Σήμερα έχει επανεξέταση στον ορθοπεδικό,αναλόγως τι θα μας πεί θα κριθεί και η συμμετοχή!
Σήμερα έχει επανεξέταση στον ορθοπεδικό,αναλόγως τι θα μας πεί θα κριθεί και η συμμετοχή!
Ο Σωτήρης θα έρθει;Να ξέρω να πάρω και καμιά σκηνή μαζί μου.
Φίου φίου φι φι φίου
Όλα θα πάνε καλά. Δε κάνει κρύο στην Ελλάδα κτλ κτλ
Θα προσπαθήσω να έρθω να γνωρίσω κάποιους από το Forum από κοντά εάν βέβαια δεν προβλέπεται βροχή. Να προτείνω τα παρακάτω:
1. Ένα regrouping κάπου στον Ισθμό για 5-10' ώστε να μαζευτούν όλοι. Εγώ πχ αποφεύγω να πηγαίνω από Εθνική γιατί δεν μου αρέσει να πληρώνω διόδια ούτε να κυκλοφορώ με κρυμμένη πινακίδα ή χωρίς... Αυτό το ενδιάμεσο check-point θα διευκολύνει και κάποιους που δεν έρχονται από Αθήνα να ενωθούν με υπόλοιπους.
2. Για καιρό μπορούμε να κοιτάμε το windfinder όπου στο superforecast έχει πολύ αναλυτικά τον καιρό ανα ώρα και αρκετά αξιόπιστα. Για την περιοχή: http://www.windfinder.com/forecast/klenia
Τί θα κάνουμε άμα βρέχει πολύ;;;
νταξ τωρα που σιγουρεψαμε ότι θα παιξει και φαι, είμαι μεσα...
Με παρακάλεσε ο Σωτήρης, να αλλαξω λίγο τη διαδρομή και να ανεβουμε λιγο μπιο ψηλά, για να τσιτωσει το δέρμα . Υπό σοβαρή σκέψη
Σκηνή μην πάρεις. Έχω τον μουσαμά παντα μαζί και καμινέτο εκστρατείας. Καμία κονσέρβα πάρε
Έχουμε μέρες μπροστά μας, μην ανησυχείς για το θέμα του καιρού. Σε περίπτωση που οι προγνώσεις δίνουν βροχή ή χιονια, πολύ απλά και χαλαρα, θα ακυρωθεί και θα μετατεθεί για άλλη ημερομηνία.
Κάνε επίσης λίγο υπομονή με το θέμα του σημείου ανασυγκρότησης. Πάντα μπαίνει check point, έτσι ώστε ΠελοποΝΝησιοι και Ρουμελιώτες (ακομη και αυτοι που ερχονται απο Παλαια), να πορεύονται μαζί από ένα σημείο κι έπειτα.
Θα γίνει αναγνώριση σε εναλλακτική διαδρομή, διαφορετικη από αυτή του χάρτη και κατόπιν θα μπεί και το ανάλογο check point
Μωρ' άμα δω ότι το μπουμπουναει, ούτε την κουκούλα δεν βγάζω![]()
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 22/12/2015 στις 23:12.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σήμερα έγινε αναγνωριστική, σε εναλλακτική διαδρομή πρόσβασης στα Αθίκια. Ωστόσο δεν ήταν τόσο η διαδρομή που με μάγεψε, όσο το μικρό χωριό που συνάντησα στο μέσο αυτής. Το όνομα αυτού, Αγ. Ιωάννης!
Επειδή πολλά παιδιά με ρωτάνε, έξ' αιτίας του post στο "Σε είδα", που είναι αυτό το χωριό, θα γράψω λίγα, για να σας κατατοπισω.
Από Ισθμο, κατευθυνθηκα προς Αλμυρή, εστριψα δεξιά πρός Ντρασσα και προς Άγιο Ιωάννη. Ο δρόμος είναι στενός και η ταχύτητα μικρή. Ωστόσο η διαδρομή πανέμορφη, σε ανεβάζει σιγά σιγά προς το πασσο και το διάσελο, που βρίσκεται το χωριό.
Δύο από τις φουρκετες θέλουν προσοχή, γιατί δεν τις βλέπει ο ήλιος και είναι τιγκα στην υγρασία.
Επίσης προσοχή στα διερχόμενα αυτοκίνητα από την αντίθετη κατεύθυνση. Στο διασελο συναντας αυτο το πανεμορφο χωριο, βγαλμενο απο την δεκαετια του 50', γεματο καλοσυνατους ανθρωπους και μια ηρεμία απίστευτη.
Πέρα από όσα έγραψα στο "Σε είδα" θα μπορούσα να γράψω και για αλλά ομορφα περιστατικά, όπως του παππού με την γκλίτσα που με ρώτησε πόσο κάνουν οι μπότες και ότι θα του κάθονταν κουτί για το χωράφι ... οι καλημέρες απ' όλους όσους με έβλεπαν και αλλά πολλά!
Φεύγοντας προς Αθικια, το πασσο συνεχίζει , με πιο φαρδύ και καινούργιο δρόμο, μέσα στο πράσινο, με καταπληκτική θεά στον Σαρωνικό, αλλά και στα χιονισμένα βουνά της Νεμέας.
Όμως το πράσινο είναι τόσο πυκνό, που ο ήλιος δεν φτάνει στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα, μεγάλα κομμάτια με ΠΟΛΥ υγρασία!!
Θέλει μεγάλη προσοχή, σε ΟΛΕΣ τις φουρκετες, καθώς γλιστράει με την παραμικρή υπερβολή. Με καιρό σαν τον σημερινό και ηρεμία κατεβαίνεις και ανεβαινεις, μια χαρά. Αν όμως η θερμοκρασία πέσει κι άλλο, πιθανολογω ότι οι υγρασιες θα παγώσουν και θα είναι ζορικα με μοτό.
Όπως και να 'χει αξίζει μια (πολλες αξιζει, αλλα λεμε τωρα) επίσκεψη. Η ηρεμία, η φιλοξενία και το φαγητό θα σας ανταμείψει. Υπό σκέψη, αναλόγως τον καιρό και την διάθεση, ως εναλλακτικη διαδρομή και προορισμό της βόλτας
https://www.google.gr/maps/dir/37.86...37.8195361!3e0
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 24/12/2015 στις 19:43.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους επειδή δεν έκατσα να διαβάσω τις 7 σελίδες ο τελικός προορισμός που είναι??? Με ενδιαφέρει η βόλτα αλλά επειδή καβαλάω SS θέλω να ξέρω αν θα έχει κατσάβραχα στην διαδρομή !
I don’t know everything, I just know what I know.
Καλησπερα και σ ενα....να ξερεις υπαρχει πιθανοτητα να φταιει και το κρανακι του μικρου Χορχε π δν ελαβες απαντηση νωριτερα......χαχα...περα απ την πλακιτσα...οι προορισμοι ειναι το χωριο Αθικια για καφεδακι και το Αγιονορι για μασα...δεν εχει κατσαβραχα ο δρομος μθα χαρα ειναι...ειναι ομως αργος με χαμηλες ταχυτητες και υγρασιες....