Σελίδα 82 από 113 ΠρώτοΠρώτο ... 3272777879808182838485868792 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.216 έως 1.230 από 1693

Θέμα: Θεσσαλικό κλιμάκιο ΙΙ

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pew Προβολή μηνύματος
    Πωπω μονο στροφες θα σε παω τοτε ... να κανεις το πυροτεχνημα απο τις σπιθες !!
    θα εισαι απο πισω και θα αναβεις το τσιγαρο...
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Privateer Προβολή μηνύματος
    δεν ηξερα οτι υπαρχουν και τομεις... τεσπα !
    Παιδιά σήμερα το πρωί αποφασίστηκε. Μέχρι και στης 9 το πρωί είχε παγωνιά και ομίχλη. Και αφού αργήσαμε τόσο είπαμε για ένα καφεδάκι μόνο, μιας και το μεσημέρι έπρεπε να είμαστε σπίτι. Το σκέφτηκα να το αναρτήσω αλλά είχε περάσει η ώρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pew
    θα εισαι απο πισω και θα αναβεις το τσιγαρο...
    Ιταλικο πισω απο τις σπιθες σου ;;;

Εισαι με τα καλα σου, να μπουρλοτιασουμε απο τιποτα αναθυμιασεις μπετζινας !?!?!?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pew Προβολή μηνύματος
    Ιταλικο πισω απο τις σπιθες σου ;;;

Εισαι με τα καλα σου, να μπουρλοτιασουμε απο τιποτα αναθυμιασεις μπετζινας !?!?!?
    I look'em in the eye

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiorgosLa Προβολή μηνύματος
    Παιδιά σήμερα το πρωί αποφασίστηκε. Μέχρι και στης 9 το πρωί είχε παγωνιά και ομίχλη. Και αφού αργήσαμε τόσο είπαμε για ένα καφεδάκι μόνο, μιας και το μεσημέρι έπρεπε να είμαστε σπίτι. Το σκέφτηκα να το αναρτήσω αλλά είχε περάσει η ώρα.
    I look'em in the eye

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    σουτ! +4Κ γιατί εδικαιολογήθεις!
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    στον τομέα που είμαι υπεύθυνος κυριαρχεί -ελλείψει και δημάρχου- "εορταστικό ωράριο" και το προσωπικό.... εργάζεται.

πέρασα επίτηδες χθες 15:30 καφεκόπτη να σε τσεκάρω και ήσασταν κλειστά...
    μη διανοηθείς να με αμφισβητήσεις, έχω φωτό
    Εχουμε και υποχρεωσεις κυριε......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

δεν ηξερα οτι υπαρχουν και τομεις... τεσπα !
    εσείς έχετε Δήμαρχο, εδώ επικρατεί αναρχία...
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος
    σουτ! +4Κ γιατί εδικαιολογήθεις!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Εχουμε και υποχρεωσεις κυριε......

Τι εγινε αυτος δεν εχει +4?

