Σελίδα 86 από 147 ΠρώτοΠρώτο ... 3676818283848586878889909196136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.276 έως 1.290 από 2191

Θέμα: Τηλεοπτικές σειρές

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ξεκίνησα να βλέπω Mr. Robot, το οποίο μου έχουν εκθειάσει σχεδόν όλοι οι γνωστοί/φίλοι μου και το βρίσκω, στην καλύτερη, βαρετό και ανούσιο. Και είμαι του κλάδου, οπότε, ναι, καταλαβαίνω όλες τις περίεργες λεξούλες και οτιδήποτε συμβαίνει ανά πάσα στιγμή. Επίσης οι περισσότεροι χαρακτήρες (ή οι ηθοποιοί) είναι τουλάχιστον εκνευριστικοί. Μέχρι και το 5ο επεισόδιο δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα. Επιφυλάσσομαι μέχρι το φινάλε.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    .Α, διορθωση:

..εννοω, αν προσπαθησει κανεις να βοηθησει, δεν χρειαζονται υποτιτλοι.
    Δώσε μου λίγες μέρες να γυρίσω Αθήνα και θα σε σιάξω.

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Κινδυνεύω να χαρακτηριστώ γραφικός αλλά έχει κανείς καμμιά άκρη για το paper chase ,τη σειρά όχι την ταινία.
    Λοιπον απο τη μια ανακαλυψαμε ενα διαμαντι που οχι, δεν το γνωριζαμε (οταν λεω -με, εννοω "εγω"), απο την αλλη ουτε το αγιο δισκοποτηρο να ψαχναμε!!!!!
    με τα χιλια ζορια βρηκα την πρωτη σεζον

απο την αλλη, γιατι μας βαλατε στο τριπακι κυριος??? για να βρεθουμε να ψαχνουμε στο ebay ενα all time tv classic που βγηκε μονο το 2009 σε dvd και ομως κανεις δεν βρεθηκε να το "μοιραστει"?? Γυρω στα 30ευρω η σεζον πουλιεται. Μαλλον το κοινο της σειρας δεν συχναζει στους χειμαρρους αγαπητε μπακ, ε?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Δώσε μου λίγες μέρες να γυρίσω Αθήνα και θα σε σιάξω.
    I'll wait, that's sweet of you!

Ps mister robot ουτε κι εμενα μ αρεσε. εναμιση επεισοδιο αντεξα.
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Αυτή τη σειρά την έβλεπα κάποτε στην ελληνική τηλεόραση.

Θα την ψάξω και εγώ (και έχετε υπόψιν ότι έχω βρει μέχρι και υπότιτλους για τις πρώτες σαιζόν των octonauts, τα Star Wars unedited και αλλά σπάνια).

Αυτή τη σειρά την έβλεπα κάποτε στην ελληνική τηλεόραση.

Θα την ψάξω και εγώ (και έχετε υπόψιν ότι έχω βρει μέχρι και υπότιτλους για τις πρώτες σαιζόν των octonauts, τα Star Wars unedited και αλλά σπάνια).
    challenge on!!

Κατα τα αλλα οταν ελεγε αν "εχουμε καμια ακρη", εννοουσε βισμα στα αρχεια της ερτ???? πες το ετσι...

Εγω δεν την ηξερα παντως, τοτε που βγηκε ημουν πολυ απασχολημενη, ειχα να γεννηθω.

Η πρωτη σειρα που παρακολουθησα ποτε μου ηταν το McGyver.....

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    challenge on!!

Κατα τα αλλα οταν ελεγε αν "εχουμε καμια ακρη", εννοουσε βισμα στα αρχεια της ερτ???? πες το ετσι...

Εγω δεν την ηξερα παντως, τοτε που βγηκε ημουν πολυ απασχολημενη, ειχα να γεννηθω.

Η πρωτη σειρα που παρακολουθησα ποτε μου ηταν το McGyver.....
    :a07:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ξεκίνησα να βλέπω Mr. Robot, το οποίο μου έχουν εκθειάσει σχεδόν όλοι οι γνωστοί/φίλοι μου και το βρίσκω, στην καλύτερη, βαρετό και ανούσιο. Και είμαι του κλάδου, οπότε, ναι, καταλαβαίνω όλες τις περίεργες λεξούλες και οτιδήποτε συμβαίνει ανά πάσα στιγμή. Επίσης οι περισσότεροι χαρακτήρες (ή οι ηθοποιοί) είναι τουλάχιστον εκνευριστικοί. Μέχρι και το 5ο επεισόδιο δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα. Επιφυλάσσομαι μέχρι το φινάλε.
    Μιά απο τα ίδια ακριβώς.. είχε potential στην αρχή αλλά τελικά με κούρασε πάρα πολύ, ειδικά αυτο το μόνιμο βλέμα που είχε ο προταγωνιστής.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    person of interest βλεπει κανένας;

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Το κουάντικο ξεκίνησα και παει καλά. Είδα 2 σεζόν από person of interest αλλά δε με κράτησε.

Εγω το ακολουθησα πολυ ζεστα το person of interest, μου αρεσε πολυ η εξελιξη των χαρακτηρων,περιμενω τη νεα σεζον..

POI έχει πλέον ξεφύγει. Μάλλον εφέτος ειναι η τελευταία σαιζόν και αναμένεται κάψιμο.

Παιδάκια είστε. Αν δεν βλέπατε σε πρώτη προβολή στην ΕΡΤ 2 το "Ουσάκα Ζούλου" και μετά να πηγαίνατε για μπύρες να το κουβεντιάσετε, είστε μωρά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Εγω το ακολουθησα πολυ ζεστα το person of interest, μου άρεσε πολύ ο πρωταγωνιστής ,περιμενω τη νεα σεζον..
    Στο φτιαξα ρε κοπελιά !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παιδάκια είστε. Αν δεν βλέπατε σε πρώτη προβολή στην ΕΡΤ 2 το "Ουσάκα Ζούλου" και μετά να πηγαίνατε για μπύρες να το κουβεντιάσετε, είστε μωρά.
    τι ειπες τωρα !!!!!
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Στο φτιαξα ρε κοπελιά !
    ..μα δεν το εχεις πιασει καθολου το γουστο μου!!!

Οχι μονο δε μου αρεσει , αλλα τον βρισκω και ασχημο, και επισης δε χαμογελαει ποτε.

Να μου πεις Harvey, να σου πω μαλιστα...!

Να πουμε λιγο για το φοβερο JESSICA JONES?
    Αν δεν ειδατε ολη τη σεζον ακομα,

**SPOILER ALERT**

Πιστευετε κι εσεις οτι η δευτερη σεζον θα εχει να κανει με τα κοκκινα χαπακια και τα στρατιωτικα πειραματα??

#HelenKor, ηταν εξαιρετικη προταση αυτη η σειρα, μπραβο!
    Τελευταία τροποποίηση από Nikol1979; 20/12/2015 στις 00:30.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF