φιλος ..εμεις τοτε ολα απο δαυτα (μικρα μεγαλα ) ελσινορακια τα λεγαμε ..
το μικρο στην σχαρα καθεται , το μεγαλο θελει το γερανο του
απο ελσινορια υπαρχει η πιθανοτητα να εχω εξατμισεις (εχω μιση ντουζινα καινουργιες στα σακουλια τους ) μοντελο δεν ειμαι σιγουρος
πραγματα οχι εως στιγμης δεν ..εδω ενας φιλος γειτονας ειχε 3 , 4 συλλογη μαζι με ενα 12 εντιθ (οχι Πιαφ ρε ...για τα ιταλιανικα σου λεω τωρα ) (εχει χαθει και αυτος ψαχνω να τον βρω .οποτε στο περιμενε οποτε και εαν ) εαν τον βρω εχεις το τηλεφ του και κανονιζεις μαζι του
Ταρατσα και απομονωση .......λογω καιρου καπουτ ... ( κατι BSA βοσκουν μονα τους εκει )
ασχετο ....
κανα καλο pick-απι απο fender κανεις σας ?
εστω και απο gibsoni μονό η χάμπουργκερ ....να ταισουμε μια τελέ αχορταγη
Τελευταία τροποποίηση από Zpower; 22/12/2015 στις 17:59.
Μπορει να ειναι το coguaro τοτε
Aν και γραφει πανω με αυτοσχεδιο απο ατι φαινεται αυτοκολλητο Canguro αντι για kanguro
edit. Και εχει ταμπουρο μπροστα οποτε kanguro πρεπει να ειναι απο τα πρωτα μοντελα κι ισως να εχει παιξει μοντα απο μεταγενεστερο μοντελο που φοραγε μεγαλυτερο ντεποζιτο
Τελευταία τροποποίηση από filipp0s; 13/01/2016 στις 12:23.
To μηχανάκι είναι χμμμ...ολίγον κολάζ.
Η βάση είναι 350 X1 Kanguro 1982 (φαίνεται από το ταμπούρο και τις βάσεις των μαρσπιέ του συνεπιβάτη).
Κάποια στιγμή από δότη Χ3 του 87 μπήκε το ντεπόζιτο. Το πλαϊνό καπάκι μάλλον είναι ιδιοκατασκευή του ιδιοκτήτη, δεν υπάρχει παρόμοιο καπάκι σε κανένα μοντέλο Kanguro.
![]()