Γυρνώντας απ το καφεδάκι, στην εθνική, πάω εγώ μπροστά και έχω μόνιμα στους καθρέφτες, τα δύο προβολάκια του Δημήτρη. Κάποια στιγμή προσπερνάω ένα βαραντέρο που ταξίδευε κι αυτός βόρια μόνος. Με χαιρέτησε, τον χαιρέτησα και για λίγο έβλεπα δυο μηχανάκια στον καθρέφτη. Σιγά, σιγά όμως χάθηκε πίσω και συνέχισα να βλέπω μόνο τα προβολάκια του Δημήτρη. Μετά από κάνα τέταρτο φτάνουμε στην έξοδο για Βόλο. Κόβω λίγο και περιμένω να χαιρετίσω. Φτάνει ο Δημήτρης με χαιρετάει και μου κάνει νόημα να φύγω. Χαιρετάω κι εγώ και συνεχίζω για Λάρισα, χωρίς να τον δω να στρίβει. Σε ένα δυο λεπτά ξανακοιτάω τον καθρέφτη και... βλέπω τα προβολάκια του Δημήτρη να συνεχίζουν να με ακολουθούν! "Αμάν" λέω, κάποια χαζομάρα έγινε. Σκέφτομαι αν βγαίνει από άλλη έξοδο. Δεν υπάρχει. "Καλά που πάει?" Πιάνω άκρια και κόβω. Γυρνάω σχεδόν ολόκληρος προς τα πίσω και του κάνω με το αριστερό χέρι, "που πας?" Μόλις βλέπει την χειρονομία, γυρνάει κι αυτός πίσω και κοιτάζει τρομαγμένος σχεδόν την μπαγκαζιέρα. Φτάνοντας δίπλα μου μου κάνει κι αυτός με το δάχτυλο, "τι έγινε?" και μου δείχνει και κάτι προς τα πίσω. Φτάνοντας δίπλα μου όμως, διαπιστώνω επιτέλους ότι δεν είναι ο Δημήτρης αλλά το βαραντέρο που περάσαμε πριν, και έχει ίδια προβολάκια στην ίδια θέση. Πως να του εξηγήσω σε κίνηση, ότι μπέρδεψα τα μπούτια μου. Του κάνω με το χέρι στο κεφάλι μου "τοκ τοκ" και φωνάζω, "σε μπέρδεψα με τον άλλον". Δεν κατάλαβε φυσικά και έλεγε κι αυτός κάτι δείχνοντας πίσω και κάνοντας διάφορες κινήσεις, που ούτε εγώ κατάλαβα. Μην τα πολυλογώ σταματήσαμε στον παράδρομο αργότερα. Του εξήγησα ότι τον μπέρδεψα και μου εξήγησε ότι τρόμαξε, γιατί νόμισε ότι του έλεγα, ότι του έφυγε η πινακίδα!!! Του ξεβιδώθηκε και την έσφιξε πρόχειρα και είχε το νου του εκεί. Ότι νάνε κι εγώ κι αυτός.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Γυρνώντας απ το καφεδάκι, στην εθνική, πάω εγώ μπροστά και έχω μόνιμα στους καθρέφτες, τα δύο προβολάκια του Δημήτρη. Κάποια στιγμή προσπερνάω ένα βαραντέρο που ταξίδευε κι αυτός βόρια μόνος. Με χαιρέτησε, τον χαιρέτησα και για λίγο έβλεπα δυο μηχανάκια στον καθρέφτη. Σιγά, σιγά όμως χάθηκε πίσω και συνέχισα να βλέπω μόνο τα προβολάκια του Δημήτρη. Μετά από κάνα τέταρτο φτάνουμε στην έξοδο για Βόλο. Κόβω λίγο και περιμένω να χαιρετίσω. Φτάνει ο Δημήτρης με χαιρετάει και μου κάνει νόημα να φύγω. Χαιρετάω κι εγώ και συνεχίζω για Λάρισα, χωρίς να τον δω να στρίβει. Σε ένα δυο λεπτά ξανακοιτάω τον καθρέφτη και... βλέπω τα προβολάκια του Δημήτρη να συνεχίζουν να με ακολουθούν! "Αμάν" λέω, κάποια χαζομάρα έγινε. Σκέφτομαι αν βγαίνει από άλλη έξοδο. Δεν υπάρχει. "Καλά που πάει?" Πιάνω άκρια και κόβω. Γυρνάω σχεδόν ολόκληρος προς τα πίσω και του κάνω με το αριστερό χέρι, "που πας?" Μόλις βλέπει την χειρονομία, γυρνάει κι αυτός πίσω και κοιτάζει τρομαγμένος σχεδόν την μπαγκαζιέρα. Φτάνοντας δίπλα μου μου κάνει κι αυτός με το δάχτυλο, "τι έγινε?" και μου δείχνει και κάτι προς τα πίσω. Φτάνοντας δίπλα μου όμως, διαπιστώνω επιτέλους ότι δεν είναι ο Δημήτρης αλλά το βαραντέρο που περάσαμε πριν, και έχει ίδια προβολάκια στην ίδια θέση. Πως να του εξηγήσω σε κίνηση, ότι μπέρδεψα τα μπούτια μου. Του κάνω με το χέρι στο κεφάλι μου "τοκ τοκ" και φωνάζω, "σε μπέρδεψα με τον άλλον". Δεν κατάλαβε φυσικά και έλεγε κι αυτός κάτι δείχνοντας πίσω και κάνοντας διάφορες κινήσεις, που ούτε εγώ κατάλαβα. Μην τα πολυλογώ σταματήσαμε στον παράδρομο αργότερα. Του εξήγησα ότι τον μπέρδεψα και μου εξήγησε ότι τρόμαξε, γιατί νόμισε ότι του έλεγα, ότι του έφυγε η πινακίδα!!! Του ξεβιδώθηκε και την έσφιξε πρόχειρα και είχε το νου του εκεί. Ότι νάνε κι εγώ κι αυτός.
    Αυτοι οι αντβετσουραδες με τα προβολια τους ρπστμ................
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Banned
    Όλες οι φρεγάτες από μπροστά ίδιες ρπσμ

"σε μπέρδεψα με τον άλλον"
    τς, τς, τς... γεράματα.
    εγώ έχω τετράγωνα των 4ων cree led το καθένα και αυτός είχε τα hella micro de
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Αυτοι οι αντβετσουραδες με τα προβολια τους ρπστμ................
    Είναι πολύ καλά και για ασφάλεια. Αν τα δεις το βράδυ, φαντάζομαι, θα μοιάζει με νταλίκα (αυτές που έχουν πολλά φώτα μπροστά) και θα κάνουν όλοι στην πάντα.

τς, τς, τς... γεράματα.
    εγώ έχω τετράγωνα των 4ων cree led το καθένα και αυτός είχε τα hella micro de
    Σιγά να μην είδα και τα φισάκια που ήταν συνδεδεμένα.

Παρόμοια θέματα

1. Θεσσαλικό κλιμάκιο - Βόλτες
    από byron στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 513
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2010, 18:46
  2. Θεσσαλικό κλιμάκιο
    από Elle στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3776
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2009, 07:07
  3. προς ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ...over
    από ggs στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8