Θα έλεγα δώστε τη συνταγή, αλλά θα με λιανίσει ο σνάϊπερ![]()
Μαζι σου.
Αν δε, μοιραστω εμπειρια απο πολυ καλη φιλη και συναναβατιδα, η οποια ειναι αψογη στο πως καθεται-συμπεριφερεται στην μοτο, με το πως αποκρινοταν η μοτο κατα την διαρκεια της διπλοκαβαλας και μετα, θα εκτεθω και δεν θελω.
Αλλα [FONT=Arial Black]μια[/FONT] αναβατης, δυνητικα κανει την ζωη πιο ομορφη αμα τη αφιξει του προορισμου.![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
Τεστ ραϊντ με συνοδηγο, εδιναν (τοτε που ακομα ειχα την θεληση να αγοραζω καινουρια) ολες οι εταιρειες. Τωρα δεν ξερω.
Τεστ της μοτο, ναι ολοι μονοι. Αλλα και παλι οχι, δεν ειναι ετσι ακριβως
Επισης δεν εχω δει καμια εταιρεια να βγαζει αποκλειστικα μονοσελα (εκτος απο μηχανες ειδικου -αγωνιστικου- σκοπου).
Το αντιθετο, εχω δει να βαζουν 'σελακια' και στα πιο εξωτικα μηχανηματα, 'good for the eyes' αν προκειται για ςς δε.
Γιατι αραγε;
Παρ' ολα αυτα, το θεμα παραμενει ποτε ειναι καποιος ετοιμος να εχει συνεπιβατη.
Οταν ειναι και οι 2 ετοιμοι θα πω εγω, με οτι αυτο σημαινει και συνεπαγεται.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Ο συνοδηγός, δυσκολεύει την οδήγηση, ομορφαίνει το ταξίδι. (Ανάλογα με τι σκοπό ξεκινάς.)
Επίσης. Στατιστικά, ο συνοδηγός είναι πιο επιρρεπής σε τραυματισμούς, σε περίπτωση στραβής.
Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Γενικά θεωρώ ότι ο σωματότυπος μου με βοηθά (2,02 , 94 κιλά) η κοπέλα μου που θέλει ν' ανέβει είναι σχετικά ελαφριά (62 κιλά) και η μηχανή είναι σχετικά βαριά Honda NC 700 X (νομίζω 220 κιλά). ΑΛΛΑ ούτε η κοπέλα μου έχει εμπειρία ως συνοδηγός και ένα από τα προβλήματά μου ακόμα είναι να πέρνω στροφές με σχεδόν μηδενική ταχύτητα, άρα? (Σε επαρχία μένω οπότε δεν θα βρω κίνηση, φανάρια κλπ)