Δηλαδή εγώ που αγόρασα HP γουιφίσιο έκανα μαλ@κία;
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ξερει κανεις πως μπορει απενεργοποιησει αυτη την μαλακια ειδοποιηση τις Microsoft για τα 10ρια καθε φορα που αναβω το πισι;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Life begins at 45°.
για να μην ανοιγω αλλο θρεντ, εχει κανεις αποψη τι μπορω να κάνω να σταματήσει να εμφανιζεται το παρακατω pop up window?
δεν έχω εγκατεστημενο κανένα προγραμμα με το ονομα communicator.
η μονη αλλαγη που θυμάμαι οτι έχω κάνει τον τελευταίο καιρό ειναι που εγκατεστησα ενα wireless πολυμηχανημα της hp
![]()
Από κάπου το τρέχει, χωρίς να το βλέπεις. Αν το κάνει κατά την εκκίνηση των Windows κι όχι όταν τρέχεις κάτι άλλο, δοκίμασε (αν το κατέχεις) run/msconfig/startup και uncheck it, αν υπάρχει. Αλλιώς regedit.
Ή διάβασε αυτό: http://h30434.www3.hp.com/t5/Desktop...g/td-p/4368490![]()
Life begins at 45°.
Δες εδω
Οποτε πας task mgr (αν εχεις 8 η 10) επιλεγεις startup η τρεχεις msconfig αν εχεις 7 και οτι ειναι ΗΡ communicator like, το κανεις disable.
Προσωπικα θα εκανα οτιδηποτε ειναι της ΗΡ, αλλα αυτο ειμαι εγω. Μου την σπανε οι σφηνοπ@υτσες.
Τα τρεχω μονο οταν επιλεγω εγω.
Α!
Αμελησα.... ειμαι τοσο μλκς που παιζω με λινουξ, αχρηστο λειτουργικο για τους γνωστες...
Inochi, ρε!
Για οσο.
Σου είπε ο γιατρός από πάνω. Πες μας τι λειτουργικό έχεις να σου πούμε ακριβώς τι να κάνεις. Καλό είναι να αφαιρεθεί, είτε είναι malware, είτε όχι, αφού έτσι κι αλλιώς δε δουλεύει.
Life begins at 45°.
Αν το απεγκατεστησες, πως θα το απενεργοποιησεις;
Inochi, ρε!
Για οσο.
συνήθως όταν βάζεις ένα περιφερειακο (σκάννερ, εκτυπωτης) γνωστών εταιρειών (canon, hp etc)
εγκαθιστανται ενα καρο μαλακοπραγματα.
εγώ απεγκατέστησα το HP Photo Creations που σύμφωνα με το λινκ σου Εβιλε έκρυβε το
communicator.exe που μου έπρηζε τους ορχεις.
παρόλα αυτά υπάρχει κι άλλο προγραμμα της hp που απ'ότι φάινεται έτρεχε κατα την εκκινηση
για να τσεκάρει για αυτόματες ενημερώσεις. αυτό (νομιζω) πως απενεργοποιησα