Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟΥ

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT

Unhappy ΑΓΟΡΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟΥ

Πριν λίγες μέρες αγόρασα από ηλεκτρονικό κατάστημα μια κλειδαριά δισκόφρενου της ABUS την οποία και παρέλαβα σήμερα. Δυστυχώς όταν την άνοιξα με περίμενε μεγάλο ξενέρωμα, αφού με έκπληξη διαπίστωσα πως αυτή ήταν προφανώς χρησιμοποιημένη και γεμάτη σημάδια και γρατζουνιές, ενώ ήταν και γεμάτη σκόνη. Ακόμα χειρότερα, ήταν τοποθετημένη εκτός της συσκευασίας (η οποία ήταν σκισμένη) και ήρθε μέσα σε μια νάϋλον σακούλα όπου ήταν ριγμένη η κλειδαριά με τα κλειδιά επάνω και ξεχωριστά η αρχική συσκευασία. Τα μεταλλικά σημάδια στην απόληξή της όπως και στο εσωτερικό είναι προφανέστατα από το δισκόφρενο και σαφέστατα κατά τη γνώμη μου η κλειδαριά είναι χρησιμοποιημένη... Έστειλα mail στο κατάστημα, περιμένω την απάντησή τους και εννοείται είτε αντικατάστασή της είτε επιστροφή του ποσού. Ρε γμτ, είναι δυνατόν να θεωρούνται σοβαροί επαγγελματίες; Σε πληρώνει ο άλλος και στέλνεις μια κλειδαριά γδαρμένη και με σημάδια για καινούρια μέσα σε νάϋλον και περιμένουν να την δεχτώ έτσι; Ήμαρτον!!!!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Λάθη γίνονται. Ανάλογα το τι θα πράξουν μετά το email θα φανεί και τι σόι κατάστημα είναι.

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Υπάρχει περίπτωση να την αγόρασε κάποιος να την άνοιξε και να την χρησιμοποίησε για λίγο να μην του έκανε και την επέστρεψε. Λάθος του καταστήματος που σου έστειλε κάτι τέτοιο, αναμένουμε την απάντηση

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Λάθη γίνονται. Ανάλογα το τι θα πράξουν μετά το email θα φανεί και τι σόι κατάστημα είναι.
    Σίγουρα λάθη γίνονται, το συγκεκριμένο όμως δεν το θεωρώ λάθος. Λάθος θα ήταν να στείλουν άλλη παραγγελία, άλλο προϊόν, το να στείλεις μεταχειρισμένο προϊόν για καινούριο και με τον τρόπο που το στέλνεις, προσωπικά δεν το θεωρώ λάθος αλλά αντιεπαγγελματισμό.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Σίγουρα λάθη γίνονται, το συγκεκριμένο όμως δεν το θεωρώ λάθος. Λάθος θα ήταν να στείλουν άλλη παραγγελία, άλλο προϊόν, το να στείλεις μεταχειρισμένο προϊόν για καινούριο και με τον τρόπο που το στέλνεις, προσωπικά δεν το θεωρώ λάθος αλλά αντιεπαγγελματισμό.
    Τα λάθη δεν είναι μόνο ευθύνη του καταστήματος.....αλλά του υπαλλήλου ή του πελάτη που το επέστρεψε εν αγνοία του υπαλλήλου σε αυτή τη κατάσταση και λάθος του υπαλλήλου που δε το τσέκαρε....αλυσίδα πάει....αν με εννοείς

