα δακτυλικά τους αποτυπώματα. «Ηταν πολύ θυμωμένοι και άσκησαν βία σε μερικούς. Ελεγαν “υπογράψτε ή θα σας χτυπήσουμε”. Και πράγματι χτύπησαν μερικούς ανθρώπους», είπε.
Σε ερώτηση τι έγγραφα ήταν αυτά, απάντησε: «Δεν μας άφησαν να τα διαβάσουμε. Μας έλεγαν “απλά υπογράψετε εδώ”» (σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες ενημερώθηκαν για τα δικαιώματά τους και υπέγραψαν την έκθεση σύλληψης και το έγγραφο παράδοσης του διαβατηρίου μέχρι την απέλαση).
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
μπα, δε νομίζω...![]()
Μια χαρα βγαινει για τη γιαγια.
Με 50 την ημερα καθαρα στο παντελονι (η στη φουστα) επι 300 μερες το χρονο εχουμε 15 χιλιαρικακια το χρονο.Σε μια δεκαετια με ενα μεσο επιτοκιο 20% του τοτε αυτα απο μονα τους σε μια δεκαετια γινονται πανω απο 60.Αρα στην δεκαετια με καποιους πολυ προχειρος υπολογισμους το ποσο μας παει στις 350.0000 και μαλλον λιγα λεω.
Να πω οτι λεω 50 και ειναι πολλα,να τα κανω 35?Παλι ειναι 250 χιλ τη δεκαετια.Οσο και να ειμαι σιγουρος για τα 50.θεωρω οτι τα παραπανω ειναι μια υποθεση εργασιας,οποτε το αφηνω στην ακρη.
Λογω του επαγγελματος μου βλεπω ατομα που αυτα τα 15000 τα βαζουνε στην ακρη σε 45 μερες,κανοντας παραλληλα και την κανονικη τους δουλεια.Εχω αρκετα παραδειγματα αλλα και παλι δεν ξερω αν εχει νοημα να τα αναφερω.
Ξαναβαλτα κατω,με κομπιουτερακι αυτη τη φορα και θα εκπλαγεις.
Εμ έλα ντε....
Τόσα μύρια που βγάζουνε οι καστανάδες και οι γιαγιάδες με τα καλαμπόκια, τί μας ζαλίζανε οι μανάδες μας να πάμε στα πανεπιστήμια?
Και στα φανάρια λέει ξέρεις τί κονομάνε?
Για να μην πιάσουμε τα "κορίτσια". Ένα 20ευράκι το 5-10λεπτο μίνιμουμ, καθαρίζουν εύκολα ένα 500άρι την ημέρα.
Ορμάτε λέμε.
Επαγγελματικός προσανατολισμός και μαλακίες.
Εγώ άμα κάνω παιδιά βρήκα τί θα τα "σπουδάσω"![]()
Αυτά ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ.
Εγώ έχω να πω ότι μετανάστες που δεν μπορούν να να φύγουν έξω η να πάρουν άσυλο επιδίδονται σε πράξεις που αρκεί να πάνε στο αυτόφωρο ώστε να μην απελαθούν.
Με το δικαστικό σύστημα να σέρνεται μια 3ετια την έχουν στο νερό με ένα χαρτί από επίσημη δικαστική αρχή πού γράφει απαγόρευση εξόδου από την χώρα μέχρι να τελεσιδικιση η κατηγορία.
Ξέρουν πολύ περισσότερα για τούς νόμους και το νομικό μας σύστημα απ ότι νομίζουμε, και αν δεν τα ξέρουν υπάρχουν <κάποιοι >πού τούς διδάσκουν και τούς συνδικαλιζουν.
Εγώ όμως ήμουν εκεί έξω.
Και είδα αυτά τα χαρτιά, από αρπαγή τσάντας /κινητού, απόπειρα ληστείας, κατοχή/πωληση ναρκωτικων ,απόπειρα να ταξιδέψουν αεροπορικώς με πλαστά διαβατήρια, διακεκριμένες σωματικές βλάβες κλπ κλπ
Στην μία περίπτωση η μία παρέα είχε προσπαθήσει πολλάκις να περάσει τα σύνορα μέσω Σκοπίων, όχι όμως από ειδομενη και από Αλβανία.
Συνελήφθησαν και απελάθηκαν στην Ελλάδα.
Την Τρίτη φορά πού ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο με αυτήν την παρέα, ήταν ποίο άνετοι από ότι μια π@@τανα βγάζει τα εσώρουχα τής.
Για τον έναν όμως είχε βγει καταδικαστική απόφαση και μάλιστα ερήμην, μίας και δεν πάτησε στο δικαστήριο.
Ο συγκεκριμένος πήγε φυλακή οι υπόλοιποι ελεύθεροι.
Α ξέχασα τα αδικήματα και οι πράξεις είχαν γίνει στην Αθήνα.
Θες και άλλα τέτοια?
Τελευταία τροποποίηση από pipe_smoker; 16/12/2015 στις 16:24.
πουτσ@@@@@@@@@
http://www.protothema.gr/greece/arti...li-o-kastanas/
και ολα καλα που στεναχωριέστε.Αν διορθωθεί ποτε αυτο το μπουρδελο....
Tέλος με τα προσωπικά σας.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.