Δάλτονα ποιό είναι καλύτερο;Το cbr ή το fzr τελικά;
εζησα πολλες κωμικοτραγικες στιγμες με το cbr στους 14 μηνες που το ειχα αλλα νομιζω πως με το fzr θα ζησω περισσοτερες....ενα πρωι μιζαρε μονο του μολις γυρισα το κλειδι...σημερα κολλησε η ντιζα του γκαζιου και μολις εβαλα μπροστα ουρλιαζε (τρεμανε τα ποδια για ενα τεταρτο)..το απογευμα πηγα μια χαλαρη βολτα με το παιδι που πηρε το cbr: ανοιγοντας το γκαζι σουζαρε και μου εφυγε το δεξι χερι.πιανοντας ατσουμπαλα το τιμονι γυρισα το διακοπτη στο off και εσβησε...δινω γκαζι τιποτα μιζαρω τιποτα νεκρο.σταματω μιζαρω τιποτα το βαζω σκαστο τιποτα..κοιταω βλεπω τον διακοποτη στο off.......μετα μεσα σε κατι σκοταδια μπροτα ο τυπος με το cbr τον παιρνει στο κυνηγι ενας σκυλος μετα βαρεθηκε ο σκυλος να τον κυνηγαει και σταματαει μπροστα μου.η συγκρουση ηταν αναποφευχτη χωρις τραυματιες και λιγες ηλικες ζημιες.....μετα τη συγκουση με τον κοπριτη και καποιον φουστη λογο δεν γυρνουσε το κλειδι να βαλω μπροστα..τελικα μετα απο ενα τεταρτο παιζοντας ξυλο με την κλειδαρια γυρισε.......
![]()
Μπινια!!!!
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αλήθεια ή ψέμματα όλα τα παραπάνω ή και τα προηγούμενα του Dalton;Δεν ξέρω..
Ένα με ανησυχεί
Αν είναι αλήθεια πρέπει 1)ο μικρός να προσέχει.. 2)να βρει παρέα με μοτοσυκλετιστική αγωγή και 3)να πάρει ένα μηχανάκι της προκοπής.Για το καλό του.