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Τα λάθη δεν είναι μόνο ευθύνη του καταστήματος.....αλλά του υπαλλήλου ή του πελάτη που το επέστρεψε εν αγνοία του υπαλλήλου σε αυτή τη κατάσταση και λάθος του υπαλλήλου που δε το τσέκαρε....αλυσίδα πάει....αν με εννοείς
    Σε εννοώ αλλά συνεχίζω να επιμένω... όταν βάζεις μέσα σε μια σακούλα χύμα ένα δισκόφρενο και τη σκισμένη του συσκευασία είσαι αντιεπαγγελματίας, είτε είσαι αφεντικό ή υπάλληλος. Το πάω και πιο πέρα, δεν μιλάμε π.χ. για ένα ζευγάρι γάντια, αλλά για κάτι το οποίο προορίζεται για την ασφάλεια της μοτοσυκλέτας. Ξέρω εγώ π.χ. αν είχε 3 κλειδιά και έχει κρατηθεί το ένα; Ή αν έχει αντιγραφεί το κλειδί;

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Ελληνικό e-shop ή εξωτερικού ;
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Πολλά Ελληνικά ι σοπ είναι πια εξωτερικού.
    Εγώ ΓΕΝΙΚΑ τα αποφευγω για αυτόν το λόγο.
    Πάω βλέπω με τα ματάκια μου τι αγωράζω και όλα καλά.

υγ
    Ειδικά με τα κράνη κανένας δε μπορεί να ξέρει τι κάνει η μεταφορική.
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Ελληνικότατο...

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Πιστεύω θα την βρείς την άκρη.

Σίγουρα είναι αντιεπαγγελματικό .αλλά παίζει κ πολύ μεγάλη πιθανότητα ανθρώπινου λάθους.
    Αν στο αλλάξουν άμεσα ,ζητώντας σου ταυτόχρονα κ 1000 συγνώμες ,τότε σίγουρα έγινε κάποιο λάθος απο υπάλληλο ,ο οποίος ίσως να υποστεί κ κυρώσεις.
    Αν αρχίσουν να στα μασάνε κ να αδιαφορούν ,τότε πίεσέ τους με ονομαστική δημοσιοποίηση του γεγονότος.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εγω θα βαλω αλλο ενα ερωτηματικο για την μεταφορικη...
    παιζει να ανοιξε καποιος το πακετο και να την δοκιμασε στο μηχανακι του...να του επεσε ή δεν ξερω και εγω τι αλλο...
    ακομα και να αντικατεστησε την ιδια δικια του χρησιμοποιημενη κλειδαρια με την καινουργια δικια σου...(extreme σεναριο το ξερω)...

παντως αν εγινε κατι τετοιο απο το καταστημα ειναι πολυ φαουλ...

Παλαιό μέλος
    Ας μην γελιομαστε,δεν ειναι λαθος.Ηξεραν πολυ καλα τι εκαναν και ειπαν αν περασει,περασε.

Στειλε μου αν θελεις το καταστημα με π.μ.

Δώσε περιοχή καταστήματος.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εγω θα βαλω αλλο ενα ερωτηματικο για την μεταφορικη...
    παιζει να ανοιξε καποιος το πακετο και να την δοκιμασε στο μηχανακι του...να του επεσε ή δεν ξερω και εγω τι αλλο...
    ακομα και να αντικατεστησε την ιδια δικια του χρησιμοποιημενη κλειδαρια με την καινουργια δικια σου...(extreme σεναριο το ξερω)...

παντως αν εγινε κατι τετοιο απο το καταστημα ειναι πολυ φαουλ...
    Συνήθως τα συσκευάζει το κατάστημα οπότε το κούριερ δεν ξέρει τι έχει μέσα, ή από λάθος είναι ή προσπάθησαν να το περάσουν και αν τους κάτσει ...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    Αυτό ακριβώς σκέφτηκα. Δεν πιστεύω ότι είναι δουλειά του καταστήματος, εκτός αν ψώνισες απ'όπου να'ναι.

@Pan: Να περάσει τι; Λερωμένη κλειδαριά, η οποία δεν είναι καν στη συσκευασία της; Πώς είναι δυνατό να περάσει ποτέ κάτι τέτοιο;
    Life begins at 45°.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρόταση για αγορά κλειδαριάς δισκόφρενου
    από mitridi_g στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2009, 12:31
  2. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  3. Αγορα μηχανής απο Αγγλία