Αισθητήρες (βρόχοι) υπάρχουν σε πολλά φανάρια σε όλη την Ελλάδα και τους διακρίνει εύκολα κάποιος από τη χαρακωμένη άσφαλτο λίγο πριν το φανάρι σε σχήμα τετράγωνο ή ορθογώνιο παραλληλόγραμμο. Όταν είμαι με το γομαροBandit μια χαρά τους ενεργοποιώ όταν είμαι με παπί σκούτερ περιμένω να το κάνει κανένα αμάξι για μένα
Τώρα για το κόκκινο όποιος λέει ότι δεν το έχει παραβιάσει ποτέ με ή χωρίς τη δέουσα προσοχή έχει μύτη ποιο μεγάλη και από τον Πινόκιο![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Έχω τουλάχιστον μια δεκαπενταετία, που δεν παραβιάζω κόκκινο με τίποτα.
με τίποτα όμως. Μέχρι και στην άκρη κάνω για να το παραβιάσει άλλος ανήσυχος πίσω μου κορνάροντας κι όλας, εγώ δεν....
Το θεωρώ νούμερο ένα ανευθυνότητα εκ μέρους μου να το παραβιάσω.
PFC
Ενδιαφέρον. Εγώ μερικές φορές περνάω με κόκκινο αλλά είμαι φουλ προβλεπέ και αν υπάρχει λόγος.
Τι φουμάρεις;
atmos βάση 100% vg
στα 10ml βάνω 14 σταγόνες r69y
5 " nutacco
4 " biscotto
3 " velvet.![]()
ΠΟΤΕ ....αν και το βλέπω συχνά από γυναίκες με αυτοκίνητα και από σκουτεράκιδες ,περιμένουμε όλοι στο φανάρι σαν μαλάκες και σκάει μύτη ο σκουτερας και περνάει αέρα πατέρα![]()
Εχω περάσει καμιά 5αρια φορές άλλα ήταν ξημερώματα και δεν είχε ψυχή :a13: .
Με το αυτοκίνητο πάντως δεν έχω περάσει ποτέ με κόκκινο.
Με κόκκινο περνάμε όταν δεν έχει μπάτσους τριγύρω...
όταν μου κάνει νόημα ο τροχονόμος
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
"ποτέ" δεν είναι πραγματιστική απάντηση.
Κάποια στιγμή, ηθελημένα ή όχι, θα περάσεις με κόκκινο
εγώ θα πω "όταν δεν βλέπω νόημα στο να περιμένω" και ας με φάνε οι λύκοι
έχω περάσει μπόλικες φορές με κόκκινο, αλλά κάθε φορά ήταν περίπτωση που τσάμπα περίμενα
Μπορώ να κρίνω πότε μπορώνα ξεκινήσω χωρίς ρίσκο... η απάντηση σε αυτό φυσικά είναι "ακόμα και αν δεχτώ ότι όντως μπορείς να κρίνεις, πού ξέρεις τί μπορεί να συμβεί;" ε, κουλά ατυχήματα θα συμβούν είτε περιμένεις, είτε ξεκινήσεις. Ο κόκκινος σηματοδότης δεν σου εγγυάται ασφάλεια. Βασικά, δεν σου εγγυάται τίποτα. Το μόνο που λέει είναι "απαγορεύεται να προχωρήσεις".
δεν το λέω με την έννοια του σαχλού γνωμικού που λένε μερικοί "οι κανόνες είναι για να τους παραβαίνεις"
αλλά πρακτικά μιλώντας, αν δω ότι μπορώ να ξεκινήσω χωρίς κανένα ρίσκο, θα ξεκινήσω
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.