Και τα Halcyon Haze τα ιδια ε?
Μια περιουσια εκανε, 15 € τα 20ml. Οταν το Classic Kiss ειναι στα 9 τα 20ml.
Και τα Halcyon Haze τα ιδια ε?
Μια περιουσια εκανε, 15 € τα 20ml. Οταν το Classic Kiss ειναι στα 9 τα 20ml.
https://www.youtube.com/watch?v=q153c60s2pU
Εμένα το αποτάκι αυτό με ψήνει αλλα 32 ευρω τα 30 ml? Ασε ρε φίλε παιρνω κανα ξυδι που είναι 750 ml και μου μένει κιόλας.Ακριβά πάντως είναι τα υγρά.Ολες οι εταιρίες πλέον λανσάρουν και μια σειρά premium τρου αντβε.
Πετάχτηκε ο καφετζής.Το πα ή δε το πα;
Το gambit μου αρεσε,castle long αγόρασα,εκανα 10 ml και το χάρισα.Πολύ μπουχτιστικό ήταν.Το grandmaster καλό και αυτό.
Φίου φίου φι φι φίου
Θεωρείς πως δεν είναι υπερεκτιμημένα τα ζουμιά;
Φίου φίου φι φι φίου
Σαφως και είναι.
Βλέπεις οτι φυτρώνουν συνεχώς εταιρίες με φεύγα συσκευασία για να δικαιολογησουν την τιμη.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Πήγα πήρα καραμελέ γυάλινα μπουκαλάκια των 30 και 50 ml με σταγονόμετρο και κόστισε έκαστο γύρω στα 35-50 λεπτά.Πόσο να κάνει η ετικέτα και η συσκευασία;Συσκευασία δεν έχουν όλα οπότε πες χωρίς αυτήν.Να κοστίζει όλο το concept 70 cents στη παραγωγή;Και το υγρό πόσο να κοστίζει στο εργαστήριο;Να πούμε άλλα 70 λεπτά;
Φίου φίου φι φι φίου
Blitzer mode on
Hardware kai software.
1-0
Blitzer mode off
Καλά δεν είναι και η τέλεια σύγκριση μιας και υγρό φτιάχνεις και μονος σου.
Φίου φίου φι φι φίου
Αν είναι όντως προϊόντα απόσταξης αξίζουν, δεν είναι εύκολη η διαδικασία και απαιτείται εξοπλισμός που και κει παίζει ανάλογα με τη μέθοδο της απόσταξης κλπ κλπ.
Αν είναι σκέτη γλυκερίνη με την προσθήκη χημικών αρωμάτων όπως γίνεται στις καραμέλες και τα αναψυκτικά, τότε ναι μας τον πιάνουν.
Πήρα symmetry six και castle long reserve.
Εύχομαι να μην μου αρέσουν αλλά το symmetry έχει γαμω τα αρώματα
Φίου φίου φι φι φίου
Συνεχίζω να επιλέγω στη γκάμα της liquid state μιας και το apple butter μου άρεσε πολύ. Αυτή τη φορά πήρα το cowboy. Είναι τόσο παχύρρευστα που υποψιάζομαι θα ταιριάζουν πολύ στους επισκευάσιμους και θα αντέχουν ψηλά W.