τελικα εχουμε πολλους εκαβιτες εδω μεσα![]()
Αυτό είναι περισσότερο θέμα χρηστών ηθών κατά κάποιον τρόπο. Αν κάποιος δε γνωρίζει κάτι ή δεν είναι σίγουρος για κάτι, είναι χρησιμότερο να βοηθήσει πχ καλώντας κάποιον που γνωρίζει ή να βοηθήσει στη ψυχολογία του ασθενή. Κανένα δικαστήριο δε θα πει σε πολίτη γιατί δεν έκανες προσπάθεια ανάνηψης γιατί πολύ απλά θα πάρει ως απάντηση, δεν έχω τέτοια αρμοδιότητα και εκπαίδευση.
Επίσης μπορεί να βοηθήσει μετά από προτροπή του εξιδεικευμένου προσωπικού να κάνει κάτι. Και πάλι, αν θέλει.
Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 21/12/2015 στις 22:55.
Απο την αλλη παλι, και απο την απραξια εχουμε κλαψει πολλους...
Δλδ φαντασου να εχεις την ψυχραιμια (γιατι αυτο η το χεις η δεν το χεις νομιζω) και να δεις μπροστα σου το χ,ψ και να μην ξερεις τι να κανεις....
Οταν ειδα τον ανηψιο μου 3 χρονων να κοκκαλωνει γιατι του ειχε κατσει το μακαρονι στο λαιμο, τοτε καταλαβα τι εστι βερυκοκο...
Νομιζω οτι καπου στη μεση βρισκεται η χρυση τομη.
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Σου έχω καλύτερο. Ντοπιο. Γιατί μου εκοψες τη μπλούζα;
-Γιατί αιμορραγούσατε στη κοιλιά κύριε.
-Ναι, αλλά γιατί μου εκοψες τη μπλούζα.
-............ ;
Οχι ρε εξυπνε κι εσυ...
αμα μπεις στον κοπο να την κατεβασεις, θα μπεις στον κοπο και να την ξεψαχνισεις πριν σου χρειαστει- ελπιζουμε δηλαδη.
Τέλος πάντων. Την εφαρμογή την έχω και εγώ. Επικουρικά. Θα είναι χρήσιμη αν θα είστε ψυχραιμοι και την έχετε διαβασμένη από πριν.
...και αυτο τα συνοψιζει ολα, απο καποιον που ξερει τι λεει.
Εγω παντως μια φορα που ειχα κατεβάσει για την κλιμακα Γλασκόβης με μπερδευε. Μεχρι που την εμαθα.
Το θεμα ειναι η εξάσκηση. Και εγω μπορει να σκαλωσω οταν εχω κατι να το κανω καιρο...
Καλά μην υπερβάλλουμε κιόλας, που ξέρει τι λέει ο Τόλης.
Ναι, φυσικά, πρέπει να γνωρίζεις τι να κάνεις από πριν. Οπότε μπορείς κάλλιστα να διαβάσεις ένα βιβλίο.
Τον αποπήραμε, όμως, τον καημένο τον ptc, ο οποίος μόνο να βοηθήσει ήθελε. Εγώ, φυσικά, αστειευόμουν.
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 21/12/2015 στις 23:16.
Life begins at 45°.