Στην τοπική κοινότητα πας και πληρώνεις με φωτογραφία του μετρητή...
Στην τοπική κοινότητα πας και πληρώνεις με φωτογραφία του μετρητή...
Δεν μπορει να σου κοψει κληση.....
Δεν μπορει να ισχυριστει οτι δεν μπορει να μετρησει λογο μονιμου εμποδιου ( καθοτι οι προυγουμενες μετρησεις υποθετω οτι εχουν γινει κανονικα....)
Πηγαινε στην ευδαπ - προισταμενο ( με προυγουμενους λογαριασμους) και ζητα να τον καλεσει για εξηγησεις...
Να δεις και την φατσα του.....!
Μηπως σε ψαρωσε?
Σε μια κουταλια νερό πνίγεστε ώρες ώρες...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε φιλε η μηχανη ητανε στο πεζοδρομιο; Απαγορευονταν να ειναι στο πεζοδρομιο η οχι;
Οπότε τι παραπονιέται; Αυτός φταίει για όλα και τέλος.
Τι μας ζαλίζει τα @@ τώρα με το θέμα; Τι σου φταίει ο υπάλληλος και δεν είναι δουλειά του να μετακινεί μηχανάκια. Την επόμενη φορά να προσέχεις που την βάζεις και τέλος.
Το θέμα του προστίμου αν ήρθε η τροχαία και έκοψε κλήση θα έπρεπε να δεις χαρτί εκτός και αν το πήρε αυτός για σπάσιμοΔεν ξέρω από την μεριά του υπαλλήλου αν ενημερώσει την υπηρεσία του ότι παρεμπόδιζε η μηχανή και διοικητικά από εκείνους μπορεί να σου κάνουν κάτι επειδή παρεμπόδισες την διαδικασία!
σιγουρα ηθελε να το παιξει μαγκας αφου σιγουρεύτηκε οτι δεν ειμαι εκει. οχι οτι θα παιζαμε μπουνιες ή κατι τετιο αλλα μπορω να γινω πολυ εκνευριστικος και εχω υπομονη μεχρι ο αλλος να χασει το δικιο του!
μπααα... απλα ηθελα να ξερω να τον γραψω απο την αρχη στα @@ μου ή να παω να πληρώσω ενα πρόστιμο της ευδαπ (που ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι μεχρι το διπλάσιο της περσινής κατανάλωσης) και μετα να το γραψω στα @@ μου??
ναι ηταν, ειναι και θα ειναι πάνω στο πεζοδρόμιο. και ναι απαγορεύετε να παρκαρουμε πανω στο πεζοδρομιο αλλα οποιος εχει θεμα να καλεσει την αστυνομία ή την δημοτική αστυνομία μονο αυτοι βεβαιώνουν κλησεις. ο δρόμος μου ειναι ενα στενο κατηφορικό και αδιέξοδο. οποτε τα πεζοδρόμια εχουν απο κολώνες της δεη (που καταλαμβανουν ολο το πεζοδρομιο), ζαρντινιερες, μηχανες, γιαγιαδες το καλοκαιρι (απο τα καλύτερα security) ασε που οι γιαγιες οταν καθοντε πανω στα ρολογια της ευδαπ θελουν πιο πολυ ωρα να μετακινηθούν απο οτι να φυγω απο την Χαλκίδα και να παω να κουνήσω την μηχανή!
αλλα ειμαι περιεργος που θες να καταλήξεις?
ακου επειδή μπορω με ευχαρίστηση να σας ζαλιζω τα @@ ιδικα σε κατι ατομα που δεν διαβάζουν και απλα πετανε οτι τους ερθει. ξανα διαβάζοντας θα δεις οτι δεν παραπονέθηκα και ειπα πρώτος οτι ειμαι μαλάκας που παρκαρα πανω στο ρολοι της ευδαπ.
ο υπαλληλάκος φταιει γιατι το επαιζε μάγκας.
η αστυνομία δεν ηρθε.
αν ερχοταν ομως και επερνε την κληση ο οποιοσδήποτε τοτε θεωρείται κλοπή εγγράφου και εχει αλλα επακόλουθα.
διοικητικά λοιπον επειδη το εψαξα σήμερα μπορει αφου δεν εχω χτίσει κατι και απλα ηταν ενα κινητό εμπόδιο το μονο που μπορει ειναι να μου ΚΛΑΣΕΙ τα @@. (θα μπορούσε να εχει παρκάρει ενας άσχετος) παλι ΜΠΑΛΕΣ.... τπτ
η ευδαπ το μονο που μπορει να κανει ειναι να χρεώσει κατα προσεγγιση απο την περσινή περίοδο και στην επόμενη μέτρηση να γινει εκκαθάριση.
χαχαχα μονο μαγκας δεν ειμαι.. και μια απο εμενα. άρχισε να διαβάζεις, ανέλυσε, σκεψου, απάντα. ειναι χαζο 2/2 απαντήσεις μου να σε προτρέπω να ξανα διαβάσεις τι εχω γραψει. αν θες να διαστρευλωνεις οτι λεω καλως αλλα μην προσπαθείς να υποβαθμίσεις την νοημοσύνη μας. ευχαριστώ.