Σκέφτομαι να προσθέσω ένα ακόμα μηχανάκι στο γκαράζ μου προς την άνοιξη, με ενδεχόμενο να φάω πολύ παντόφλα. Θα πέσει το απαραίτητο ψήσιμο βέβαια μέσα στο χειμώνα...
Σκέφτομαι σοβαρά λοιπόν το sv1000 το οποίο πραγματικά έχει αντικειμενικά κάποιες αρετές, όμως αφού μιλάμε για μεταχειρισμένο των 2500-3500 ευρώ, παίζει σύγκριση με κάποια ακόμα:
tuono, tlr1000, gsxr1000 k4-k5.
Ο σκοπός για τον οποίο προορίζεται είναι για πίστα και για βόλτες. Δεν με ενδιαφέρει λοιπόν η κατανάλωση και η άνεση ιδιαίτερα αλλά ούτε και τα απόλυτα ρεκόρ πίστας, αλλά πιο πολύ η συμπεριφορά του κινητήρα, το στήσιμο, και η απόλαυση στην πίστα και στις βόλτες.
Σκεφτόμουν λοιπόν ότι αν μέσα στον προϋπολογισμό χωρέσει ένα καλοστημένο sv1000 ή ένα μαμά sv και προσθέσω εγώ τα απαραίτητα εξτραδάκια, νομίζω ότι μου αρκούν τα 110 αλογάκια του όπως τα βγάζει στην άσφαλτο για να κάνω αυτό που θέλω. Όμως επειδή ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, το tuono έχει σαφώς ένα πιο έτοιμο και καλύτερο στήσιμο και λίιιγη δύναμη περισσότερη. Δεν το έχω καβαλήσει βέβαια. Το gsxr είναι σαφώς το καταλληλότερο για πίστα αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα βρεθεί κάτι στα λεφτά που δίνω, και σαφώς τι μαζέματα μπορεί να θέλει. Τέλος σκέφτομαι ότι ίσως περισσεύει για τα μέγαρα που είναι δίπλα μας, και συνεπώς θα πηγαίνει μόνο 4-5 φορές το χρόνο Σέρρες... Ενδεχομένως να μην είναι και το ίδιο απολαυστικό σε βόλτα με στροφιλίκια, φουρκέτες κλπ.... το tlr είναι κάτι που είχα καβαλήσει αρκετά πιο μικρός και μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση παρ' όλο που τότε είχα R1. Θα το σκεφτόμουν επίσης σοβαρά. Θα έγραφα και για vtr sp2 αλλά δεν παίζουν γενικά στις αγγελίες, ούτε στα λεφτά που κοιτάω....
Ακούω με ενδιαφέρον γνώμες....